Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım cevap yokmu
Dilerimki,bu ayy hepimizin yüzü gülsün ama bu kadar saplantı gibi bakmayın sizler üzüldükçe üzüntümde katlanıyor..Hepinizi çok iyi anlıyorum..
kıslarrr beni rahatlatın yaaa, 10 gün önce çatlatma iğnesi yaptırmıştım ün kan testim 2.25 çıktı eğer hamile olsaydım mutlaka çıkardı dimi?? erken yaptırmadım yanii?? bide 3 gün önce kahverengi akıntı olmuştu hala da kasıklarım ağrıyoo, adetim de düzensiz geçtimi günüm bilemiyorumm. ben hamile değilim dimiiii?
canım akıntında olmuş ayy kız ne biliim heyecan yaptım şimdi durup dururken o kahverengi akıntı niye gelsin senin kaç gün vardı adetine
ndk çatlatma iğnesinden dolayıda değerin 2.25 çıkmış olabilir bence sen adetini beklemeye başla üzme kendini
slm kızlar bende tüp bebek transferim gecen hafta yapıldı ayın 21 ınde de sonuc alıcam ama okadar korkuyorum kı çünkü bende yazdınız gıbı kahve rengı akıntı yada sık tuvalet nöbetleri yok
ama gögüslerim cok hassas kasıklarım agrıyo belımde ole sanırım tutmadı. çok zor bisey 2 senedir uğraşıyorum ama kader belki