o da iyi tuğbacık ben düşündüğümden beri hergün yediklerime dikkat ediyorum bu ay çok umudum yok herşey olacağına varır yoksa psikolojim bozulacak
ceylancım sakın ha ümit kaybetmek yok kaç yıldır bekliyosun ben 3 yıldan fazla bekledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da iyi tuğbacık ben düşündüğümden beri hergün yediklerime dikkat ediyorum bu ay çok umudum yok herşey olacağına varır yoksa psikolojim bozulacak
hemen yapalım sizede www.ticker.7910.org adresine girin ordan yapın istediğinizi sonra ekleriz beraber
selam arkadaşlar, doktordan geldim ve sıkıntımı ögrendim sonunda. idrar yolları enfeksiyonuymuş vajina içindeki şişlikte çok önemli değilmiş doktor ödem olduğunu düşünüyor. neyse ilaçlar verdi. içinde antibiyotikte var. test yaptırayımmı dedim gerek yok dedi. yani ya gebelik varsa diye söledim. ama içim rahat değil. idrar testi aldım sabah yapıcam adetime 3 gün kaldı. doğru sonuç verir heralde yumurtlamam erken çünkü..merak eden arkadaşlara haber vereyim dedim.
psikolokumm allah şifa versin umarım hamilesindirrr,ceylancıım sağol bitanemmm bakalım olcakmı :s
nilufer 3457 sen sinoplumusun