Arkadaşlar merhaba, ben de sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama yazamamıştım bir türlü. Neyse Beni de aranıza alır mısınız? Ben de hayırlı evlat istiyorum Allah'ın izniyle. Bu ay 4. denememiz. Bekliyoruz bakalım hayırlısı. Ben de fsh biraz yüksek çıkmıştı ama doktorum muayene ve progesteron testi sonunda erken menopoz riskinin olmadığını (inşaallah) ve 6 ay kadar denememizi olmazsa bir de eşime bakılacağını söyledi. İnşaallah tekrar doktora gitmeye gerek kalmadan alırız müjdeli haberi. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşaallah. Bu arada umutsuz ve suzan bir-iki gündür yazmıyorlar takip ettiğim kadarıyla. Bilginiz var mı? İnşaallah önemli birşey yoktur, umutsuz da suzan da ve tabi suzanın bebişi de iyidir. Bu arada benim adet tarihim 1 ya da 2 aralık (inşaallah olmam yaklaşık bi 40 hafta kadar ama) belki alırsınız beni de listeye.
canlarım günaydın nasılsınız 10 günüm kladı çok heyacanlıyım klinliği aradım dün 10 gün var kanda varsa çıkarmı diye çıkar dedi ama ya çıkmassa çok üzülürüm ozaman aslında 10 günde çok bi zaman değil ama bekleyemiyorumda napıcam bennnn yaaa
günaydın kızlar. ya bazılarınınız cetveli bende görünmüyorum sanırım pcyle alakalı evdeki pcde görünüyor. bu arada ndk eğer cetvelin olmadıysa kodlamaya dikkat etmen lazım yani cetveli yaptığın sitedeki kodlama aşağıdaki gibi olmalı
http://ticker.7910.org/as1cCBW0g410...fExFWUxFS0xFUklCRUtMRU1FQU5ORU1ZQVpCSVRUS.gif
inşallah anlatabilmişimdir
yaa ndk cım canım gidicektim ama annem doktora sormuş sağlık ocağında yapmıyoruz demiş ama başka biri yapıyoruz demiş anlamadım kafam karıştı sonra burda bi klinliği aradım 15 ytl ye yapıyolarmış 10 gün var çıkarmı dedim beya yaklaşmış çıkar dedi yaparım bide çıkmaz üzülürüm sonra en iyisi beklemek ama çok zor oluyooor göğüslerim çok ağrıyor belimde acayip ağrı var ara ara kasıkları ağrıyor göğüslerimde uyuşukluk var ne biilem yaa inş olmam sen ne durumdasın yok dimi kırmızılar inş olmaz
ndk oldu canım oldu dön aramıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?