Erken Hamilelik Belirtileri

nilifercim naber bende sinopluyum ayancık sen neresindensin

canlarım merhaba nasılsınız
gecmişi okuyordum canım üşenmeden okuyorum valla ne yapıyım merak ediyorum canım bende boyabatlıydım ama sarayduzu sonradan ilçe oldu ya yani sarayduzuluyum kızlar cogunuz adet olmus uzgunsunuz ama uzulmeyin lutfen olayların iyi tarafına da bakın sonucta adet olabiliyorsunuz duzenli bir sekilde ben ise malesef duzenli bile olamıyorum lutfen canınızı sıkmayın inşallah diger aylarda bekletmez melekleriniz bu arada NDK rahim filmini kimi agrılı kimi agrısız diyor ama agrılı olmasının sebebi ufak tefek yapısıklık olunce ve bu sıvı ile acılınca agrı hissediliyormus oyle duymustum MAVİŞ83 dogum gunun kutlu olsun canım a.s.

nilüfercim hoşgeldimm, umarım ağrısız geçer benimkidee düşünmesi bile sızlatıyo içimi :(((

nilüfercim hoşgeldimm, umarım ağrısız geçer benimkidee düşünmesi bile sızlatıyo içimi :(((

hosbuldum canım sagol canım bosver dusunme cok stres yapıyorsun kendini kasmakta can yakıyormus biliyor musun hatta kasarsan tupun acık olsa bile tıkalı gorunebiliyormus lutfen ama lutfen film cakilirken derin nefees al kasma kendini Allah ın yardımına sıgın inşallah rahat bir sekilde gecirirsin canıma.s.

Ya kızlar anestezili çektirin bu kadar sorun yapıyorsanız eğer bende çok korkmuştum doktora söyledim anestezili çektirdik o kadar rahhattıki bişey hissetmedim sadece biraz kanama oldu o kadar

Jasmincim sorunu gec anladim pardon :D canim hesaplama senin son adet tarihinden itibaren hesapliyor sende oyle hesapliyacaksin yani sen simdi aslinda 1 aylik 5 gunluk hamilesin.. kan testi ise yerlesmeden sonra artan hormona gore hesapliyor

Kılzlar ben geldim bir hafta önce bir sürü test yaptırdı doktor onun için gittim polikistik gördü ya yumurtalarımda hatta dedim ya tahlillerden anlayan var mı?Şimdi baktı ve gebelikten şüphelendi Tekrar test yaptırdı şimdi zaman nasıl geçer yarım saat

Neolur bana dua edinn

maviş83 anestezili olsun dicem ama yapacakmı bilmiyorumm :(

ceylancımmm nasılmış tahlillerin? ay inşallah hamilesindir yaaaa ayyyyyyyyyy

Ayy ceylancim insallah hamilesindir bitanem yaa..eger supehelendiyse olabilir canim senin ovulasyon testi hala positif mi gosteriyor.. adet gunun nezamandi.. bence hamilesin ayy insallah:Saruboceq:

ceylancım inşallah inşallah inşallah hamilesindir ya sonuclara gore suphelendi sanırım duam seninle canım icini ferah tut ve iyiye de kotuye de hazır et kendini:Saruboceq:

belirtim yok Allahım boşuna hevesleniyorum ama kızlar desteğinize okadar ihtiyaçım var ki..

canım neye dayanarak gebelikten suphelendi soyler misin ya merak ettim valla bende anlamadım ya saskınlık icindeyim afalladım ki seni dusunemiyorum yani canım

maviş83 anestezili olsun dicem ama yapacakmı bilmiyorumm :(

ceylancımmm nasılmış tahlillerin? ay inşallah hamilesindir yaaaa ayyyyyyyyyy

Tahlilerimi demedi bile tekrar testi bekleyecekmiş ..1 saat sonra belli olacak işte

Ayy ceylancim insallah hamilesindir bitanem yaa..eger supehelendiyse olabilir canim senin ovulasyon testi hala positif mi gosteriyor.. adet gunun nezamandi.. bence hamilesin ayy insallah:Saruboceq:
adet günüm 06 aralık hala pozitif test ..ama o yumurtalamayı gösteriyor..
ceylancım inşallah inşallah inşallah hamilesindir ya sonuclara gore suphelendi sanırım duam seninle canım icini ferah tut ve iyiye de kotuye de hazır et kendini:Saruboceq:

Kötüye odanlamaya çalışıyorum ama şu durumda olmuyor ..
Çok üzüleceğiim biliyorum..:1hug:

Allah hepimize nasip etsinsenağlamabu bekleyişler çok zor

Canim senin yumurtlaman coktan gecmis eger ovulasyon testi hala positifse hamilesin bendede oyleydi cunki ayy heycanlandim simdii .. gebelik varsa daha cok yeni ama

Ceylanımmm bizde belirti oldu da ne oldu:çok üzgünüm: belirilere takılmayın kıslar yaa inşallah hamilesin canımm değilsen de bidahaki aya hepberaber kalacağız inanıyorummm.

belkide doktorun muayene edebilmek için ya da ilaç verebilmek için emin olmak istiyordur hamile olup olmadığına. benimki öyle yapıyor regl olmadığım zaman test yapmamı öneriyor.

Back