4 milyara mal oldu yani öylemi? ben daha fazla diye duymuştum. ilk denemenmi canım? ne kadarlık evlisin nekadar zamandır deniyosun? çok soru sordum ama merak ediomm :çok üzgünüm:
Merhaba arkadaşlar... Benim bir sorunum var yaklaşık 9 aydır korunmadığım halde hamile kalamıyorum. Bu ayda regl bitiminden yaklaşık 2 gün sonra eşimle ilişkiye girdim ilişki sonrası vajinamdan çok az kan geldi ertesi güne kadar ara ara kan gelmeye devam etti sonra kesildi. Daha sonraki ilişkimde de yine aynı tarz oldu yani kan geldi ve hala çok nadirde olsa ara ara kan geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Doktora mı gitmeliyim? Normal birşey mi sizce?
Merhaba arkadaşlar... Benim bir sorunum var yaklaşık 9 aydır korunmadığım halde hamile kalamıyorum. Bu ayda regl bitiminden yaklaşık 2 gün sonra eşimle ilişkiye girdim ilişki sonrası vajinamdan çok az kan geldi ertesi güne kadar ara ara kan gelmeye devam etti sonra kesildi. Daha sonraki ilişkimde de yine aynı tarz oldu yani kan geldi ve hala çok nadirde olsa ara ara kan geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Doktora mı gitmeliyim? Normal birşey mi sizce?
anladım mavişçim inş hakkında hayırlısı olur inş bebeğin olur ne zaman günün doluyor senin
evet ılk denemem ben bıraz tanıdık sayesınde bıraz ındırım yaptırdım. 5 senelık evlıyım ama 2 senedır ılacla daha sonra ıgneler le tedavı gordum benım sorunum yumurtalıklarımın yavas calısması.dr um bana senın tek problemın bu dedı zaten tahlıllerdede bısey cıkmadı. ama ben korkuyorum ya tutmadıysa dıye cuma gunu bellı olacak okadar çok istiyorum ki sanırım bukadar çok istedimiz için olmuyo.
bu arada herkese selam kızlar.
ndk değerin düşük ama hala bir olasılık var.5 in altında olunca negatif olarak sayarlar.ama benim ilk gebeliğimde testte 3.28 yazıyordu o zaman daha erken diye düşünüp bir ohhhhh cekmiştim yanında negatif yazıyordu çünkü ama dooktorum pozitif demişti. yanı geç döllenme olmustur kana karışma oranı var bilmiyorum daha umudunu kırma.ama asspirinin dediği gibi hormonlarlada alakalı bir durum olabilir.hayal kırıklığına uğramanıda istemem.bence perşembe gunu adet olmazsan tekrar yaptır test.değer artmışsa zaten hamişsindir.
canımm benimde yumurtalıklarım yavaş çalışıyo ve şuan menogon iğnesiyle tedavi görüyorum, yumurtalıklar yavaş çalışınca ilaçlarla falan güçlendiriliyo neden yine çocuk olmuyoki acaba :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?