Erken Hamilelik Belirtileri

Günaydın kızlar ben hala adet olmadım acaba düzensizleştimi yaaa birde akşam kızlar bir ishal bir kusma sormayın valla ama balık yemiştim acaba omu yaptı

Günaydın maviş83 hoşgeldinnnnnnnnnn belki balık dokunmuştur senin daha önce hiç günün geçmişmiydiii?? İnşallah Hamilesindir canım

Ya efet hemen çıkıo zaten ya hayret bişe ama altıma yapcak gibi oluyorum duramıyorum eger bu ay tutmamışsa bundan sonra 1 saat kalmıcam:)) efet ayaklarımı havaya kaldırcam yada belime yastık felan koycam alla alla ya eskiden böle şelermi varmıiş catır catır doguruolarmış ya:))

Ayy inş.ceylancım bilmemki neden öle oldum bir bulantı bir ishal sormayın acaba balıktanmı oldu yoksa bebiştenmiiiiiiiiiiii

Ya kızlar daha önceden günümün geçtiği oldu zaten benim adetlerim düzensiz bunun için ilaç kullanıyorum ama 4 aydan beri düzenliydi

Böle karın altım pıt pıt atıo belimin sag tarafında ara ara sancı oluo ne komik ya adet olcam zaman hiç böle olmazdım amannnn yokmuş gibi davranmalıyım şişştt handan yok sende bişe boşuna ümitlenme

o kadar çok dinliyoruz ki kendimiziiii belki bunlar hep oluyoduda farkında değildikkkkkkkkk yok yok Allah en kısa zamanda bebişlerimizi bize versin yoksa sonumuzu iyi görmüyorum

Evet belkide farkında degildik önceden oramızın buramızın attıgının :)amin canım inş hepimize en ksıa zamanda versin rabbim

arkadaşlar siteyi yeni kullanmaya başladım herkese merhabalar.benim merak ettiğim babychoice alıpta sonuç elde eden varmı?tamam herşey Allahın izin verdiğine göre oluyor ama bir din adamına sordum günah olmaz böyle bir yöntemin denenmesi dedi. deneyipte sonuca ulaşan varmı?şimdiden sevgi ve saygılar

Son düzenleme:
bayanlar bir pet bardağın içerisine karbonat koyup içerisine idrarınızı damlatın köpürüyorsa hamilesiniz demektir.bir arkadaş söylemişti benim normal tahlilim negatifken karbonat köpürmüştü meğerse kızıma hamileymişim....deneyin bir bakalım....

dİN İÇERİKLİ AÇIKLAMA YASAK SİLMEİ TAVSİYE EDERİMa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…