Erken Hamilelik Belirtileri

ben bursada yaşıyorum. çok güvendiğim bir aktar var onun tavsiyesiyle bir kür uyguluyorum. bu arada kilo sorunum da var. ona da faydası olacakmış. sabah akşam açken civanperçemi çayı içiyorum. yine sabah akşam yemeklerin ortasında soya lesitini kapsülü, ve yemek sonrasında enginar suyu ve ısırgan tohumu suyunun karıştırıp içiyorum

kızlar meraba bayadır takıp edıyorum yazılarınızı,bende gecen ay cok heveslenmıstım adetım 13 gun falan gecınce ama olmadı 17 ekımde adet oldum.normalde duzenlıydı gecen ay deısınce bu ay tam bılemıyorum ne zaman olacagını. yaklasık 10 gndr gogüslerımde agrı ve sancım var her an adet olcam gıbı nıe bukadar erken basladı bılmıyorum.kafam cok karısık belkıde psıkolojık oluyo. bu ay 6, ayımız artık olmassa doktora gıdıcem bu ay..uzuluyorummm((

bayrampaşada nere gidiosun canım ?? ben hala doktor bulamadım rahim filmini neden çektirdin rutin bişeymi yoksa özel bi durumdamı gerekio , güney hast çok paragöz die biliyorum ama

ayy nası içiyosun bukadar şeyiikafamçokkarıştı civanperçemini bende aldım bi iki gün içtim sonra hamile kalırsam bu arada bilmeden bebişe zarar verebilir diye diye içmiyorum şuan. ısırgan tohumunun söktürücü bi özelliği var bebiş olursa zarar verirmi acaba araştırdınmı canım?

canım senin ne zaman adet olman lasım şimdi anlayamadım ben ? adet olmana çok varken belirti yaşıosun yumurtlama dönemin olabilir şuan ben yumurtlama döneminde acaip oluyorum gögüs agrıları kasık agrıları felanfisfisfis

araştırmadım aslında. ama civanperçemini içerken hamile kalan birkaç kişi duydum. söktürücü özellikleri olduğuna göre ben adet öncesi belirtileri yaşıyor olabilirim.1,5 aydır olmadım çünkü ama pkoyu kesin olara bu içtiklerimin iyileştireceğini söyledi. ben uzun yıllardır çekiyorum bunu. ama bebek isteyince çok zor oluyor.

17 ekımde oldum enson ama gecen ay duzenım bozuldugu ıcın tam bılemıyorum ama 23 kasım olması lazım canım yanı 2 3 gun var

bayrampaşada nere gidiosun canım ?? ben hala doktor bulamadım rahim filmini neden çektirdin rutin bişeymi yoksa özel bi durumdamı gerekio , güney hast çok paragöz die biliyorum ama

canım ben b.paşada özel bi doktora gidiyom muaynanesine o yönlendirdi beni rahim filmi için bi sorun varmı yokmu tüplerde diye allaha şükür yok fakat benim yumurtalar gelişmiyo fazla o yüzden ilaç kullanıyom

zübeyde sık dişini canım adet tarihinin geçmesini bekleyelim benimde gögüslerim bomba gibi dokunamıyorum bile kasık agrılarım var ama adet belirtisi olarak düşünüyorum belki seninkilerde adet belirtisidir ama inşallah degildir:))

canım adet belirtin olabilirrr, benim doktorum yumurtalıklarımın tembel çalıştığını söyledi menogon iğnesi verdi bu iğneyle yumurtladım:1rolleyes: sonra çatlatma iğnesi yapıldı şuan beklemedeyim sana doktorum gebelik için ilaç veya iğne vermedimi?

canım maviş83 kız banada sölesene doktorunu çatladım he adını söle muane ücretini söle aaa memmunmusun felan tavsiye istios anlatsana

bende öyle düşünmeye çalışıyorum canım,çünkü geçen ay çok uzuldum umutluydum baya.hayırlısı artık ama ınsan düşünmeden edemiyo işte! bakalım test yapmıycam bıraz gecmeden.

haklısın canım kısmeti ne zamansa rabbim o zaman verir..bende adet olmasam bile 1 hafta beklemeden test yapmıcam kesin kararımı verdim ama adet olcam gibi hissediom:)

canım maviş83 kız banada sölesene doktorunu çatladım he adını söle muane ücretini söle aaa memmunmusun felan tavsiye istios anlatsana

doktorun adı ayla saraç ben çok memnunum şeker bi kadın muayne ücreti 50 ytl kontrolde para almıyo

bana sadece glukofern verdi. sen de kilo ver dedi. onun haricinde bişey vermedi. eğer glukofenden sonuç alamzsak hormon ilaçlarına başlayacağız dedi. ama zaten kilom var pko sayesinde bir de hormon alırsam ne olacak onu düşünüyorum. benimkilerde de tembellik var. hormon testlerim normal çıkıyor. bu yüzden alternatif tıpa müracat ettim.

sen nerde oturuyosun handan esenlerde mi? bak benim doktorum da çok iyi gaziosmanpaşa özel şafak hastanesi ssk da geçiyo ultrasonlu muayene olacaksan 40 ytl veriyosun doktorum "inci öz" kanal 7 ye de çıkmıştı hoş bi hatun

ooo zzübeyde sende benden beter karıştırmışsın nasıl miden alıyor arkadaşım ben soğan suyu ve incir kürünü deniyorum ama midem artık iflaslarda...

Kızlar ya bana ümit vermiyonuz hiç ben dün test yaptım çıkmadı bugün adet günüm ama kıpırtı yok bugüne kadar birsürü belirtim vardı biliyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…