• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

benimki son günlerde kendinden olamayacağını falan söylemeye başladı, ya benden kaynaklanıyosa falan diyo daha beter üsülüyooo, tahlil yaparıs diyorum henüz erken daha diyorum olur diyorumm ama oda strese girmeye başladı

canım nekadar oldu bebek planlayalı? aslında en güzeli biranönce testlerinizi yaptırın boşuna zaman kaybetmeyin, ve eğer bir sorun varsa onu çözmek için uğrasırsınız, böylece boşuna her ay stres yapıp kendinizi yıpratmazsınız canım ya.

canlarım çıkıyorummmmmmm 3-4 saat sonra yascam sonucumuu dua edinn gidiommm :(( ay ölecem heyecandannn

kızlar bende kapatayım pc yi yavaş yavaş. hadı yarın işe gelir gelmez hemen sonuçları yazıyoruz tamammı tabi yaparsak testi :)))
hepinize iyi akşamlar kızlarrr

merhabalr kızlar, bende aranıza yeni katıldım.. şurda yazdığınız şeylerin bi çoğunu yaşadım.. şuanda hamile olma ihtimalim var. evde test yaptım pozitif çıktı. bugünde hastaneye gittim kan testi yaptırdım. sonucu yarın vericekler. inşallah yarın bende buraya güzel şeyler yazabilirim

merhabalr kızlar, bende aranıza yeni katıldım.. şurda yazdığınız şeylerin bi çoğunu yaşadım.. şuanda hamile olma ihtimalim var. evde test yaptım pozitif çıktı. bugünde hastaneye gittim kan testi yaptırdım. sonucu yarın vericekler. inşallah yarın bende buraya güzel şeyler yazabilirim

inş hamişsindir cnm ne gibi belirtiler yaşadın rica etsem yazarmısın bide kaç günün günün geçti:1rolleyes:

inş hamişsindir cnm ne gibi belirtiler yaşadın rica etsem yazarmısın bide kaç günün günün geçti:1rolleyes:

çok saol inş. biz 5 aydır deniyoruz adte düzensizliğimden dolayı kalamadım. geçen ay doktora gittim ve iltihaplanma olduğu için olmamış olabilir dedi. 5 gün ilaç kullandım. ve bu ay reglim 7 gün gecikti. 15-20 gün öncesinden göğüslerim şişti. üstüne yatamıyodum ki hala öyle. hafif baş dönmelerim var. onun dışında regli olmam gereken gün hafif kanamam geldi yine regl oldum dedim ama 2-3 damladan sonra kesildi. birde kasıklarımda ağrılar var ara ara giren. şuanda yaşadığım belirtiler bunlar. en çok korktuğum psikolojik olması. umarım değildir. :çok üzgünüm:

yok 2 günüm var daha

5 ay boyunca bende her ay aynı şeyi yaşadım, pskolojim tamamen bu yöndeydi. her ay test alıp yapıyodum. ve bu ay hiç düşünmedim gerçekten ve kendimi çok rahat bıraktım. reglim geçeli 3 gün olmuştu testi o zaman yaptım. sanırım biraz rahat bırakmak lazım kendini. şuan değilsem bile kesinlikle rahat bırakıcam kendimi. eninde sonunda olucaktır. umarım seninde kısa zamanda olur.:1rolleyes:

Back