Erken Hamilelik Belirtileri

valla iste gelgitcim yapilmiyor o. bende oyle diyodum hamile kaliyim nazlancam diye.. benim eltim sandalye bile kaldirmiyordu.. yemek yapmazdi kaynanam yapardi.. temizligini felan gidip yapardi.. aciyom ben yaa yapamam kendimi iyi hissettigim surece kendim yaparim.. abartmak iyi degil bence.. kendimi suclu hissederim.. allaha sukur isimede gidiyom, yemegimide yapiyom, evimide temizligim ha gercekten iyi hissetmessem kocisim yapar allah razi olsun ama bile bile yapmak bence kotu ya

Aynen masustan ya sabahtan beri wc gidip geliyorum oldum galiba regl oldum kesin die off olcaksam olumda kurtulum

bugünü atlatırsan yarın daha az bugün gibi zorluk yaşıyorsan biraz umutlan ama çok fazla şartlandırma kendini ben akışına bıraktım o günden sonra.. umarım hamilesindir :)

çok teşekkür ederim iyi dileklerinize.. kendimi daha rahat hissettim..
daha derin nefes alabiliyorum şimdi sağolun.. inşallah kesindir hamileliğim...:Saruboceq:

Inş canım inşallah sende hamişsindir kendimi igrenç hissediom bugun ya kırgınım dagınık pasaklı hissediom kendimi bugun bitsede evime gitsem ya gıcık bi gün

hadi bakalm canım kan testi yaptırsan daha iyi olmazmı kesin öğrenirsin kan testi 1 gnlük gebeliği bile saptayabiliyormuş

eltinde benim elti gibi abartmış canım.ben biraraya geldiğinizde nazlan demek istedim.nasıl alıştırırsan öyle gider.o yapar diye bakmazlar bile sana ilgi diğerine gider benden söylemesi.insan oplu işte.benim ailem yok bende gurbetteyim eltim burda aileside yanında ama ben her işimi kendim görürüm ama eltim arabayla alınır bırakılır eve.o derece yanı.o yuzden diyorum tadını cıkar diye benden söylemesi.

sabrettim çünkü en başından beri hamilelik hislerine kapıldım
psikolojim bozuldu.. kendimi iyi etmenin yolu akışına bırakmak diye düşündüm...
bende akıntı hastalanmam gereken günden sonra başladı... akıntı değil su gibi bişey...
ama öncesinde yoktu...
sende test yaptır sanırım hamilesin sende ki inşallah cnm...

hadi bakalm canım kan testi yaptırsan daha iyi olmazmı kesin öğrenirsin kan testi 1 gnlük gebeliği bile saptayabiliyormuş

canım izin alamıyorum. bizim fabrıka gebze organıze sanayıde. hani bi doktora gideyim bir saat işe geç gelicemde yapamıyorum. ancak servisle ulaşabiliyoruz buraya. bir test içinde tüm gün izin alamıyorum maalesef((( anca cumartesileri gidebiliyorum doktora. işte anca eczaneden test alıp yaptırabiliyorum. bu seferde tutmazsa zaten doktorum yumurta takıbı yapıcaz demişti. sanırım o zamanda işten ayrılmam gerekicek çünkü gün aşırı çağırıyorlarmış takip için -tatlicadiarzu- nasıl olacak bilmiyorum canım.

bende ailemden uzaktayım.. benim eltiminde ailesi burda ama ben ondan daha şanslıyım.. uzaktan geldim diye el üstünde tutuldum hep.. nazım herkese geçer..
birde çok sıcak kanlıyım çabuk ayak uydurdum.. eltimden daha çok seviliyorum :roflol:

valla haklisin ama yapamiyorum iste.. kahretsin haklisin aslinda ben hamile olmadanda simdide eltime bisey demezler.. hollandada yasdigim iicin bi isleri olsun hemen beni ararlar.. arabam bozuldu yok randevu al..ama napim yapimda yok.. anamdan boyle gormusum kendim babasiz buyudugum icin annemle ikimiz islerimizi kendimiz yapmaya alismisiz.. huyum kurusun ama biraz yapmam lazim

seni çoook ii anlıyorum cicim..ben de aynı hisse kapılıorum zaman zamannn

Inş canım inşallah sende hamişsindir kendimi igrenç hissediom bugun ya kırgınım dagınık pasaklı hissediom kendimi bugun bitsede evime gitsem ya gıcık bi gün

inşallah... normaldir ben o gün yerimden kalkmadım hep uyukladım... tembeldim..çirkindim..berbattım..

GERÇEKTENMİ BAK UMUTLANIYORUM SEN BÖLE DİİNCE KIS GAZA GELİOM HE

bugünü atlat bi hele inşallah sonrasında umutlan.. hayal kırıklığına uğramanı istemem..
ben ertesi günü çok daha rahattım çünkü.. ama gece boyunca bile diken üstündeydim..
seni anlayabiliyorum bu yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…