Erken Hamilelik Belirtileri

anesteziyi de her doktor kabul etmiyomuş canım yaa, gerek yok diyolarmış. ssk lı yapılabiliniyomu bu işlem nekadara mal oluyo bilgin varmı? bide adet olunca mı çekiliyo bitince mi? korkiommm:Saruboceq:

kızlar ovülasyon testını ben ınternetten sipariş edıcem bu ayda olmadı galıba hamıle degılım kendımı hazırladım senağlama

anesteziyi de her doktor kabul etmiyomuş canım yaa, gerek yok diyolarmış. ssk lı yapılabiliniyomu bu işlem nekadara mal oluyo bilgin varmı? bide adet olunca mı çekiliyo bitince mi? korkiommm:Saruboceq:

canım reklam gib olmasın, ben göztepe medical partkta yaptırıcam. ordakıler zaten direk anestesili yaptır dediler. ssk bir kısmını karşılıyor artı olarak 190 dediler . ama ssk yoksa değişik hastanelerde 250 den başlayım 1000ytl ye kadar gidiyor. sen karşıda oturuyordun dimi bahçelievlerdede medical park var canım. reglin ilk günü arayıp randevu alıyorsun en uygunu 8. günüymüş ama 11. güne kadar yaptırabiliyorsun. aslında bir internet sitesinde okuduğuma göre hamile kalması imkansız olan kişilerde her hangi bir zamanda yapılabiliyormus nasıl olsa bebek yok diye.:enbuyukkk:

canlarım ben geçen adetimde çektirdim 350 ytlye esenler güney hastanesinde ama kendi doktorumda vardı anestezili olarak çekindim hiç bişey hissetmedim adetin 8.günü yada 9.günü gitmiştim

canim insallah bunlara gerek kalmadan hamile kalirsiniz INSALLAH

inşallah canımmmm, umudumuz bunlara gerek kalmadan hamile kalmakkk sen çok şanslısın bitanemmm, değerini bil hamileliğininn tadını çıkarr elini göbişinden hiç ayırma:CüvCüv:

canlarım ben geçen adetimde çektirdim 350 ytlye esenler güney hastanesinde ama kendi doktorumda vardı anestezili olarak çekindim hiç bişey hissetmedim adetin 8.günü yada 9.günü gitmiştim

canımm bu film çekildikten sonra hamile kalan çok, inşallah hamilesindir yaaa:sm_cool:

kızlar hsg adetin 9-10-11. gunlerinde cekilir. tıp fakültesinde cektirdim ben kurus para harcamadım.doktorumda tıp doktoru sadece doktora muane parası verdim.onun dısında herşeyi parasız yaptırdım.arabaya benzin parası koyduk sadece:)))
ve dediğiniz gibide abartacak kadar acılı olmuyor.yanı sağ tarafımda hafif yapışıklık olduğu hade okadar kötu olmuyor.zaten 5 dakıkalık bir işlem.anestezi yapmamalarının nedenide yapışıklık varsa daha kolay acılıyor anestezide zor oluyormus biaz.

Hanımlar adetimin geçeli 5. Gün göğüslerimde şişlik ve karnımda hafif bi sancı var sanki heran adet olucakmışım gibi zaten hamilelk aklıma bile gelmiyo ama allahtan umut kesilmez eşim 2ay önce varikosel ameliyatı oldu sayı ve morfolojisi bozuk 6aydan sonra bişeyler olursa olur diye düşnüüyorum ama durduk yerde neden günüm geçtiki heveslenmiyorum rabbim hayırlsıını bilir diyorum inşallah isteyen herkese hayırlısından nasip eder allahım d-

Saol ndkcim umudum sizlerle.. bu sitedeki kurulan arkadasliklar okadar guzelki.. tum heyecanini SIKINtini burdan paylasiyorsunuz.. kendi hamileligim kadar sizinde hamile kalmanizi cok istiyorum.. insallah allahim sizede yasatsiz bu duygulari.. stress yapmayin demesi kolay ama biliyorum melekleriniz birgun gelecek,. umudunuzu yitirmeyin.. bol bol calisin :)

kızlar keşke test yapmadan hamıle oldugumuzu anlamanın kesın bı yolu olsaydı ne guzel olurdu bu belırtıler cok yanıltıcı oluo eskıden ebeler ellerıyle dokunup anlarlarmıs ya bızde oyle anlayabılsek beklemek gercekten cok zor

canim ovulasyon testi yumurtladigini gosterir evet ama yumurtandan sonra test positief kalirsa gebelik olusmustur demektir.. ovulasyon testi gebeligi saptayabilir ama gebelik testi ovulasyonu saptayamaz.. ovulasyon testi vucuttaki prostregon hormonu artis gosterdiginde yani yumurta atilmak uzere oldugunda positife donusur. ama eger gebelik olusmussa bu prostregon hormonu yukselmeye devam eder ve positif kalir

güzelim bılmıodum cok saol valla buyuk kolaylık olur bızlere :lepi: hemen aksam sıparıs edıcem netten

tubacık ilk defa duydum ama çok mantıklı konuştun canım yaa, doğru yanı ovulasyon testı hamileliği saptayabilir. alllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ama bizim buralarda sankı lüx bişeymiş gibi satılmıyor eczanelerde kızlar yaaa, anca kadıköye falan inmem lazım yada intenettenmı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…