• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

NDKCIM BENCE SEN HAMILESIN BANA OYLE GELIYOR>> INSALLAH HEPINIZ EN KISA ZAMANDA HAMILE KALIRSINIZ... kizlar kizacam ama umudunuzu yitirmeyin yaa..yuce rabbimin herseye caresi vardir.. herseyin vakti zamani,, sizi boyle umutsuz gorunce biz uzuluyoruz.. inanmak basarmaktir kizlar yaa :(

kıslar kıslar düşünmeyin belirtileri nolurrrr
bakın bende geçen ay yaşadım hepsini hemde hepsini bide 10 gün gecikmişti adetim sonra tabi mahfoldum o yüzden unutun belirtileri zaten bebiş varsa ergeç öğreneceksiniz ha bi hafta önce ha bi hafta sonra :)

inşallah canım ya sigarayı günde 2 taneye indirdim hamile oldugnu ögrenim tamamen bırakıcam bebegime zarar vermemek için canımda istemez o zaman şimdi nası olsa yoktur die bırakamıyorum

ndk 24 kasım :nazar:
shinmina 24 kasım:nazar:
handan2546 25 kasım:nazar:

Canım liste vardı ama yazılmıyo kaç gündür ya da ben görmüyorum.yakın tarihlilere küçük bi liste olsun dedim

evlendiğimde ilk zamanlar ya olursa diye nası korkardım :( şimdiyse olsun diye dua ediyorum. nekadar aptallık etmişim korunmuşum, sanki ha deyince doğurcakmışım gibi:çok üzgünüm:

Valla ndkcim kendimi hamile hissediyorum.. arada bebisimin segrimesinide hissediyorum... cok guzel bi duygu.. biraz halisizim ve yorgunluk disindi.. istahim acildi baska bi sorunum yok cok sukur..hersey iyi gidiyor.. ne olacagini merak ediyorum ama kiz olsun erkek olsun onemli degil.. eli ayagi duzgun olsun, saglikli olsun baska bisey istemem allahtan,.. Valla simdilik kiz olursa azra cok begeniyorum erkegede Aras bakalim kocisim daha dusunuyor ben koycam diye :)

Valla ndkcim kendimi hamile hissediyorum.. arada bebisimin segrimesinide hissediyorum... cok guzel bi duygu.. biraz halisizim ve yorgunluk disindi.. istahim acildi baska bi sorunum yok cok sukur..hersey iyi gidiyor.. ne olacagini merak ediyorum ama kiz olsun erkek olsun onemli degil.. eli ayagi duzgun olsun, saglikli olsun baska bisey istemem allahtan,.. Valla simdilik kiz olursa azra cok begeniyorum erkegede Aras bakalim kocisim daha dusunuyor ben koycam diye :)

allah inşallah bize de nasib eder yaşadığın duyguları:çok üzgünüm:isimlerin ikisi de harika allah sağlıkla kucağına almanı nasib etsin bize de dua et umudumuz oldun bizim:1hug:

Dualarim hergun sizinle.. hergun meraktan giriyorum acaba hamileler cogaldimi diye.. insallah canim hamilelerin dualari kabul olurmus hergun dua edicem.. ve inaniyorumki en kisa zamanda melekleriniz size gelecek..hic uzulmeyin ve nolur stress yapmayin..

küçük listemize kendimide ekledim kızlar

patricia......................23kasım/24kasım
ndk.......................... 24 kasım
shinmina ..................24 kasım
handan2546 ..............25 kasım

küçük listemize kendimide ekledim kızlar

patricia......................23kasım/24kasım
ndk.......................... 24 kasım
shinmina ..................24 kasım
handan2546 ..............25 kasım

canım yaa, benim pek ümidim yok ama inşallah hamişle haberlerini veririz burdan dua edelim birbirimize:CüvCüv:

Back