Erken Hamilelik Belirtileri

4 milyara mal oldu yani öylemi? ben daha fazla diye duymuştum. ilk denemenmi canım? ne kadarlık evlisin nekadar zamandır deniyosun? çok soru sordum ama merak ediomm :çok üzgünüm:

evet ılk denemem ben bıraz tanıdık sayesınde bıraz ındırım yaptırdım. 5 senelık evlıyım ama 2 senedır ılacla daha sonra ıgneler le tedavı gordum benım sorunum yumurtalıklarımın yavas calısması.dr um bana senın tek problemın bu dedı zaten tahlıllerdede bısey cıkmadı. ama ben korkuyorum ya tutmadıysa dıye cuma gunu bellı olacak okadar çok istiyorum ki sanırım bukadar çok istedimiz için olmuyo.

o kanama rahim ağzında oluşan yara varsa ondan olabilir.doktora git ve baktir bence.yara olduğunda ilişki sonrası kanama görülebilir.ama tabi emin olamayız sadece tahmin benimki.bunun tedavisi de yaranın yakılması yada dondurulması.arkadaşım bebeği olmayanlar için dondurulma yonteminin daha ii olduğunu söylmişti.

kızlar slmmmm benım adetıme 3 gun kaldı ama bu ayda hamıs degılım testte yapmadım bısey farkettım bu 3 aydır oluo afedersınız adetten bıkac gun once vajınamda yumuşama hissedıom sıze de oluo mu bu benım için adet belırtısı maalesef bu ayda aynı şey oldu bıkac gune kalmaz adet olurum

canımcımm 9 aydır hiç doktora gitmedinmi? bence hemen doktora git ilişki sonrası acı ve kanama yaradan kaynaklanıyor olabilir. doktoruna git muayeneni ol çokuk istiyorum de ilaç tedavisine başlayacaktır. umarım en kısa zamanda hamile kalırsın canımm, ama doktora gitmen şart canım

kızlar merhaba, dün kan testi yaptırıp sonucu bugün alacağımı söylemiştim. ve sonucu aldım hamileyimm.. allah herkese bu mutluluğu nasip etsin

bu arada herkese selam kızlar.
ndk değerin düşük ama hala bir olasılık var.5 in altında olunca negatif olarak sayarlar.ama benim ilk gebeliğimde testte 3.28 yazıyordu o zaman daha erken diye düşünüp bir ohhhhh cekmiştim yanında negatif yazıyordu çünkü ama dooktorum pozitif demişti. yanı geç döllenme olmustur kana karışma oranı var bilmiyorum daha umudunu kırma.ama asspirinin dediği gibi hormonlarlada alakalı bir durum olabilir.hayal kırıklığına uğramanıda istemem.bence perşembe gunu adet olmazsan tekrar yaptır test.değer artmışsa zaten hamişsindir.

canımm benimde yumurtalıklarım yavaş çalışıyo ve şuan menogon iğnesiyle tedavi görüyorum, yumurtalıklar yavaş çalışınca ilaçlarla falan güçlendiriliyo neden yine çocuk olmuyoki acaba :çok üzgünüm:

adaa moral bozmak için değil ama dr görünmende fayda var kötü bir şey yoktur yani halledilmiyicek bir durum ama nettende araştırsan görürsün ilişki sonrası kan gelme durumu varsa dr gidilmesi tavsiye edilir kafanda soru işareti kalmaması açısından bence bi muayene ol. zaten biz bayanların 6 ayda bir muayene olmamız gerekiyor ama ihmal ediyoruz korkuyoruz bi şekilde gitmiyoruz

madgirl senin adına cok sevındım. allah bızede nasıp eder ınsallah peki bu sürede hıç değişiklik oldumu sende. yani en azından bişeyler hissettin mi

olmayabilir adaaa yanı değişebiliyorçbizimki sadece bir tahmin ama buyuk olasılıkla yaradır.yanı kist olduğundada ağrı olur ama kanama olmaz cok nadir kanaması olanlar var yaradada kanama geebilir ama ağrı olmayabilir.bence en kısa zamanda doktora görün
eğer bebek de istiyorsan hemen görün.yanıgebeliğe engel olablir olmazsa düşüğe oda olmazsa doğumda soruna yol acabilir.o yaraın enfeksiyon kapma olasılığıda var.yai hemen görün bence.

canımmm azından bal damlıyoooo, inşallah inşallaah inşallah hepimis hamileyisdirrr, hormonlarlada ilgili olabilir :çok üzgünüm: ama biraz daha bekliyim yine yaparım inş.

adaaa daha yeni mi kanaman var bende 9 aydan beri var sanmıstım.ama doktorun sana zaten 1 yıl olmazsa gl demiş 1 olmasına ne kaldı sunun surasında.yanı kanaman devam ederse yani mesela haftaya git derim ben.ama yinede doğru kararı sen verirsin.

madgirl çok sevindim canımmmm, allah kucağına almayı nasib etsinnn harika bi haberrr nasıl çıktı değerinn?

asspirin nasılsın kız pas vermiyorsun hiç.bak bizden sonra gelenler hamiş biz demirbaşı olacağız buranın bu gidişle.konusmayaram dertlerimizimi bastırmaya calışıyoruz ne????
amaaaaaaaannnnn boşver olur bea.

bende buna takılıyorum işte eger problem sadece yumurtanın yavas calısması ıse bunlar ıgnelerlede saglanıyo. ve bende yumurtalık takıbı yaptırdım ama ondada olmadı. hep hayal kırıklıgına ugradıgım ıcın bu tüp bebekte benı hep korkutuyo bilmiyorum ama ınancım okadar zayıf kı ne kadar üzülsemde bos sonuc degısmıcek gıbı

kızlar slmmmm benım adetıme 3 gun kaldı ama bu ayda hamıs degılım testte yapmadım bısey farkettım bu 3 aydır oluo afedersınız adetten bıkac gun once vajınamda yumuşama hissedıom sıze de oluo mu???? bu benım için adet belırtısı maalesef bu ayda aynı şey oldu bıkac gune kalmaz adet olurum

sanmıyorum canım daha cok erken yerleşme kanaması için.yerleşme kanaması genellikle adet gunlerinde olur.adetine 5 gun kala olmus olsa olabilir derdim ama öyle değil seninki.yanı sen yinede doktora git zararı olmaz yararı olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…