Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben bir konuda yardım almak istiyorum. ben pko luyum. ve dolayısıyla adetlerim düzensiz. 4 haftadır korunmuyorum.yaklaşık 2-3 gündür yumurtalıklarımda batma, hafif bir ağrı ve göğüslerimde şişkinlik var. hamilelik teslerinde adetinizin gecikme tarihinden sonra doğru sonuç verir diyor. peki ben nasıl anlayacağım gecikip gecikmediğini. yada hangi tesetle anlayabilirim.
kızlar çatlicam şimdi
hastanede falanmı yapıyorlar? bu arada ben daha önce de korunmuyordum. bir süre korundum sadece. şimdi pko için tedavi görüyorum. birde bitkisel bir kür uyguluyorum. o yüzden heveslendim. Allah isteyen herkese tez zamanda versin.
kızlar merhaba beni hiç soran yok küstüm size
kızla banada akıl verin 28 30 günde falan adet oluyorum yanı adet tarihim 22 kasım yada 24 kasım ama çok merak ediyorum burada yazan hiç bir belirtide yok bende sadece karnımın alt kısmında bir rahatsız edici durum var ama adet göreceğimden dolayıda olabilir hiç bir belirti olmaması hamile olmadığım anlamına mı gelir? kan testi yaptırsam mı ne yapsam?
kızlar merhaba beni hiç soran yok küstüm size
ndcim bende şeker istiyorum