maviş83 sende senlerde oturuosun galiba hangi hastaneye doktora gidiosun canım??
ben bursada yaşıyorum. çok güvendiğim bir aktar var onun tavsiyesiyle bir kür uyguluyorum. bu arada kilo sorunum da var. ona da faydası olacakmış. sabah akşam açken civanperçemi çayı içiyorum. yine sabah akşam yemeklerin ortasında soya lesitini kapsülü, ve yemek sonrasında enginar suyu ve ısırgan tohumu suyunun karıştırıp içiyorum
kızlar meraba bayadır takıp edıyorum yazılarınızı,bende gecen ay cok heveslenmıstım adetım 13 gun falan gecınce ama olmadı17 ekımde adet oldum.normalde duzenlıydı gecen ay deısınce bu ay tam bılemıyorum ne zaman olacagını. yaklasık 10 gndr gogüslerımde agrı ve sancım var her an adet olcam gıbı nıe bukadar erken basladı bılmıyorum.kafam cok karısık belkıde psıkolojık oluyo. bu ay 6, ayımız artık olmassa doktora gıdıcem bu ay..uzuluyorummm ((
canım ben esenlerde oturuyorum fakat b.paşada bi doktora gidiyom rahim filmimi güney hastanesinde çektirdim
bayrampaşada nere gidiosun canım ?? ben hala doktor bulamadım rahim filmini neden çektirdin rutin bişeymi yoksa özel bi durumdamı gerekio , güney hast çok paragöz die biliyorum ama
araştırmadım aslında. ama civanperçemini içerken hamile kalan birkaç kişi duydum. söktürücü özellikleri olduğuna göre ben adet öncesi belirtileri yaşıyor olabilirim.1,5 aydır olmadım çünküama pkoyu kesin olara bu içtiklerimin iyileştireceğini söyledi. ben uzun yıllardır çekiyorum bunu. ama bebek isteyince çok zor oluyor.
canım maviş83 kız banada sölesene doktorunu çatladım he adını söle muane ücretini söle aaa memmunmusun felan tavsiye istios anlatsana
canım adet belirtin olabilirrr, benim doktorum yumurtalıklarımın tembel çalıştığını söyledi menogon iğnesi verdi bu iğneyle yumurtladım:1rolleyes: sonra çatlatma iğnesi yapıldı şuan beklemedeyim sana doktorum gebelik için ilaç veya iğne vermedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?