Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım masustan gözün aydın. hemen belirtilere geçelim canımın içi. :)))))) az çok ne hissettin :)
bende belirtileri burdan okuyarak teyit ettim..
bende önce tuhaf bir his oldu bedenim hamileymişim gibi hassaslaştı belki ruh hali bilmiyorum... bacak ağrılarım oldu ara ara.. göbeğimin altında hafif bir şişlik vardı...
ellerim ayaklarım çok fazla üşüyordu... açlık hissi çok fazla, geceleri yatarken midem bulanıyor genelde, birde ara ara yemek sonraları.. en çok belirtileri hastlanmam gereken günden sonra yaşadım.. kasık ağrıları,göğüs şişmesi ve ağrıları ama şiddetli değil.. çok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum... bu kadar sanırım...
tuhaf bir ruh haline büründüm hamile olmayı çok istiyordum 2 aydır
ama hamileysem nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı...
:CüvCüv:insanın inanası gelmiyor dimi, nasıl bir duygu olabileceğini düşünmeye calışıyorumda, bilmem uzun bir süre inanamam heralde. karnım buyumeye başladığında inanabilirim ancak :))))))))))))) allah kucağına almayı nasıp etsin canım. analı babalı buyutsun insallah.
-tatlicadiarzu-ayyyyyyyyy geliyorum galiba arkandan masustan , regl gunun ne zamandı canım kaç gün geçti? gerci ben reglime bir gun kala idrar testi yaptım negatif çıktı ama bi umut işte hihoyyyt
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...
heyecan mı yoksa farklı birşey mi hissediyorum bilmiyorum..
yabancı olduğum bir his o yüzden yadırgıyorum sanırım ve evet inanamıyorum heralde..
birde herkesin duyması var kocam dışında kimseden fazla ilgi istemiyorum..
sen hamilesin diye üzerime çok düşmezler inşallah etrafımdakiler...
sinirlerim zayıf... off.. kan testi yaptırmam lazım.. hala oldukça şüpheliyim...
eğer hamişsen bence oynamalısın hoplamalısın zıplamalısın. ya bu ne yaa saçmalama 2 ayda tutturmuşsun diyelim, daha ne istiyosun be n 4 aydır uğraşıyorum tık yok. silkelen biraz kendine gel ne güzel işte canından bi can daha senin içinde anne olmak o duyguyu yaşayabilmek bunları düşün. bu kadar sıkıntı yaptığına göre daha başka problemlerin var galiba. varsa bile dert etme kimsenin hayatı dört dörtlük değil anacım boşveeeerrrrr. sen içindeki cana sahip çık annesi cenin bile olsa o senin hissettiklerinden etkilenir mutlu ol biraz. :teselli:
canım benim yanında para varsa kan testini hemen bu gun yaptır ve eşine ondan sonra ver süpriz haberi :)))) herşey kesin olsun dimi. test gazabına uğramamıssındır ınsallah canım yaaaŞeniz