Erken Hamilelik Belirtileri

tubişşşşşşşşş kıs pıt pıt bişi atıyo benimde karnımın altındaaaa, ama yumurta takibindeyken iğneler vurulurken de oluyod bu

canımmm bak 150 ytl ilaçlara verdimm, 300 ytl doktora verdimm, 100 de tahlillerime verdimm, iğneleri hergün vuruldum 3 er ytl eczaneye verdim hergün, kan testi yaptırdım 35 ytl ye.:çok üzgünüm:

eğer bu ay olmadıysa tekrar devam etcem iğneleree ( yine 500 e yakın tutacak anlayacağın

canımmm bak 150 ytl ilaçlara verdimm, 300 ytl doktora verdimm, 100 de tahlillerime verdimm, iğneleri hergün vuruldum 3 er ytl eczaneye verdim hergün, kan testi yaptırdım 35 ytl ye.:çok üzgünüm:

300ytl doktoramı verdin. kızlar biz hsg ye çok pahalı derken asıl para tutan bu yumurtlama takıbiymiş he

acaba direk aşılama mı istiyorum desem kıslar yaa, ama bu seferde yine yumurtamın olgunlaşması için iğnelerimi alcam. sonra rahim filmi çekcek, eşimden tahlil isticek dimii. hiçbişey yapılmadan aşılama yapmıyolar dimi? bide rahim filmi kaç paradır acaba

ya bir tane kaliteli var ömürlükmüş dün asspirin demişti baktım 317 mi neydi.birde kontrollere gidersek aşılama fiyatına geliyor

kızlar bişey dicem benim yumurtlama günümden beri her gün başım ağrıyor haydi bismillah yine başladı. ki ben hayatımda öyle baş agrısı falan bilmezdim :)

evet yumurta takibi için alıyomuş doktor çünkü gün aşırı gidiyosun ultrasonla bakıyo, ultrasonlu muayene 40 ytl benim hastanemde 10 kere falan gitmişimdir.

ndk canım çok arastırdım rahim filmi en uygun medical parkta galiba, hem güvenilir hastane. ssklı anestesili , ek para olarak 190ytl veriyorsun.

rahim fimini tıp fakültesinde yaptırdım ben benzin parası dısında para ödemedim kurus para cıkmadı yanı kızlar.özelde aynısını yapuyor tıp fakülteside.zaten ben tıp fakültesinin doktorunun özel muanesine gidiyorum.testlerimi fakültede oluyor.

kızlar benim kırıızılar geliyo galiba kasıklarım felaket ağrıyo ümitler bidahiki aya kaldı ne yapalım durmak yok yola devam

:CüvCüvyle ama buraninda bi gicikligi varsa istedigin anda kan testi felan yaptiramiyorsun doktor tavsiyesi uzerine.burda doktora kan testi istiyom desen bile bekle adetin 10 gun gecsin der.. Ndkcim diyorum ya sen hamilesin.. icime oyle geliyoo:CüvCüv:hihoyyyt

bu arada aşılamada film cekildiğini duymadım hiç.yada bilmiyorum ben önce cektirdim ondan bilmiyorumdur.

ya ben varya burada yazdığığn belirtileri okudukça psikojikmidir nedir kendimde hissediyorum dün sol göğsüm çok ağrıdı kasıklarımda batmalar oldu biraz öncede karnımın altında sanki ğine batırmalarrı oldu bir şeylar atıyomuş gibi biliyorum hepsi psikilojik :((((ama umarım değildir hepimizinki

kaydirigubbakcemile2:sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hadi bi hamiş haberi dahami gelecek nekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…