Erken Hamilelik Belirtileri

ceylan lütfen 1 dk lığına işini bırak ve hamle olup olmadığını yaz canım herkes şimdiden tberik ediyor seni.
insallah olda tebrik ederiz burda haykırarak.ama daha erken değilmi gebelik için gunlerimiz aynı olması gerek seninle.

kızlaarr selaam..bağımlılık yaptınız bende..bide çok konuşuyosunuzki maşallahh geçmişi okurken yeniler yığılıyonaniknanik cmts doktora gittim..ilk jinekolog randewum nası gergindim uf..ama çokkibar bi doktorum wardı,rahatlattı biraz..Allah'tan ultrasonla ilgili yazdıklarınızı şimcik okudum yoksam korkar kaçardım..-tatlicadiarzu- gebelik düşündüğümü söyliyincek bisürü test istedi..200 ytl test parası tuttu ayy..welet daha gelmeden masrafı geldi:)) :CüvCüv: bi de folic asite başlıcakmışım..ööle işte..sizde durumlar nası..kırmızıları görenler olmuş galiba..sıkmayın canınızı nolur..bi de mawiş,nice mutlu yıllara..

Zuzu bende senin gibi gidicem cnm doktora hangi hastaneye hangi doktora gittin ne testleri istedi ya bayagı tutmuş ssk geçmiomu testlerde

Zuzu bende senin gibi gidicem cnm doktora hangi hastaneye hangi doktora gittin ne testleri istedi ya bayagı tutmuş ssk geçmiomu testlerde

tatlım ankaradayım ben..29 mayıs hastanesine gittim..dr. müberra namlı..ssk geçio we bu geçen hali kafamçokkarıştı

kızlar siz ne testleri yaptırıyorsunuz ben anlamadım.benim guvencem bağkur tıp fakültesinin doktoruna özel muanehanesine gittim.ama tıpa bağlı işte.bana hgenetik testler,rahim filmi,parça alınanıpta yapılan testler,ve birsürü kan testi (prolaktin,üre,şeker,hepatıt.aids,....v.b)toplam 40 test yapıldı ama kurus para ödemedim.

ceylannnnnnnnnnnn heycanlandırdın canım benı yaa. hadi hayırlısı. hevesini kırmak istemiyorum ama benim doktorumda her gittiğimde yeni bir ilaca başlamadan önce kesin olsun diye gebelik testi yaptırıyor canım. ama umarım sen bizim gibi hayal kırıklığına uğramazsın. kızlar demin bişey hissettim ama o anda kendimi dinlemiyordum tamamen işime konsantre olmus hesap kitap yapıyordum ve göbek deliğim le vaginamın arasında bi yere içerde bi gere 10/15 kere iğne batmaları hissettim. dedim bismillah noluyor :) kızlar bu arada hala regl olmadım ben. dua edin nolurrrrrrrrrrrrr

Canım hamileik öncesi testler zuzunun yaptırdıkları bende bu ay hamile degilsem yaptırcam zaten sskda yaptrsam bende kuruş para ödemem ama çalıştıgım için ssk zor gibi uzun sürüo yani ama belli olmaz belkide sskde yaptrım yooksa benimkilerde rahat bi 250 tutar yani off

fakülteye bağlı olduğundandır belki canım..bilemiyorum tabi ama..ben özel hastaneye gittim,bu kadarını tahmin etmiyodum ama..hatta son dört testim yapılırken (94 ytl farklı) bunlar şimdilik şart diil ama bikaç hafta sora filan istiycem ister şimdi yaptırın ister sonra biraz fiiyatlı testler dedi..ben de yaptırdım hepsini..gamyoncuiremsu

kokuda renkte yok canım. ay ne bilim. bırazda rahatsız edici yani. içimi rahatlattın ama ltihap olmadıgına sevindim. tesekkürler canım benim

ya ndk şimdi balka topikte biri test yaptırmıs sonucu 25,2 çıkmıs hamileyim diyor anlamadım seninde 22 küsür çıkmıstı.neden adet oldun yahu.ilaçlardanmı acaba doktora gidecekmisin bi sorsan.

canım benim 2.5 çıktı 22 diilkiii kaydirigubbakcemile3 ilahi kıss güldürdün benii kaydirigubbakcemile3

ayy kıslar yetişemiyom siseee yemee gidiom bennn, biri adetimi sormuşş evet canımm düzensiz oluyom hepp. döndüğümde hamile göriim ceylan seniii :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…