• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

mavişcim seninle aynı belirtileri yaşıyoruz bişey sorucam ben sürekli regl olduğum tarihren 1 hafta önce oluyorum geçen ay 31 oldum bu ay 25 felen olmam gerekiyor eğer olmassam regl 30 da yada 1 de test yaptırmayı düşünüyorum daha erken çıkarmı

Dilerimki,bu ayy hepimizin yüzü gülsün ama bu kadar saplantı gibi bakmayın sizler üzüldükçe üzüntümde katlanıyor..Hepinizi çok iyi anlıyorum..

ceylancım çok doğru soylüyorsun ama uffffff,, yok ya yok doğru soylüyorsun tamam kaptırmıcam kendımı...:delphin:

aslında bende biliyorum ama işte beklemek çok kötü neyse beklicem başka çarem yok benimde belim ağrıyo ara ara dün akşam çok ağrıdı artı koltuk altımdan göğüsüme doğru bi ağrı saplanıyor ne bilem yaaa acaba psikolojikmi kendimizi dinliyoruz ondan böyle şeyler yaşıyoruz galiba

Yarın bende tahililerimi alacağım geçen hafta doktora gittim polikistik gördü sonra bir sürü test yarın alacağım sonuçları hormonlarıma bakılıyor kızlar diyorlar ya 1 sene kadar bekleyin bence kontrollerinizden şüpheniz varsa doktora gitmeniz zamanın boşa gitmesini önler..

kıslarrr beni rahatlatın yaaa, 10 gün önce çatlatma iğnesi yaptırmıştım ün kan testim 2.25 çıktı eğer hamile olsaydım mutlaka çıkardı dimi?? erken yaptırmadım yanii?? bide 3 gün önce kahverengi akıntı olmuştu hala da kasıklarım ağrıyoo, adetim de düzensiz geçtimi günüm bilemiyorumm. ben hamile değilim dimiiii?

3 kasımda aynı belirtilerim vardı dr.gidecektim bir baktım olmuşum 2-3 gün ağlamaktan mahvoldum..Buay hiç bir duygum yok

kıslarrr beni rahatlatın yaaa, 10 gün önce çatlatma iğnesi yaptırmıştım ün kan testim 2.25 çıktı eğer hamile olsaydım mutlaka çıkardı dimi?? erken yaptırmadım yanii?? bide 3 gün önce kahverengi akıntı olmuştu hala da kasıklarım ağrıyoo, adetim de düzensiz geçtimi günüm bilemiyorumm. ben hamile değilim dimiiii?

canım akıntında olmuş ayy kız ne biliim heyecan yaptım şimdi durup dururken o kahverengi akıntı niye gelsin senin kaç gün vardı adetine

kıslar benden size tavsiye belki her yazdığımda aynı şeyi söylüyorum ama nolur taıklamyın ya belirtileri cidden olmayınca insan acaip üzülüyor adetinizi bekleyin zaten bebeğiniz geldiyse mutlaka haberiniz olucak üzmeyin böyle kendinizi

ndk çatlatma iğnesinden dolayıda değerin 2.25 çıkmış olabilir bence sen adetini beklemeye başla üzme kendini

slm kızlar bende tüp bebek transferim gecen hafta yapıldı ayın 21 ınde de sonuc alıcam ama okadar korkuyorum kı çünkü bende yazdınız gıbı kahve rengı akıntı yada sık tuvalet nöbetleri yok
ama gögüslerim cok hassas kasıklarım agrıyo belımde ole sanırım tutmadı. çok zor bisey 2 senedir uğraşıyorum ama kader belki

canım akıntında olmuş ayy kız ne biliim heyecan yaptım şimdi durup dururken o kahverengi akıntı niye gelsin senin kaç gün vardı adetine

canımcım bilmiyorum ki günüm geçtimi geçmedimi benim adetlerim hep düzensizzz en son farlutalla 31 gün önce adet olmuştum :çok üzgünüm: uff bu kahve akıntı benim aklımı karıştırdı yaa, yoksa hiç ümitlenmiyodumm. kramplar giriyo birden sıçrıyorummm:çok üzgünüm:

slm kızlar bende tüp bebek transferim gecen hafta yapıldı ayın 21 ınde de sonuc alıcam ama okadar korkuyorum kı çünkü bende yazdınız gıbı kahve rengı akıntı yada sık tuvalet nöbetleri yok
ama gögüslerim cok hassas kasıklarım agrıyo belımde ole sanırım tutmadı. çok zor bisey 2 senedir uğraşıyorum ama kader belki

böyle stres yapma vakti geldiğinde hepimizin bebişleri olucak. belirtilerede takılma şimdi yapman gereken kendini üzmeden güzelce dinlenmen bebeğinin seninle olduğunu düşün kötü düşünüp onuda etkileme. tutmadı diye yaklaşırsan tutmaz rahat ol lütfen dua et bol bol ve güzelce dinlenip minik fasulyenin haberini bekle
ay bende güzin abla gibi oldum ya sırnaşık şey :enbuyukkk:

Hastaneyi aradım taaa cumartesi günü çıkar sonuçlarınız dedi bazıları çıkmış moralim bozuldu.. bu bekleyiş beni mahvediyor

Back