Erken Hamilelik Belirtileri

ahh ulan ahhh çatır çatır doğurabilseydikk kız olsun diye denerdim tüm yöntemleriii senağlama

sende o iletinin yanında edıt yazıyor ordan silebilirsin Engelleniyor kısa süreliğinede olsan siteye ulaşamıyoruz o yüzden arkadaşım yoksa bilgin çok güzel ellerine sağlık..

teşekkürler arkadaşım hallettim şimdi....:lepi:

önemli değil serenetta aramızdan kopma diye dedim şu karbonatı anlatabilirmisiniz nekadar suya nekadar karbonat

doktorum kontrollerimi yaptı, hiçbirşeyim yok,, eşimin spermiyogramını istedi, ama eşim hala kararsız gidemiyor 5 aydır eşimi bekliyorum anlayacagınız

hoşgeldin güzelgözlüm aramıza
Allah hepimizin yüzün güldürecek..İnşallah dr gittinmi seninki bizden daha uzun bir müddet valla bir hamiş olayım son 2 ayına kadar öğrenmeyeceğim cinsiyetini yeterki sağlıklı olsun meleğim..
Gelin be Meleklerimiz Annelerinizin Hasreti Bitsin..

hımm güzelgözlem allah yardımcın olsun peki gitmesine sıcak bakmıyorsa keçi,boynuzu kürü denet eşine bir şekilde içmesine razı getir

Nekadar karbonat konuşmalara hep geç katılıyorum hamişmisin arkadaşım allah kucağına almak nasip etsin serenatta

teşekkürler arkadaşım.ama hamile değilim ben 3,5 yaşında kızım adetim gecikince idrar tahlili yapmıştım ve negative çıkmıştı.bu karbonatı bir arkadaş söylemişti bende denemiştim ve köpürünce sevinmiştim...ondan 3-4 gün sonra tekrar idrar tahlili yapmıştım pozitive olmuştusüprizzzzzher isteyene rabbim nasip etsin inşallah ben ikinci için biraz daha beklemeliyim malum hayat ve iş şartlarından dolayı hayırlısı inşallah hepiniz kucağınıza alırsınız bebişlerinizi....

serenetta hamişmisin sen canımmmmmm oyy oyy oyy anlatsana hamilelik hikayenii hemenmi hamile kaldınn kaç yıllık eflisinnn

ayy bende yetişemiyorum baksana hep sonradan yasıyorumm, kızı varmış serenettanın ben hla hamilemisin diom :)))

mavişim hoş geldin oldunmu regl

serenetta hamişmisin sen canımmmmmm oyy oyy oyy anlatsana hamilelik hikayenii hemenmi hamile kaldınn kaç yıllık eflisinnn

arkadaşlar ben 2003 de evlendim ve 1 yıl bebek istemedik sonra evlilik yıldönümümüzde eşim artık dedi bebişimiz olsunmuve bencede artık zamanı gelmişti ilk ay hamile kalamadım denemelere rağmen:1no2:üzüldük elbette ama 2. ay işte dediğim gibi çalışmalar devam etti ve adet günüm gecikti idrar tahlili yaptım durum negative sonra arkadaşın tavsiyesiyle bir pet bardağa karbonat koyup içerisine idrar damlattım ve karbonat anormal köpürdü....umutlandım elbette ama kendimi kandırmaktanda korktum çünkü belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim şişti ve hassaslaştı ben yine mens olurum dedim ama olmayınca 3-4 gün sonra tekrar idrar tahlili yaptım ve durum pozitive süprizzzzz sevinçten ne yapacağımı bilemedim allah bu duyguyu hepinize nasip etsin inşallah arkadaşlar bu dünyanın en güzel olayı sonra bebişinizin doğumu onu kucağına alışınız ve hayata dair her şeyi bebişinizden öğrenmeniz sevgiyi sabrı almadan vermeyi,karşılıksız vermeyi....anlatılacak gibi bir duygu değil inşallah yaşayınca göreceksiniz.....

huhu, kimse yokmu ayol, bi cesaret bende girdim. ortada kimsecıkkler yok sanırım

canımcım hoşgeldin aramısaaa, inşallah hiçbi sorun yoktur canım eşindede, sen takviye ilaçlar kullanıyomusun gebelik için? eşinin çekinmesi normal gidip tahlil vermek zor oluyor erkekler için. bizim başımıza gelmedi ama bikaç ay sonra olmassa hala sanırım benim eşimin de bakacaklar spermlerine -tatlicadiarzu- oda sıkıntı yapıyo bu konuda inşallah gerek kalmaz hiç deyip duruyo garibimm:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…