Erken Hamilelik Belirtileri

Yeni gelen arkadaş yazmış ya pet bi bardaga karbonat koymuş içine idrarını damlatmış köpürürse hamileymişsin:)) kendi denemiş dogru çıkmış ama karbonata ne koysan köpürmüomu ya

ne koysan köpürmez arkadaşım,idrarda hamilelikle artan hormonlar aşırı köpürmeye neden oluyormuş karbonatta vallaha bende bir arkadaş tavsiyesiyle yapmıştım ve dediği gibide olmuştu. kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet mens olacağım diye beklerken birde bakmışsın hamilesin....Allah dileyen tüm arkadaşlara nasip etsin.....

arkadaşlar bu babychoiceyi sormuştum ama deneyen varmı?veya çevresinde deneyen birisini tanıyan?yengem almayı düşünüyor ama verdikleri bilgiler gerçekten doğrumu % 95 başarıdan bahsediliyor...bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

canım cahilliğime var bu dediğin ne oluyor nasıl kullanılıyor

babychoice diye bir takvim düzenliyorlar bayandan alınan bilgiye göre istediğin cinsten çocuk sahibi olman için hangi gün hamile kalman gerektiğine dair bir takvim....biyologlar tarafından düzenleniyor....isviçre menşeili bir takvim....yılın 70-80 günü sadece x yılı 70-80 günü sadece y spermlerini kabul ediyormuş yumurtalar bu mantıkla yola çıkıyorlar....ama deneyen ve ben sonuç elde ettim veyada etmedim diyen birisine rastlamadım..benim yengemin 2 oğlu var kız için denemek istiyor o bakımdan öğrenmek istedim..bizzat deneyen veya deneyeni tanıyan arkadaşlardan...

bu ne canım bilmiom ben açıklarmısın?

Jasmincim sağlık ocakları ücretsiz yapıyomuş kan testini geçen bi arkadaş sölüyodu ya

nasıl silmem gerek sitenin yeni kullanıcısıyım.yardımcı olursan sileyim o halde...

sende o iletinin yanında edıt yazıyor ordan silebilirsin Engelleniyor kısa süreliğinede olsan siteye ulaşamıyoruz o yüzden arkadaşım yoksa bilgin çok güzel ellerine sağlık..

serenetta duymadım hiç canım,biz hamile kalamıyoski bide o günleri hesaplayalımm gün aşırı deniyos ama olmuyoooo, kolay hamile kalanlar deneyebilir ama biz bi gebelik elde edebilsek kız erkek hiç farketmesss:çok üzgünüm:

hiç duymadım ama şu karbonat olayı ilgimi çekti acaba adet gününü beklemeden yapsak çıkarmı ki

canımbi arkadaş yapmıştı topiklerden birinde musluk suyuyla denemişti köpürmüştü oyüzden ümitlenmiyorum ben bu yönteme ama doğru çıkanlarda var tabiiiiii, dene bişi kaybetmessinnnn:lepi:

Nekadar karbonat konuşmalara hep geç katılıyorum hamişmisin arkadaşım allah kucağına almak nasip etsin serenatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…