• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

sunshine81 cimmm ilk tüp bebek denemenmii, maliyeti ne tüpbebeğin herkes bişi söylüyoo sen bilirsin ne kadar harcadığınızı, özelde mi yaptırdın?
allah nasib etsin inşallaahhhh

inşallah ama olumlu düşünmekde istemiyorum çünkğ daha büyük hayal kırıklıgına ugramak da istemiyorum. ama sürekli kendimi dinliyorum adet olmasamda bu dönemlerde sivilce cıkar mı?? ya sıkıntıdan yada adet olcam yüzümde 3 tane sıvılce var ve baktıkca sınır oluyorum.

asspirin çok saol sabahtan beri kızlara takmayın diyordum geçen haftadan beri uykularım dağılmıştı bugünü zor ettim aslında çarş gelir dediler şimdi taa cumartesi :(( zaten içime kurt düşürmüştü

herkes kaçtı galiba kimse kalmadı off ya bugünde fazla işim yok takılıyorum nette patronlar genelde öğleden sonra geliyolar o yüzden rahatım şimdi yanımda arkadaşım var fakat bu konuları onunla paylaşamıyorum o yüzden iyiki siz varsınız

kızlar ya şimdi ayakkabımı düzeltmek için yere eğildim bir sancı girdi karnıma ayağa kalktım geçti

ceylan kötü bi şey yoktur ya öyle düşünme hem ne olabilir ki kötü hormonlarına bakıldı sanırım dimi

Canım ne biliyim polikistik var dedi o yüzden geç gebe kalabilirsin dedi ama yinede hormonlarına bakmadan ne desek yanlış olur dedi smear testine kadar yaptırdı neyse bekleyeceğim artık sadece sinirlerim bozuldu:a015:birden..
Eşimle de tartıştım şimdi aynı işyerindeyiz stres yaptığıma kızdısenağlamasenağlama

herkes kaçtı galiba kimse kalmadı off ya bugünde fazla işim yok takılıyorum nette patronlar genelde öğleden sonra geliyolar o yüzden rahatım şimdi yanımda arkadaşım var fakat bu konuları onunla paylaşamıyorum o yüzden iyiki siz varsınız

çoookk haklısınnn, insan yakınındakilere anlatamıyo böyle şeylerii kimse anlamıyooo, ancak çeken bilirrr oyüzden iyiki böyle biryerde birbirimizi anlayan insanlarla rahat rahat konuşabiliyoruzz. valla bu site olmasa çok şeyi öğrenemezdim. tecrübeler konuşuyor:jeyyar:

ndk kusura bakma yenı gördüm ilaçları ssk kadan aldım 650 tuttu hastaneda 3250 ama sigorta artık çok zorlaştırmış tabi hastaneye rapor ıcın 100 ytl de verdim

Sırf etraftakiler soru sorcaklar yoksa hamilemisin neden bıraktın felan diye çekiniyorum.yoksa işi çoktan bırakmıştım bi hamiş kalsam en azından verecek cevabım olur

ndk kusura bakma yenı gördüm ilaçları ssk kadan aldım 650 tuttu hastaneda 3250 ama sigorta artık çok zorlaştırmış tabi hastaneye rapor ıcın 100 ytl de verdim

4 milyara mal oldu yani öylemi? ben daha fazla diye duymuştum. ilk denemenmi canım? ne kadarlık evlisin nekadar zamandır deniyosun? çok soru sordum ama merak ediomm :çok üzgünüm:

mavişcim işi neden bırakıyosun sorunlarmı var

EVET CANIM BİRAZ SORUNLAR VAR BİZİM PATRONUN İKİ FİRMASI VAR BİRİSİ BENİM ŞUAN ÇALIŞTIĞIM TABAN FİRMASI DİĞERİDE GÖZLÜK BEN GÖZLÜK FİRMASI İÇİN ALINDIM DİĞER ARKADAŞTA TABAN FİRMASIYLA İLGİLENİYO FAKAT GÖZLÜK SEKTÖRÜNDE İŞLER DURDUĞU İÇİN BENİ GÖZLÜK FİRMASINA GÖTÜRMEDİLER SEN BURDA KAL ARKADAŞA YARDIMCI OLURSUN GÖZLÜKTEDE SATIŞ FALAN OLURSA FATURALARINI MUHASEBESİNİ BURDAN TAKİP EDERSİNİZ DEDİLER BURAYLA İLGİLİ Bİ SORUNUM YOK FAKAT GÖZLÜK FİRMASININ DİĞER ORTAĞIYLA ANLAŞAMIYORUZ İŞLERİ Bİ TÜRLÜ DÜZENE SOKAMADILAR OYÜZDEN BENDE ÇIKMAK İSTİYORUM YAKLAŞIK 9 AY OLDU BURDA ÇALIŞALI. ARKADAŞADA BİŞEY DİYEMİYOM HAMİLELİKLE İLGİLİ GİDER PATRONLARA SÖLER FALAN DİYE DAHA YENİ GİRDİ İŞE HAMİLELİK İÇİN UĞRAŞIYO FALAN DİYE ONA KORUNUYORUZ DİYORUM KOMŞULARDA BİLİRSİNİZ DEDİKODU YAPIYOLAR BENİM EŞİM TEK ÇOCUK ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZ VAKTİMİZ YERİNDE EŞİMİN AİLESİNİN DURUMU İYİ İŞTE DİYOLAR NDN ÇALIŞIYON MUHTAÇ DİİLSİN OTUR EVDE BİDE ÇOCUK YAP HAYATINI YAŞA FALAN FİLAN BİLMİYOLARKİ OLMADIĞINIsenağlama

Back