Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey soracağım yumurtası çatlamayan adet görür mü
Kizlar bence bu ay burdan baya bi hamile cikcak benim belirtilerimin aynisi var hadi bakalim hayirlisi.. sizin duam sizlerle.. ya kizlar bisiy sorcam ben niye smileys gonderemiyorum nerden yapiyosunuz onlari
kızlar selam ben geldim. valla bu gun çok yoğunum ama bu sayfa bende nasıl bağımlılık yapmış anlatamam. hemen bi anlatıp sonra geçmişi okumam lazım. kızlar bu gun dünden çok farklı. öncelikle hamiş arkadaslara soruyorum(biliyorum herkesde farklı oluyor ama olsun :) )
bu gun bende böyle saliselik yani saniye bile uzun kalır, böyle bi baş dönmesi olup hemen kendime geliyorum ya anlatılmıcak acayıp bişey ama nerdeyse yarım saatte bir oluyor.kasık kasılmalarım cabası. hadi hamiş olan olmayan herkesden yorum bekliyorum kıslar.
birşey sormak istiyorum? belirtilerin çoğu bende var 3 günde gecikmem söz konusu...
göğüslerim şişti, hafifte ağrısı var ama çok şiddetli falan değil.. göğüs uçlarımda da bir anormallik yok. herkeste aynı belirtiler olması gerekmiyor değil mi?
birşey sormak istiyorum? belirtilerin çoğu bende var 3 günde gecikmem söz konusu...
göğüslerim şişti, hafifte ağrısı var ama çok şiddetli falan değil.. göğüs uçlarımda da bir anormallik yok. herkeste aynı belirtiler olması gerekmiyor değil mi?
yok canımcım herkesde farklı oluyormus , hatta bazı kadınlarda hiçmi hiç belirti olmuyorlarmış, artık uzun sure regl olmayınca dr giderek öğreniyorlarmış gebe olduklarını.
canım insallah senin haberinide alırız seviniriz. hayırlı olsun :CüvCüv: