• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar benım dr ssk da calışıyor. bana para vermemem için testleri orda yaptırdı. ben sadece ultrsona girerken 100 ytl veriyorum. hormon tahlillerimi ssk da yaptırdı. sadece kayıt ücreti ödemiştim

kızlar bencede özele gidin yanı özel munesine gidin doktorların ama ssk da yaptırın testleri daha karlı bence.hem özele gidersenz dahada cok ilgilenecektir ve daha rahat sorunlarınızı dile getireceksiniz.sahsen ben cok memnunum calışanlara sıkıntı oluyor bu ama izin almaya bakın kızlar yanı para kolay kazanılmıyor.

Ay inşallah güzel gözlüm ya aminnn seninde inş canım:)) benim günüm geçmedi daha yarın adet olmam lazım allahım nolur benimde günüm geçsinnnnnnnnnnnnnnnn:))

sağol canım yaaaa :1hug: çok sağoll sen nezamandır istiyosun bebiş? tedavi sürecin varmı?

yaklaşık 4 aydır istiyoruz yani evlendik evleneli. benim rahim ters ve zaman zaman kistler oluşuyor yumurtalıklarımda. rahim tersliğine bir tedavi uygulamıyorlar doktor gerek yok dedi. ama kistler için bazne ilaç kullanıyorum. geçen gün bebek neden olmuyor diye gittim doktora o da güldü tabi çok yeni biraz bekleyelim dedi. yalnız biraz dediği süre tam 1 yıl o zaman kadar olmazsa tedaviye başlartız dedi. sen ne zamandır istiyorsun. rahim filmi dediklerine göre 1 yıl oldu galiba. inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.a.s.

Kızlar HAMİLE DEĞİLİM..
ilaçta vermedi önümüzde 8 ay var dedi 8 ay içinde olmazsa ilaca başlamamız gerek dedi..

geldi geldim kızlar iyi ki varsınız doktor da şaşırdı olmadığına çünkü,hormon tetkiklerinde gebelik hormonlarım yüksekmiş anca bunu sağlıklı olduuna yoralım dedi..Yumurtalıklarım polikistik yapıdaymış.Onunda tedavisi yokmuş..Gebe kalmaya engel değilmiş sadece 8 ay içinde olmazsa eşimle gitmem gerekirmiş..

yaşım 26 keşke ndk gibi 1 sene deseydim ..Adama zorla dedim tedavi olmaz diyor 1 sene geçmesi şart diyor..

birdee kızlar yasminle korunduğum için adetlerim azaldı onun için ilaç verecekti ama korunmanız şart dedi bende kabul etmedim

Back