Canım ben 5 hafta 3 günlük hamileyim yani 1,5 aylık daha
Ben biliyorum duyduk duymadında tebrik etmiştim çok sevinmiştim:1hug: canım Allah çocuğunu sağlıklı kucağına almak nasip etsin a.s.
laelaelaelaelaeNdkcim insan derdiki tubacim aaa gell bizede beklerim misafirim ol diye ama sen misafir sevmiyomusun napim gelmem ceylancim bekliyor ona gidim baremm :dance:
pisikolog olmaması için bi neden olmadığını ve olacağını söyledi.bebeğin senin pisikolojinin rahatlamasını,stresini atmanı bekliyo o da gelmek için sabırsızlanıyo sen kendini rahat bıraktığın ilk ay gelecek ben buna inanıyorum dedi.ve benden sürekli boş kaldıkça olacak olacak olacak dememi ve beynimden bu ay olacak diye düşünüp rahat olmamı istedi ve aynen dediği gibi yaptığım ilk ay hamile kaldım
pisikolog olmaması için bi neden olmadığını ve olacağını söyledi.bebeğin senin pisikolojinin rahatlamasını,stresini atmanı bekliyo o da gelmek için sabırsızlanıyo sen kendini rahat bıraktığın ilk ay gelecek ben buna inanıyorum dedi.ve benden sürekli boş kaldıkça olacak olacak olacak dememi ve beynimden bu ay olacak diye düşünüp rahat olmamı istedi ve aynen dediği gibi yaptığım ilk ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?