• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

2.25 yazıyomuş hamile değilim galiba :((((

:delphin:ay canım benım yaa bende 5ten sonrası pozitif diye duymustum :1shok:
ama belirtilerde vardı sende! benımde eşim geç geldi,yemek yedikten sonrada mayıştık kaldık evde çıkamadık hastaneye. hay allahım yaaa, üzülme tatlım ya bidahaki aya ümitlenelim şimdiden o zaman. peki tatlım benim bu ay tutmazsa ben şu ovulasyon çubukları var ya onlardan almayı düşünüyorum. öyle çok kişi tutturmuş gününü ve hamile kalmış. sende denesen ya ovulasyon cubuklarından.

ndk acaba erkenmi daha o yuzdenmı 2,25 çıktı. çünkü bende yaptırdım ıkıkere kan testi, ikisindede 0 çıkmıştı he birndede 0,1 çıkmıştı. seninki biraz yüksek neden acaba. acaba arkadasın soyledığı gıbı hormonlarındamı bı problem var?

Kızlar merhaba,
Günaydınlar...Çok üzüldüm ndk ama umudunu kırma lütfen bir heveslenmiştim kısmet herşey Allah yüzümüzü güldürecek inşallah..

kızlar günaydın nasılsınız bugün canlarım? cangemacım ndk arkadaşımın haberini aldıktan sonra testten vazgeçtim beklemeye çalışcam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. ndk arkadaşım üzülme belki hala umut vardır. ama benimde sanırım umutlarım tükenmeye başladı ağrılar hala devam ediyo fakat sanki adet ağrısı gibi

Selam günaydın nasılsınız bakalım? valla burda herkes birbirini gaza getiriyo okurken bende test yaptırsam mı yaptırmasam mı arada kaldım valla ndk günün geçti mi kandaki değer yükselir belki gittikçe?

kızlar günaydın nasılsınız bugün canlarım? cangemacım ndk arkadaşımın haberini aldıktan sonra testten vazgeçtim beklemeye çalışcam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. ndk arkadaşım üzülme belki hala umut vardır. ama benimde sanırım umutlarım tükenmeye başladı ağrılar hala devam ediyo fakat sanki adet ağrısı gibi

Umudunu kaybetme sakın biraz daha bekleyin belkide çok erken yapılıyor testler sabırsızlanıyoruz.
Ben zaten hamile kalırsam bu gidişle anlamayacağım valla

kızlar bekleyin biraz test yaparken sonra hamileyseniz bile çıkmaya bilir..Umutlar yok olmasın ..
Kırmızı rengi seviyorum inanın kıyafetlerden bile uzak durmaya başladım dolabımda kırmızı olan hiçbişeyi giymiyorum

hoşbuldum bitanem...sen kırmızı giymeye devam et sana kırmızı çok yakışıyoorrr :) senin kırmızılarla alakası yok üstüne üstüne gideceksin

maviş83 ben gecen ay bir iki gün erken regl oldum. ilk defa telefonuma tarihi kaydetmeyi unuttum oda bu aya denk geldi :(((( ama %99 ihtimalle 23 kasımda regl olucam,yani 5 günüm kaldı canım. benim bu ay hiç belirtim almadı desem yeridir. bi çok az pembe akıntı bide kendimi çok dinlediğim zaman oda arada bir hafif kasık kasılması canım :(
ama bilirsin bir umuttur işte.sen ne zaman regl olucan mavişim?

canım benim adetlerim düzenli değil bu yüzden ilaç kullanıyorum yaklaşık 4 aydan beri düzenli oluyo ama 33 yada 34 günde bir bende 20 kasım diye biliyorum bakalım bekliyom ama bende çok belirti var yada psikolojik olarak ben öyle sanıyorum birde ben geçen ay rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı hani diyolarya rahim filminden sonra hamile kalma şansın artarmış bi umut işte

evet evet eğer bi sorun yoksa tüplerde ilaçlı suyla temizlendiği için rahim filminden sonra ilk bir iki ay içinde hamile kalman büyük olasılıkmış canımm, ay kanım kaynadı şimdi, insallah içinde bir can vardır şimdi :) ne gibi belirtilerin oldu seninde maviş?

günaydın canlarım nasılsınız dün akşam aşırı derecede belim ağrıdı ortadan doğru başladı çok kötüydü yaaa helmedi şu aysonu bitürlü inş hamişimdir inş istiyen herkes hamişdir bütün güzellikler sizinle olsun

Back