• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

hadi bakalım masustan gözün aydın. hemen belirtilere geçelim canımın içi. :)))))) az çok ne hissettin :)

bende belirtileri burdan okuyarak teyit ettim..
bende önce tuhaf bir his oldu bedenim hamileymişim gibi hassaslaştı belki ruh hali bilmiyorum... bacak ağrılarım oldu ara ara.. göbeğimin altında hafif bir şişlik vardı...
ellerim ayaklarım çok fazla üşüyordu... açlık hissi çok fazla, geceleri yatarken midem bulanıyor genelde, birde ara ara yemek sonraları.. en çok belirtileri hastlanmam gereken günden sonra yaşadım.. kasık ağrıları,göğüs şişmesi ve ağrıları ama şiddetli değil.. çok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum... bu kadar sanırım...

bende belirtileri burdan okuyarak teyit ettim..
bende önce tuhaf bir his oldu bedenim hamileymişim gibi hassaslaştı belki ruh hali bilmiyorum... bacak ağrılarım oldu ara ara.. göbeğimin altında hafif bir şişlik vardı...
ellerim ayaklarım çok fazla üşüyordu... açlık hissi çok fazla, geceleri yatarken midem bulanıyor genelde, birde ara ara yemek sonraları.. en çok belirtileri hastlanmam gereken günden sonra yaşadım.. kasık ağrıları,göğüs şişmesi ve ağrıları ama şiddetli değil.. çok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum... bu kadar sanırım...

-tatlicadiarzu-ayyyyyyyyy geliyorum galiba arkandan masustan , regl gunun ne zamandı canım kaç gün geçti? gerci ben reglime bir gun kala idrar testi yaptım negatif çıktı ama bi umut işte hihoyyyt

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...
heyecan mı yoksa farklı birşey mi hissediyorum bilmiyorum..
yabancı olduğum bir his o yüzden yadırgıyorum sanırım ve evet inanamıyorum heralde..
birde herkesin duyması var kocam dışında kimseden fazla ilgi istemiyorum..
sen hamilesin diye üzerime çok düşmezler inşallah etrafımdakiler...
sinirlerim zayıf... off.. kan testi yaptırmam lazım.. hala oldukça şüpheliyim...

tuhaf bir ruh haline büründüm hamile olmayı çok istiyordum 2 aydır
ama hamileysem nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı...

eğer hamişsen bence oynamalısın hoplamalısın zıplamalısın. ya bu ne yaa saçmalama 2 ayda tutturmuşsun diyelim, daha ne istiyosun be n 4 aydır uğraşıyorum tık yok. silkelen biraz kendine gel ne güzel işte canından bi can daha senin içinde anne olmak o duyguyu yaşayabilmek bunları düşün. bu kadar sıkıntı yaptığına göre daha başka problemlerin var galiba. varsa bile dert etme kimsenin hayatı dört dörtlük değil anacım boşveeeerrrrr. sen içindeki cana sahip çık annesi cenin bile olsa o senin hissettiklerinden etkilenir mutlu ol biraz. :teselli:

:CüvCüv:insanın inanası gelmiyor dimi, nasıl bir duygu olabileceğini düşünmeye calışıyorumda, bilmem uzun bir süre inanamam heralde. karnım buyumeye başladığında inanabilirim ancak :))))))))))))) allah kucağına almayı nasıp etsin canım. analı babalı buyutsun insallah.

aynen öle canım ben hala inanamıyorum ya

-tatlicadiarzu-ayyyyyyyyy geliyorum galiba arkandan masustan , regl gunun ne zamandı canım kaç gün geçti? gerci ben reglime bir gun kala idrar testi yaptım negatif çıktı ama bi umut işte hihoyyyt

19 unda olmam gerekiyordu.. o gün çok farklı hissediyorsun her an hastalanıcam sendromu... olmak istemiyorsun wc ye bile gitmek istemiyordum.. çok zor atlattım o günü
ama o günden sonra çok fazla belirti ortaya çıkıyor...

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...
heyecan mı yoksa farklı birşey mi hissediyorum bilmiyorum..
yabancı olduğum bir his o yüzden yadırgıyorum sanırım ve evet inanamıyorum heralde..
birde herkesin duyması var kocam dışında kimseden fazla ilgi istemiyorum..
sen hamilesin diye üzerime çok düşmezler inşallah etrafımdakiler...
sinirlerim zayıf... off.. kan testi yaptırmam lazım.. hala oldukça şüpheliyim...

canım benim yanında para varsa kan testini hemen bu gun yaptır ve eşine ondan sonra ver süpriz haberi :)))) herşey kesin olsun dimi. test gazabına uğramamıssındır ınsallah canım yaaaŞeniz

günün hanişi cıktı.tebrik ederim masustan.
ceylan üzülm canım dur bakalım yumurtlama guundeymişsin daha.
çıkmaz demeyın şansınızı deneyin:)))

eğer hamişsen bence oynamalısın hoplamalısın zıplamalısın. ya bu ne yaa saçmalama 2 ayda tutturmuşsun diyelim, daha ne istiyosun be n 4 aydır uğraşıyorum tık yok. silkelen biraz kendine gel ne güzel işte canından bi can daha senin içinde anne olmak o duyguyu yaşayabilmek bunları düşün. bu kadar sıkıntı yaptığına göre daha başka problemlerin var galiba. varsa bile dert etme kimsenin hayatı dört dörtlük değil anacım boşveeeerrrrr. sen içindeki cana sahip çık annesi cenin bile olsa o senin hissettiklerinden etkilenir mutlu ol biraz. :teselli:

herhangi bir problemim yok.. herşeyim tam hayal ettiğim gibi.. harika bir evliliğim evim ailem var.. ama ben ne zaman büyüdüm de çocuk yapıyorum ruh hali çok acayip..
burda çok isteyipte her ay hayalini erteleyen gördüm.. benim hissettiklerim onlara tuhaf geliyor biliyorum... inşallah hamileyimdir evet bu kuruntulardan arınıcam söz umarım sizinde müjdeli haberiniz tez zamana gelir...

kıslar hele bi durunn, bi kan testi yapsın da ozaman kutlayalım. hayal kırıklığına uğramasın inşallah. idrar testine pek güvenme derim. hemen kan testi yaptır koşş :))

walla ben hamle kalayım herkesin ilgisine açığım:)))
gelmeyenn canı sağolsun derim.
tadıı cıkar walla hamileik özellikle ilk hamileleik cok guzel oluyor.eline fırsat geçmiş değerlendir işte.nalan azıcık.midem bulanıyor de yemek yapamıyorum de.tadını cıkar walla.doğunca zaten cok uyorulcaksın.

Benim üstüme en güzel haber tebrik ediyorum senin sevinçine inan ortak oldum ağlıyordum sustum gülümsedim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

canım benim yanında para varsa kan testini hemen bu gun yaptır ve eşine ondan sonra ver süpriz haberi :)))) herşey kesin olsun dimi. test gazabına uğramamıssındır ınsallah canım yaaaŞeniz

eşim bana sen hamilesin diyip duruyor bende ona kızıyorum alıştırma buna bizi diye.. ama öyle değişim olmuş ki bende sanırım her gören sana ne oldu daha bir güzelleştin kilo aldın hamile misin diye soruyor bu ay herkes beni rüyasında hamile gördü...
kan testine bugün gidemem ama yarın gidicem sanırım.. eşim beni yalnız bırakmaz..
ben buraya gelin geldim... şehirde 9 aydır yaşıyorum.. sadece kuaförüme tek gidiyorum :)

amin kızlar kız sen nasıl 19 undan beri bekledin sabrettin. kızlar reglden bir gün önce yaptım çıkmadı. evet bu gun ikinci gün. aksam bidaha yapayım bakalım bi değişiklik varmı. sabahtan beri hah regl geldi sanıp tuvalete gidiyorum ayıptır soylemesi, beyaz peynir gibi bir akıntı:( ve yine kesik kesik tansıyon düşmesi gibi seyler.

Back