Aynen masustan ya sabahtan beri wc gidip geliyorum oldum galiba regl oldum kesin die off olcaksam olumda kurtulum
amin kızlar kız sen nasıl 19 undan beri bekledin sabrettin. kızlar reglden bir gün önce yaptım çıkmadı. evet bu gun ikinci gün. aksam bidaha yapayım bakalım bi değişiklik varmı. sabahtan beri hah regl geldi sanıp tuvalete gidiyorum ayıptır soylemesi, beyaz peynir gibi bir akıntıve yine kesik kesik tansıyon düşmesi gibi seyler.
amin kızlar kız sen nasıl 19 undan beri bekledin sabrettin. kızlar reglden bir gün önce yaptım çıkmadı. evet bu gun ikinci gün. aksam bidaha yapayım bakalım bi değişiklik varmı. sabahtan beri hah regl geldi sanıp tuvalete gidiyorum ayıptır soylemesi, beyaz peynir gibi bir akıntıve yine kesik kesik tansıyon düşmesi gibi seyler.
Inş canım inşallah sende hamişsindir kendimi igrenç hissediom bugun ya kırgınım dagınık pasaklı hissediom kendimi bugun bitsede evime gitsem ya gıcık bi gün
Ayy işler var çalışmak istemiyorum
hadi bakalm canım kan testi yaptırsan daha iyi olmazmı kesin öğrenirsin kan testi 1 gnlük gebeliği bile saptayabiliyormuş
eltinde benim elti gibi abartmış canım.ben biraraya geldiğinizde nazlan demek istedim.nasıl alıştırırsan öyle gider.o yapar diye bakmazlar bile sana ilgi diğerine gider benden söylemesi.insan oplu işte.benim ailem yok bende gurbetteyim eltim burda aileside yanında ama ben her işimi kendim görürüm ama eltim arabayla alınır bırakılır eve.o derece yanı.o yuzden diyorum tadını cıkar diye benden söylemesi.
Inş canım inşallah sende hamişsindir kendimi igrenç hissediom bugun ya kırgınım dagınık pasaklı hissediom kendimi bugun bitsede evime gitsem ya gıcık bi gün
herhangi bir problemim yok.. herşeyim tam hayal ettiğim gibi.. harika bir evliliğim evim ailem var.. ama ben ne zaman büyüdüm de çocuk yapıyorum ruh hali çok acayip..burda çok isteyipte her ay hayalini erteleyen gördüm.. benim hissettiklerim onlara tuhaf geliyor biliyorum... inşallah hamileyimdir evet bu kuruntulardan arınıcam söz umarım sizinde müjdeli haberiniz tez zamana gelir...
inşallah... normaldir ben o gün yerimden kalkmadım hep uyukladım... tembeldim..çirkindim..berbattım..
GERÇEKTENMİ BAK UMUTLANIYORUM SEN BÖLE DİİNCE KIS GAZA GELİOM HE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?