canım biz şu an 7+6 haftalık olduk 4 gün önce gittim bende doktora bayramdan sonra tekrar gidecem senin cinsiyet belli oldumu yada siz kaç haftalık oldunuz:CüvCüv:
11+1 olduk canım gelecek pazartesi ikili tarama yapılacak.İnşallah herşey yolunda gider.takip çizelgesi yapsana canım.
bugün dr.dayken bir sürü ultroson resimleri vardı çok güzel çok net belli ..Bende bebeğimi görebilecek miyim?
nasıl bi izeelge bu sürekli internetten bişeyler bakıyorum ama ilk gebeliğim oldugu için tecrübesizim biraz
bugün dr.dayken bir sürü ultroson resimleri vardı çok güzel çok net belli ..Bende bebeğimi görebilecek miyim?
canım istersen tarihini yaz ben yapmaya çalışayım
kızlar bişey sorucan iğneyle yumurta geliştirme nasıl oluyor belki doktor iğne verir bu ay bana
kızlar bişey sorucan iğneyle yumurta geliştirme nasıl oluyor belki doktor iğne verir bu ay bana
suzancim seninle aramizda tam 1 hafta varmis.. senin muhtemel dogum tarihin nezaman
ceylan nerdeeeeee? ceylan değiştir doktorunu benim taktiği uygulaaaaaaaaa
bende bugün doktorumda ultrason resimleri gördüm :çok üzgünüm: çok güseller her gittiğimde bakıyorum uzun uzun ölüyorum bitiyorumm inşallah bizimde olacak resimlerimiz albümlerimizzz...
Ben ilaç kullandım 4 ay olmadı şimdi ya ilacın dozajını arttırcak yada iğne vercek yumurtaların gelişmesi için. Benim çatlama sorunum yok kendisi çatlıyor fakat gelişmiyor yumurtalar tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?