Erken Hamilelik Belirtileri

ingilizceci ben hiç dikkat etmedim yani sertmi yumusakmı anlamıyorum kı zaten.adet belirtiside üşütmediğim sürece omlaz yanı ancak üşütürsem kasıklarım ağrır o kadar yoksa belirti yaşamıyorum hiç.

ay kim hamile ben kaçırdım yine sanırım madgirl allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizisteyenlerin başına

madgirl bi yazdı bidaha yazmıyo yaww, değeri kaçmışş belirtisi neymiş yazmadı dimi, benmi kaçırdım

ben sana yazdım geçen gün ya görmedin mi profiline baksana. bende diyorum gelgit neden bana pas vermiyo kaydirigubbakcemile
ben bıraktım ne zaman adet olcam haberim yok ya iyice savsakladım durumu şimdi güzin abla moduna geçtim bakalım bi dahaki ay hangi modda olucam laelaelaelaelae:roflol:

sorma yaw kwndimizi bıraktık burda kızlara öğüt verir olduk.diyorum ya belirtilerle yada belirti sandığımız seyler hakkında tez yazağız yakında.

kızlar merhaba, dün kan testi yaptırıp sonucu bugün alacağımı söylemiştim. ve sonucu aldım hamileyimm.. allah herkese bu mutluluğu nasip etsin

tebrik ederim canım Allah saglıcakla yavrunu kucagına almayı nasip etsin Allah ım butun isteyenlere de bu duyguyu yasatsın inşallah

tebrik ederim canım Allah saglıcakla yavrunu kucagına almayı nasip etsin Allah ım butun isteyenlere de bu duyguyu yasatsın inşallah

amin canımmm aminnnnnnnnnn tez zamanda inşallaahhh, ya ben yazın bebişimi doğurmayı çok istiom hep ama 2-3 ayımız var yaz annişi olabilmemiz içinnn:icecream:

olsun kız bahar annesi olursun. eylül ayını ben cok severim.hem cok sıcakta o sıkıntıyı çekmek zormuş.zaten uykusuzluk oluyormus birde sıcak eklenince.malum kan dolaşımı hareketleniyor 2 kalp atacak.
düşünsenize ne kadar güzel ve mucize birşey.vucudumuzda 2 kalp atacak.birde ikiz olursa 3 kalp.:)))
herkese bu duyguyu yaşatır Allahım inşallah.

adaaa benim 2 düşüğüm oldu 2.düşüğümden sonra 5 aydır korunmuyru.yani 2 yıldır bebek istiyoruz ama suanda 5 aydır çalışıyoruz.

bende hep senin gibi kalp olayını düşünüyorum biliyomusun vucudumda 2 kalp olacağını, ne büyük bi mucize yaaa, rabbim sen nelere kadirsin...

dur bakalım maviş kırmızıları görmeden yelkeneri suya indirmek yok. kırmızı kartı görsende üzülmek yok alışalara devam. daha cok zaman var önümüzde.üzülmek yok yıpratmak yok kendimizi. sabrı öğreniyoruz arkadaşlar.pes etmek yok.sabırla ve azimle yola devam.

madgirl bi yazdı bidaha yazmıyo yaww, değeri kaçmışş belirtisi neymiş yazmadı dimi, benmi kaçırdım

dün yazmıştım aslında belirtileri canım yazayım tekrar:) benim 15-20 gğn önceden göğüslerim şişmeye başladı üstüne bile yatamıyodum. bide adet görmem gereken gün 1-2 damla koyu bşeyler geldi adet oluyorum dedim ama kesildi. sonra test yaptım evde sonuç pozitif çıktı. kan testi yaptırdım oda pozitif değeri bilmiyorm çünkü telefondan öğrendim sonucu. gebesininz dediler. aklıma bile gelmedi sormak. umarım en yakın zamanda hepinize nasip etsin ben 5 ay uğraştım. sonunda oldu ve çok mutluyum:):CüvCüv:

MAVİŞ83 senin belirtilerinle benimkiler aynı canım bende gecen ayın 22sinde oldun ve bu ayın 10undan beri gogusum şiş karnım tas gibi sisti ve kasıgımın sol tarafında hep agrı acı ve uc seferdir afedersiniz ilişkide kasıgımın sol tarafı acıyor gibi oluyor yani cok erken basladı belirtiler bende bir dahaki hafta ici test yapıcam bir yanım var diyor bir yanım yok diyor inşallah butun bekleyenler hamiledir ya beklemek cok zoor

ben 2. gebeliğimde 9 haftalıkken doktorum bana kalp atışını dinletmmişti.nasıl hızlı atıyor anlatamam.o sesi duyduğumdan beri bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum.hamileliğin her asamasını sağlıklı birşekilde geçirmek istiyorum doya doya hamileliğimi yaşamak istiyorum.sabahları mide bulantısıyla uyanıp istifra etmeyi.şlk tekmelemerini yaşamayı cinsiyetini öğrenme heyecanını alışveriş yapmayı doya doya.bebek reyonunu görünce başımı cevirmek yerine reyonlara atılıp bebeğime ciciler almayı bekliyorum.tabi 7 aylık olmadan bun yapacağımı sanmıyorum.2 kez hüsranla sonuclanınca.7 ay olana kadar bunu yapmam herhalde.tabi önce hamiş olmak gerek 7 aylık olmak için:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…