canım benim.yeni ay yeni umut İnşallah gelecek ay hamile kalırsın.dra gitmeyi düşünüyor musun
umutsuz bende 2 ay sonra gitmeyı düşünüyorum doktora.hamile kalamazsak aynı dönemlere denk gelecek.sırf senin için girdim nete nasılsın diye.neyse gerçekten olgunlaşmıışmısın ne:))) hayırlısı olsun doktora gerek kalmadan hamiş kalırız inşallah.
Umutsuz adet gününden 14 gün çıkarırsan yumurtlama günün o gündü biliyormusun o yüzden belki denk getirmediğinden de olmamış olabilir
walla geçtik biz yumurtlama fasıllarını takmıyoruz umursamıyoruz yanı ben takmıyorum.eşim takıyor bu seferde.gelmiş vana yumurtlama dönemine kadar ilişki olmayacak diyor olmaz dedim ama uyudu naptı etti dediğini yaptı.sinir oldum yaw.
umutsuz bende 2 ay sonra gitmeyı düşünüyorum doktora.hamile kalamazsak aynı dönemlere denk gelecek.sırf senin için girdim nete nasılsın diye.neyse gerçekten olgunlaşmıışmısın ne:))) hayırlısı olsun doktora gerek kalmadan hamiş kalırız inşallah.
ben kür falan denemiyorum denesemmi acaba.ne içiyorsun tadı nasıl umutsuz.ya ben pek öyle şeyler içemem.eşinde içiyormu içiyorsa ne içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?