Erken Hamilelik Belirtileri

haklısın canım kısmeti ne zamansa rabbim o zaman verir..bende adet olmasam bile 1 hafta beklemeden test yapmıcam kesin kararımı verdim ama adet olcam gibi hissediom:)

bende öyle hissediyorum bakalım .inşallah hamişsizdir.ALLAHIM isteyen herkese hayırlısını versin:CüvCüv: beklemekten başka çare yok şimdilik.

canım zaten pko kilo yapıyo, bana da doktorum kilo almamaya çalış dedi, hatta bazıları kilo verdikçe eritiyomuş kistlerini. o ilaçlarda kilo yapıyo. inşallah bitkilerden sonuç alırsın canım yaa. ama doktoruna da sor kullandığın bitkileri ters bi etki yapmasın. mesela adaçayı okadar yararlı diye biliyoruz ama yeni gebelere önerilmiyomuş çocuğun düşmesine neden olurmuş. sende araştır benceyerimseniben

Kızlar ya bana ümit vermiyonuz hiç ben dün test yaptım çıkmadı bugün adet günüm ama kıpırtı yok bugüne kadar birsürü belirtim vardı biliyonuz

belki daha erkendir canım.bazen geç döllenme falan oluyo diyolar.bıraz daha gecsın adet olmazsan tekrar test yap bence.hem idrar testınde herkesın erken cıkmıyo.ama varsa kanda cıkar canım.

haklısın canım. teşekkürler tavsiyelerin için.

doktorun adı ayla saraç ben çok memnunum şeker bi kadın muayne ücreti 50 ytl kontrolde para almıyo

fiyatıda uygunmuş ya testlerini dışarda yaptırıosun dimi , bayrampaşanın neresinde canım yada telini verebilirmisin bana not alım hamiş kalınca düşünürüm:CüvCüv:

ndk senin doktorun aklımda onu not aldım canım 40 ytlde uygun peki hastanede ki testler için ayrıyetten para ödüomusun ssk testlerde geçiıomu ?

Kızlar ya bana ümit vermiyonuz hiç ben dün test yaptım çıkmadı bugün adet günüm ama kıpırtı yok bugüne kadar birsürü belirtim vardı biliyonuz

bak bende
mide bulantısı var
göğüs şişliği acı var
kasıkta batma kramp var
mide yanması var
adet olamama var
sürekli atıştırma isteği var
hiç çıkmayan sivilceler bugünlerde çıkmaya başladı oda var :)
başkaaa eeee düşiniimmm kendimi bi dinliimmmfisfisfis
heh üşüme var, el ve ayaklarda özellikle
yerleşme kanaması gibi bişi de geldi kahverengimsi akıntı çok az geldi bitti
kaş karışması belirti diyolardı ama benim saçlarım birbirine dolanıyorkafamçokkarıştı
uyumak istiyorum hep halsizimm
birazda asabilik varr son günlerde
daha aklıma gelmeyen çok şey varr

ama BEBİŞ yokkkkkkkkkkkkkkkk

kan testinde koskoca pazitifi görmeden inanmayın bu belirtilere senağlama

ndk senin doktorun aklımda onu not aldım canım 40 ytlde uygun peki hastanede ki testler için ayrıyetten para ödüomusun ssk testlerde geçiıomu ?

canım ben bu doktora yeni başladım testlerimi bundan önce özelde yaptırmıştım, ssk lı yaptırmadım hiç test ama eğer önümüzdeki ay da gebelik elde edemzsek tahliller yapılcak bissürü yazarım sana ozaman sırnaşık şey

inci öze gidebilirim bende elektirik aldım yani ndk hhem 2 çocuk annesi olması çok iyi deneyimli yani:)

ben şimdi haftaya adet olursam bitince vakıf guraba hastanesine gidicem teslerimi yaptırcam sonra bu test sonuçlarını alıcam büyük ihtimal inci hanımaa gidicem:))iletişimi nasıl canım her istedigni sorabliomusun ilgilimi yani

Canım burdan doktorun telini vermem doğru olurmu bilmiyorum ama yeri tam b.paşa meydanda caminin karşısında

Kızlar ben adetimi beklicem eğer gelmezsa pazartesiye kadar kan testi yaptırıcam ama akşam yaptığım testte % 99,9 doğrudur diye yazıyodu

evet canım çok hoş bi hatun, sorabilirsin yardımcı oluyor. cumartesileri 11 e kadar orda çalışıyosan cumartesi de gidebilirsinyerimseniben

peki kalabalık oluomu ndk ne bilim medikal park ssk gibi olmuş dioalr ya doktorlar hastalara yeterli zaman ayıramıomuş felan burada öle degil demi?

hemen hemen hepsi bendede var ama daha 10 günüm var aslında 5 ama sürekli erken olduuğu için bi yanım git kan testi yap diyor bi yanım bekle diyorrr off karasızım

Gunaydin canlarim ben geldim.. nasilsiniz.. yeni gun yeni umutlar yeni hamileler varmi aramizda liste nerelerde bayadir goremiyorum..

peki kalabalık oluomu ndk ne bilim medikal park ssk gibi olmuş dioalr ya doktorlar hastalara yeterli zaman ayıramıomuş felan burada öle degil demi?

yok canım hastanede 3 tane kadın doğumcu var oyüzden kadındoğumda sıra pek olmuyor ben randevusuz gitmiştim bikere 1 saat bile beklemeden girmiştim. diğer branşlar kalabalıklar oluyor ama kadın doğumlar sakin.

kızlar kimin ne zaman belli olacak bu ay hamile olup olmadığı yazsakta bi takip etsekkkk

Gunaydin canlarim ben geldim.. nasilsiniz.. yeni gun yeni umutlar yeni hamileler varmi aramizda liste nerelerde bayadir goremiyorum..

yok tubişimm hepimis patlamaya hasır bomba gibi ne olacağını bekliyoss keşke bi hamile haberi alsak yaw :çok üzgünüm:

ceylan okumadın mı yazdığımı. şu sonuçlarını yazarmısın bide onlar hormon tahlili sonucu dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…