Erken Hamilelik Belirtileri

Kılzlar ben geldim bir hafta önce bir sürü test yaptırdı doktor onun için gittim polikistik gördü ya yumurtalarımda hatta dedim ya tahlillerden anlayan var mı?Şimdi baktı ve gebelikten şüphelendi Tekrar test yaptırdı şimdi zaman nasıl geçer yarım saat

Neolur bana dua edinn

ay canım inşallah hamilesindir

sormayın yaa evet bu ay olmazsa diğer aya inşallah hepberaber kalacağız NDKcim..
ben gidiyorummm

kızlar ya bu haftayı geçiremem artık bana da dua edin ne olur zaten hadta sonu hep belim ağrıdı bir de hiç olmazdı ama kasıklarımın biraz üstüne bir şeyler battı nedir anlamadım tamda psikolijik bir şeyler yaşıyorum herhalde

bence hamile değil :çok üzgünüm: çünkü aynısını doktorum bana da yapmıştı. emin olmak için test yaptırıyorlar ilaçları ona göre yazıyo. inşallah yanılıyorumdurrr hamiledir inşallaahh moral olur umut olur bizedeee inşallahhh ceylann bekliyorus sabırlaaafisfisfis

kızlar ya bu haftayı geçiremem artık bana da dua edin ne olur zaten hadta sonu hep belim ağrıdı bir de hiç olmazdı ama kasıklarımın biraz üstüne bir şeyler battı nedir anlamadım tamda psikolijik bir şeyler yaşıyorum herhalde

canımmm inşallahhh, sabret olcak olcak dee. ama belirtilere takılma. benim ağzım yandıı bidaha belirtilere asla güvenmemm:çok üzgünüm:

ben 5 aralık adet tarihim daha var yanı.ama sanırım 2 gundur yumurtalarım çatladı ama biz calışmadık hayırlısı olsun artık nediyeyim.olmazsa bayramdan sonra arkadaşımın nişanı var ankarada oraya giderim

ya ndk şimdi balka topikte biri test yaptırmıs sonucu 25,2 çıkmıs hamileyim diyor anlamadım seninde 22 küsür çıkmıstı.neden adet oldun yahu.ilaçlardanmı acaba doktora gidecekmisin bi sorsan.

ya rüyamda güya hamileymişi herkes biliyor ben bilmiyorum ama karnım şiş falan değildi.bayram gelmiş ve ben hamileymişim.rüyalara takmıyorum yanı belirti değil:)))) ama yinede böyle rüyalar görmek istemiyorum sinir oluyorum.cok ruya gördüm ama hamilelik olmadı hiç

ya ndk şimdi balka topikte biri test yaptırmıs sonucu 25,2 çıkmıs hamileyim diyor anlamadım seninde 22 küsür çıkmıstı.neden adet oldun yahu.ilaçlardanmı acaba doktora gidecekmisin bi sorsan.

gelgit, ndk nin degeri 22 degil 2.kusur cıktı canım yanlıs hatırlıyorsun

Back