• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Arkadaşlar merhaba, ben de sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama yazamamıştım bir türlü. Neyse Beni de aranıza alır mısınız? Ben de hayırlı evlat istiyorum Allah'ın izniyle. Bu ay 4. denememiz. Bekliyoruz bakalım hayırlısı. Ben de fsh biraz yüksek çıkmıştı ama doktorum muayene ve progesteron testi sonunda erken menopoz riskinin olmadığını (inşaallah) ve 6 ay kadar denememizi olmazsa bir de eşime bakılacağını söyledi. İnşaallah tekrar doktora gitmeye gerek kalmadan alırız müjdeli haberi. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşaallah. Bu arada umutsuz ve suzan bir-iki gündür yazmıyorlar takip ettiğim kadarıyla. Bilginiz var mı? İnşaallah önemli birşey yoktur, umutsuz da suzan da ve tabi suzanın bebişi de iyidir. Bu arada benim adet tarihim 1 ya da 2 aralık (inşaallah olmam yaklaşık bi 40 hafta kadar ama) belki alırsınız beni de listeye.

:teytey: merhaba canım hoşgeldin aramıza, neden yazmak için bu kadar zaman bekledin :delphin:
anladığım kadarıyla sendede çalışmalar son surrat devam ediyor:)
kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle tatlım

günaydın kıslar benımde bir iki günüm kaldı. ya ufff yaaaa her ay telefonuma kayır ederim regl gunumu bı gecen ay kaydetmedim ve simdi kaç günüm var emin değilim . cumartesi en geç pazartesi regl olmam lazım. aman kızlar dua edin hiç olmıyım yaaa

günaydın kızlar benim adetim 1 gün gecikti bu gün ikinci gün inşallah bu günde gelmez amin

inşallah canım jasmin
Günaydınlar kızlar nasıl keyifler..

canlarım günaydın nasılsınız 10 günüm kladı çok heyacanlıyım klinliği aradım dün 10 gün var kanda varsa çıkarmı diye çıkar dedi ama ya çıkmassa çok üzülürüm ozaman aslında 10 günde çok bi zaman değil ama bekleyemiyorumda napıcam bennnn yaaa

mavişim günaydın canım nasılsın? varmı bugün de belirtiler? sen bu sabah sağlık ocağına gitmeyecekmiydin? neden gitmedin?

günaydın kıslarrrrrrrrr bol hamişli günlerrrrrrrrrrrr:lepi:
ceylancım yapamadım yaa:1no2: beceremedimmmm
jasmincimm umarım bugünde geçer 40 hafta olmassın :sm_cool:
patricia stres yapma bende pazartesi kan tahlili yaptırcam inşallah güsel haberlerini alacağızz:hooray:

kodlamanın sonunda gif yazması gerekiyor sitede cetveli yaptıktan sonra aşağıda bi sürü şey çıkar onlardan birini kopyalayıp yapıştırman lazım ama başında http://ticker.7910.org sonunda da gif yazması gerekiyor zaten arada saçma sapan harfler var :)

yaa ndk cım canım gidicektim ama annem doktora sormuş sağlık ocağında yapmıyoruz demiş ama başka biri yapıyoruz demiş anlamadım kafam karıştı sonra burda bi klinliği aradım 15 ytl ye yapıyolarmış 10 gün var çıkarmı dedim beya yaklaşmış çıkar dedi yaparım bide çıkmaz üzülürüm sonra en iyisi beklemek ama çok zor oluyooor göğüslerim çok ağrıyor belimde acayip ağrı var ara ara kasıkları ağrıyor göğüslerimde uyuşukluk var ne biilem yaa inş olmam sen ne durumdasın yok dimi kırmızılar inş olmaz

yaa ndk cım canım gidicektim ama annem doktora sormuş sağlık ocağında yapmıyoruz demiş ama başka biri yapıyoruz demiş anlamadım kafam karıştı sonra burda bi klinliği aradım 15 ytl ye yapıyolarmış 10 gün var çıkarmı dedim beya yaklaşmış çıkar dedi yaparım bide çıkmaz üzülürüm sonra en iyisi beklemek ama çok zor oluyooor göğüslerim çok ağrıyor belimde acayip ağrı var ara ara kasıkları ağrıyor göğüslerimde uyuşukluk var ne biilem yaa inş olmam sen ne durumdasın yok dimi kırmızılar inş olmaz

canımcım bak benim 1 gün geçmişti tahlil yapmıştım 2.25 çıkmıştı doktorumu aradım erken dedi pazartesi gel bidaha yapalım dedi. keşke yaptırmasaymışım boşyere ümidim kırıldı:1no2: sende benim gibi olma bekle istersen az daha. 10 gün de uzun bi zaman gibi geliyo bana, çıkmazsa eğer için içini yer :çok üzgünüm:

olmuş olmuş :)) ayrıntılı msj yazıyordum bir baktım olmuş

arkadaşlar yazının altında bebk reisimi ve leylek gibi reimler varya bende yapmak istiyorum yardım edermisiniz

Patricia stres yapma inan herşeyin düşmanı stres bugün bende ümitsizim
Asspirin ne varsa sizde var size yazdığım tahlili yazdım cevap vermediler :((
Bugün yine tahlillerim elimde ..Dansite ne demek Dansite 1015 çıkmış koyu renkle yazmışlar buralarda hiçmi doktor yok :((

HGB NEDİR?Sizi de çok bunalttım hakkınızı helal edin kusura bakmayın

Back