haklısın canım kısmeti ne zamansa rabbim o zaman verir..bende adet olmasam bile 1 hafta beklemeden test yapmıcam kesin kararımı verdim ama adet olcam gibi hissediom:)
bana sadece glukofern verdi. sen de kilo ver dedi. onun haricinde bişey vermedi. eğer glukofenden sonuç alamzsak hormon ilaçlarına başlayacağız dedi. ama zaten kilom var pko sayesinde bir de hormon alırsam ne olacak onu düşünüyorum. benimkilerde de tembellik var. hormon testlerim normal çıkıyor. bu yüzden alternatif tıpa müracat ettim.
Kızlar ya bana ümit vermiyonuz hiç ben dün test yaptım çıkmadı bugün adet günüm ama kıpırtı yok bugüne kadar birsürü belirtim vardı biliyonuz
canım zaten pko kilo yapıyo, bana da doktorum kilo almamaya çalış dedi, hatta bazıları kilo verdikçe eritiyomuş kistlerini. o ilaçlarda kilo yapıyo. inşallah bitkilerden sonuç alırsın canım yaa. ama doktoruna da sor kullandığın bitkileri ters bi etki yapmasın. mesela adaçayı okadar yararlı diye biliyoruz ama yeni gebelere önerilmiyomuş çocuğun düşmesine neden olurmuş. sende araştır benceyerimseniben
doktorun adı ayla saraç ben çok memnunum şeker bi kadın muayne ücreti 50 ytl kontrolde para almıyo
Kızlar ya bana ümit vermiyonuz hiç ben dün test yaptım çıkmadı bugün adet günüm ama kıpırtı yok bugüne kadar birsürü belirtim vardı biliyonuz
ndk senin doktorun aklımda onu not aldım canım 40 ytlde uygun peki hastanede ki testler için ayrıyetten para ödüomusun ssk testlerde geçiıomu ?
inci öze gidebilirim bende elektirik aldım yani ndk hhem 2 çocuk annesi olması çok iyi deneyimli yani:)
ben şimdi haftaya adet olursam bitince vakıf guraba hastanesine gidicem teslerimi yaptırcam sonra bu test sonuçlarını alıcam büyük ihtimal inci hanımaa gidicem:))iletişimi nasıl canım her istedigni sorabliomusun ilgilimi yani
bak bende
mide bulantısı var
göğüs şişliği acı var
kasıkta batma kramp var
mide yanması var
adet olamama var
sürekli atıştırma isteği var
hiç çıkmayan sivilceler bugünlerde çıkmaya başladı oda var :)
başkaaa eeee düşiniimmm kendimi bi dinliimmmfisfisfis
heh üşüme var, el ve ayaklarda özellikle
yerleşme kanaması gibi bişi de geldi kahverengimsi akıntı çok az geldi bitti
kaş karışması belirti diyolardı ama benim saçlarım birbirine dolanıyorkafamçokkarıştı
uyumak istiyorum hep halsizimm
birazda asabilik varr son günlerde
daha aklıma gelmeyen çok şey varr
kan testinde koskoca pazitifi görmeden inanmayın bu belirtilere senağlama
peki kalabalık oluomu ndk ne bilim medikal park ssk gibi olmuş dioalr ya doktorlar hastalara yeterli zaman ayıramıomuş felan burada öle degil demi?
Gunaydin canlarim ben geldim.. nasilsiniz.. yeni gun yeni umutlar yeni hamileler varmi aramizda liste nerelerde bayadir goremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?