Ay ceylan hamilemiymiş harika yaa gerçektenmi kıslar
gelgit, ndk nin degeri 22 degil 2.kusur cıktı canım yanlıs hatırlıyorsun
Zuzu bende senin gibi gidicem cnm doktora hangi hastaneye hangi doktora gittin ne testleri istedi ya bayagı tutmuş ssk geçmiomu testlerde
kızlar siz ne testleri yaptırıyorsunuz ben anlamadım.benim guvencem bağkur tıp fakültesinin doktoruna özel muanehanesine gittim.ama tıpa bağlı işte.bana hgenetik testler,rahim filmi,parça alınanıpta yapılan testler,ve birsürü kan testi (prolaktin,üre,şeker,hepatıt.aids,....v.b)toplam 40 test yapıldı ama kurus para ödemedim.
canım eğer koyu kıvamlı ve beyaz renkte ise boşalıyorsun demektir. yine sıvı ve renksizse boşalıyorsun demektir. bunu yanı sıra koku ve kahverengimsi yada yeşilimsi yada sarımsı bir renk varsa o zaman iltihap olabalilir. ama bence sen bi çok kadının yaşamak isteyipte yaşayamadığı şeyi her ilişkide yaşıyorsun. korkulacak bişey yok keyfine bak:jeyyar::içelim: :lepi:
ya ndk şimdi balka topikte biri test yaptırmıs sonucu 25,2 çıkmıs hamileyim diyor anlamadım seninde 22 küsür çıkmıstı.neden adet oldun yahu.ilaçlardanmı acaba doktora gidecekmisin bi sorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?