Erken Hamilelik Belirtileri

canım hoşgeldin aramıza, umarım kısa zamanda bebişine kavusursun.kaydirigubbakcemile5

Günaydin Arkadaslar....

gecen sali yaptigim teste bir cizgi cikmisti...
Ama bu sabah yaptigim teste iki cizgi cikti....
Simdi Ben Hamilemiyim arkadaslar... )
Bu teste güvene bilirmiyim dogru cikmismidir acebe...??

hemenn kan testi yaptır benceee hiç gecikme..
İnş. hamilesindir.. ki kuvvetle muhtemel öylesinnnn..
Hadi hayırlısıııııııııııı.. :)

Günaydin Arkadaslar....

ay merak ettim şimdi geçen salı günün geçmişmiydi yani buay kaçında olman gerekiyordu? hadi hayırlısı umarım herşey yolunda gider.a.s.

hemenn kan testi yaptır benceee hiç gecikme..
İnş. hamilesindir.. ki kuvvetle muhtemel öylesinnnn..
Hadi hayırlısıııııııııııı.. :)

Insallah Canim persembe günü terminim var doktorda...

insallah :CüvCüv: dir allahim herkese versin Amin....kaydirigubbakcemile5

ay merak ettim şimdi geçen salı günün geçmişmiydi yani buay kaçında olman gerekiyordu? hadi hayırlısı umarım herşey yolunda gider.a.s.

benim 27.06 - 03.07 geldi enson ama ara kanamam oldu 13.07-24.07 arasi o yüzden kafam karismisti.. iki haftadir istahim yok tu bir test yapiyim dedim gecen sali bir cizgi cikti...
bugün gene yaptim bir hafta sonra iki cizgi ciktikaydirigubbakcemile5
:CüvCüv: ay insallah Allahim herkese nasip etsin Amin..

inşallah hamilesindir... allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....

bende tatildeyim 1 aydır pek uğrayamadım herkes değişmiş... nerelerde bizim kızlar acabe...
neyse 2 hazirandan beri adet olmamıştım kızlar... bebiş faland yok kan tahili yaptırdım 2 kere... artık dr farlutal verdi... neyse sonunda geldi kırmızılar... bugün 3. günüm gidip kan verdim. damarımı bulamadılar kaç kere deldiler... hep sinir oldum... sinirimden ağladım... kocişimde çok üzüldü... bembeyaz oldu canım...

hormonlara falan bakacaklar... inşallah herşey yolundadır... daha 1 aydır istedik bebiş... bi daha regl olamadım. acabe psikolojik delimiyim neyim...

Allah iyiliğini versin kız o ne biçim laf baya bi ara vermiş seninki inşallah herşey normaldir. bi sorun yoktur. Bebiş olayını fazla takmamak lazım rahat olmalıyızki hamile kalabilelim eğer stres yaparsak hormonlar alt üst oluyo ona göre dikkat...a.s

Takma kafana canim herseyin hayirlisi olsun....kaydirigubbakcemile5
rahat ol baska seyler düsün moralini hic bozma...yerimseniben

Allahin izniyle insallah en kisa zamanda bize bir müsde verirsin.. Amin:CüvCüv:

CAnim hadi gozun aydin hamilesin tabiki birde soruyorhihoyyyt.
Hemen kan testi yaptir ve direk doktora..Iyi haberlerini bekliyoruz

Günaydin Arkadaslar....

günaydın kızlarrrr....güzelgözlüm84 hayırlı olsun cnm.cok sevindim.kesin hamişsin.kan testinide yaptırda için rahat etsin.

heheheh ne guzel bir haber sabah sabah. hadi kızlar çalışmalara hızla devam her gün bir haber alalım :))))) boş bırakmıyalım hiç bu sayfayım. güncelcim nasılsın şekerim? masil oldu mide bulantıların devammı:)

patricia cnmmm iiyim işte.mide bulantılarım akşam üzeri azıo walla:))) ama adete dairhiç bi belirtim yok walla.sen ne alemdesin

patricia cnmmm iiyim işte.mide bulantılarım akşam üzeri azıo walla:))) ama adete dairhiç bi belirtim yok walla.sen ne alemdesin

kaydirigubbakcemile hadi kan testine gitmicenmi sen dahaaaaa.
yok be canım bi kasık ağrılarım vardı oda bu gun geçti
şimdi arada bir göğüslerim çok ufak ufak sızlıyor ama prolaktinden de olabilir o. bence bende yok bu ay pek ümitlenmiyorum. acıkcası senden ümitliyim ben bu ay hihoyyyt
ama bidahaki aya bomba gibi gelicem hem dostinexi kullanıcam hemde hiç bir çalışma gününü kaçırmıcam :lepi::lepi:

cnm gitmicem teste birazdaha bekliim diorum.benden ümitlisin heee:))) cnmın içi benim.inş be tatlım.desene önümüzdeki ay sevincez.ilk hamiş haberi senden gelir inşallah.

ammminnnnnnn.... tamam o zman pazar gününe kadar beraber bekliyelim. ben oyle dedım ama tabi allah bilir. tüplerde falan bir tıkanıklık yoksa kesin diyorum ben:)

CAnim hadi gozun aydin hamilesin tabiki birde soruyorhihoyyyt.
Hemen kan testi yaptir ve direk doktora..Iyi haberlerini bekliyoruz

Sagol canim insallah esime daha birsey demedim persembe günü dok gidecegim terminim var ondan sonra söyleyecegim insallah
Allahim herkesin gönlüne göre versin AMIN...:CüvCüv::CüvCüv:

günaydın kızlarrrr....güzelgözlüm84 hayırlı olsun cnm.cok sevindim.kesin hamişsin.kan testinide yaptırda için rahat etsin.

Sagol Canim insallah :CüvCüv: persembe terminim var doktora...
Darisi bütün anne olmak isteyenlere olsun... AMINkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…