• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ceylan sonuçların hepsiniz yazarmısın buraya bide ben sorayım bunlar hormon tahlili dimi

benimde midem yanıyo off offf hemde nasıl ama ben hamiş değilimdir :))

Merf canım sende benim gibi daha yeniş başlamışsın bizde 1 aydır korunmuyoruz ama ilk ayda olması çok zor büyük bi şans lazım o yüzden degilmişsin gibi düşün ben kendimi adet olmaya odakladım yani kesin olucam die düşünüyorum hayal kırıklıgı yaşamım die sende öle düşün daha çok zaman var yolun başındayız:))

merhaba arkadaşlar ben bir konuda yardım almak istiyorum. ben pko luyum. ve dolayısıyla adetlerim düzensiz. 4 haftadır korunmuyorum.yaklaşık 2-3 gündür yumurtalıklarımda batma, hafif bir ağrı ve göğüslerimde şişkinlik var. hamilelik teslerinde adetinizin gecikme tarihinden sonra doğru sonuç verir diyor. peki ben nasıl anlayacağım gecikip gecikmediğini. yada hangi tesetle anlayabilirim.

canımcımm bende pkoluyum düzensiz adetlerim hep, oyüzden bende anlayamıyorum hamilemiyim değilmiyimm, şuan 34 gün oldu hala olmadım kan testi yaptım negative belirtiler de var pazartesi tekrarlıcam testi, istersen sende kan testi yaptır canım

hastanede falanmı yapıyorlar? bu arada ben daha önce de korunmuyordum. bir süre korundum sadece. şimdi pko için tedavi görüyorum. birde bitkisel bir kür uyguluyorum. o yüzden heveslendim. Allah isteyen herkese tez zamanda versin.

hastanede falanmı yapıyorlar? bu arada ben daha önce de korunmuyordum. bir süre korundum sadece. şimdi pko için tedavi görüyorum. birde bitkisel bir kür uyguluyorum. o yüzden heveslendim. Allah isteyen herkese tez zamanda versin.

evet canımcımm hastaneye git kan tahlili yaptır, ama düzensizse biraz daha bekle derim ben. nası bir kür uyguluyosun canım? bizede söleeCADIARZU

kızla banada akıl verin 28 30 günde falan adet oluyorum yanı adet tarihim 22 kasım yada 24 kasım ama çok merak ediyorum burada yazan hiç bir belirtide yok bende sadece karnımın alt kısmında bir rahatsız edici durum var ama adet göreceğimden dolayıda olabilir hiç bir belirti olmaması hamile olmadığım anlamına mı gelir? kan testi yaptırsam mı ne yapsam?

shinmina canım bence adet tarihinin geçmesini bekle bi kaç gün hiç belirti olmayadbilirmiş yani herkes farklı oluo inş hamişsindir:)

Kızlar Adetinin en az 3 gün geçmesini bekleyin HAyal kırıklığına uğramamak için.....

kızlar merhaba beni hiç soran yok küstüm size

ah canım aşk olsun olur mu ölee valla okuyorum yaa öle kim test yapıcaktı kimin zamanı vardı iyice kafam karıştı:bbo:nasılsın? keyfin nasıl? Yanlış hatırlamıyorsam test yapıcaktın varmı bi gelişme?a.s.

kızla banada akıl verin 28 30 günde falan adet oluyorum yanı adet tarihim 22 kasım yada 24 kasım ama çok merak ediyorum burada yazan hiç bir belirtide yok bende sadece karnımın alt kısmında bir rahatsız edici durum var ama adet göreceğimden dolayıda olabilir hiç bir belirti olmaması hamile olmadığım anlamına mı gelir? kan testi yaptırsam mı ne yapsam?

canımm bence bekle. 1 hafta daha sık dişini olmassan yaparsın tahlil. genelde hamilelerde belirtiler oluyor ama illa olacak diye bi kaide de yok. bende bütün belirtiler var nerdeyse ama hamile değilimmmmmmsenağlama bekle canım daha erken şimdi yaparsın negative çıkar sonra da erken yaptım dersin huzursuz olursun bekle azcık daha

şaka yapıyorum canlarım yaptım dün akşam test sonuç negatif adet tarihim bugün önceki belirtiler kalmadı ağrılar falan gitti hepsi belkide psikolojikti sadece hafif kasığımda ağrılar devam ediyor

Back