• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

o da iyi tuğbacık ben düşündüğümden beri hergün yediklerime dikkat ediyorum bu ay çok umudum yok herşey olacağına varır yoksa psikolojim bozulacak

ceylancım sakın ha ümit kaybetmek yok kaç yıldır bekliyosun ben 3 yıldan fazla bekledim

hataycim valla ilk kontrole gittigimde 6 hafta 3 gunluktum ozaman bile kalp atislarini gordum duymadim ama pit pit oynuyodu.. son adet tarihim 13 eylul.. pazartesi gittigimde baya degisik kalp atisini duydum cok guzeldi.. 7 haftada basliyor kalp atislari evet duyabilirsin..

ceylancim bende tam umidigimi yitirdigimde melegim bana geldi
sakin umidini yitirme gelecek melegin.. sadece bizleri biraz sabirsizlandiriyor.. ALLAH ISTEYENLERIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN.. sadece tek tavsiyem kafaya faazla takmayin.. ben hic takmadigim ummadigim anda hamile kaldim.

as1cCDvVM000010MTA0Mjc2ZHwwMDAxMj M1ZHxhbm5pc2tvbW0gbmVyZGUga2FsZGluIA.gif

oldumu

kullanıcı panelinde kilo takip varya ordaki adresi kopyala yaptır yapacaksın

selam arkadaşlar, doktordan geldim ve sıkıntımı ögrendim sonunda. idrar yolları enfeksiyonuymuş vajina içindeki şişlikte çok önemli değilmiş doktor ödem olduğunu düşünüyor. neyse ilaçlar verdi. içinde antibiyotikte var. test yaptırayımmı dedim gerek yok dedi. yani ya gebelik varsa diye söledim. ama içim rahat değil. idrar testi aldım sabah yapıcam adetime 3 gün kaldı. doğru sonuç verir heralde yumurtlamam erken çünkü..merak eden arkadaşlara haber vereyim dedim.

Kızacaksın belki ama 4 aydır bekliyorum umudumu yitirdiğim olay ise geçen salı dr.gittim vajinal ultrosonda polikistik gördü daha tahlillerim çıkmadı ama geç gebe kalabilirsin dedi beynimden vurulmuşa döndüm

selam arkadaşlar, doktordan geldim ve sıkıntımı ögrendim sonunda. idrar yolları enfeksiyonuymuş vajina içindeki şişlikte çok önemli değilmiş doktor ödem olduğunu düşünüyor. neyse ilaçlar verdi. içinde antibiyotikte var. test yaptırayımmı dedim gerek yok dedi. yani ya gebelik varsa diye söledim. ama içim rahat değil. idrar testi aldım sabah yapıcam adetime 3 gün kaldı. doğru sonuç verir heralde yumurtlamam erken çünkü..merak eden arkadaşlara haber vereyim dedim.

Geçmiş olsun arkadaşım kötü bişey olmadığına sevindim Allah şifalar versin İnşallah 3 kala net cevap alamayabilirsin

psikolokumm allah şifa versin umarım hamilesindirrr,ceylancıım sağol bitanemmm bakalım olcakmı :s

sağol ceylan. arkadaşım hemen ümidini kaybetme. bak aklıma ne geldi. ata demirer avrupa yakasında bir söz söylemişti çok hoşuma gitmişti. ey allahım en büyük ( ya da en kötü ) karanlık şafaktan önceymiş meğer diyee... çok doğru.

psikolokumm allah şifa versin umarım hamilesindirrr,ceylancıım sağol bitanemmm bakalım olcakmı :s

sağol canım. hamilemiyim bilemiyorum ama açıkcası beklemiyorum. bu idrar yolu enfekiyonundan bıktım zaten yıllardır. neyse tedavi olucam. arkadaşlar bu ay bende bir tuhaflık var. böyle bir uyuşuk oldum anlatamam. bir haftadır eşimede hergün küsüyorum. sinir hücrelerimle oynanmış gibi. hergün mide bulantısı. test aldım ve negatif çıkacağından eminim. onada üzülmüyorum ama bu sıkıntım nedir anlayamadım gitti. herşeye kolay kolay sıkıntı yapmam. gerçi bu ekonomik kriz beni çok sinirlendirdi..elden bişey gelmiyorki..

kızlar herkese merhaba ben bugün işyerinde çok yoğundum giremedim birsürü muhabbeti kaçırmışım birde benimle aynı semtte oturan bi arkadaş var galiba ona duyurulur bende esenlerde oturuyorum kızlar beni hiç merak etmedinizmi bugün test aldımmı yaptımmı diye biliyosunuz benim adet tarihim 20 si yani yarın evet test aldım bu akşam yaptım

Back