arastırdım canım arastırmazmıyım. şimdi iki çeşit hsg varmış bitanesinde rahimi çekim sonra yerine geri itiyorlarmış. bu canın yanan hsg. ama yeni olan
c kollu bilgisayarlı hsg; rahmini çekmiyorlar özel aparatlarıda canının yanmamasını sağlıyor canım. yani tabi okuduğum kadarıylu bu şekilde. birde zaten ne olursa olsun anestesili yaptırmayı düşünüyorum , yinede riske atamam zaten hemen canım yanar benim
bakalım hafta sonu regl olursam hemen arayıp randevu alıcam.
anesteziyi de her doktor kabul etmiyomuş canım yaa, gerek yok diyolarmış. ssk lı yapılabiliniyomu bu işlem nekadara mal oluyo bilgin varmı? bide adet olunca mı çekiliyo bitince mi? korkiommm:Saruboceq:
canim insallah bunlara gerek kalmadan hamile kalirsiniz INSALLAH
canlarım ben geçen adetimde çektirdim 350 ytlye esenler güney hastanesinde ama kendi doktorumda vardı anestezili olarak çekindim hiç bişey hissetmedim adetin 8.günü yada 9.günü gitmiştim
ingilizceci canim ovulasyon testiyle hemen anlarsin gununden once:)
canim ovulasyon testi yumurtladigini gosterir evet ama yumurtandan sonra test positief kalirsa gebelik olusmustur demektir.. ovulasyon testi gebeligi saptayabilir ama gebelik testi ovulasyonu saptayamaz.. ovulasyon testi vucuttaki prostregon hormonu artis gosterdiginde yani yumurta atilmak uzere oldugunda positife donusur. ama eger gebelik olusmussa bu prostregon hormonu yukselmeye devam eder ve positif kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?