Erken Hamilelik Belirtileri

umutsuz kan testi yapmana gerek kalmadı sanırım.karamsar düşünmemene sevindim.buyuk bir adım bu senin için.devamıda gelecek güzelliklerin inan.

umutsuz bende 2 ay sonra gitmeyı düşünüyorum doktora.hamile kalamazsak aynı dönemlere denk gelecek.sırf senin için girdim nete nasılsın diye.neyse gerçekten olgunlaşmıışmısın ne:))) hayırlısı olsun doktora gerek kalmadan hamiş kalırız inşallah.

canım her ay insan biraz daha olgunlaşıyor.belkide bu olgunlaşmanın getirdiği sakinlikle birgün sende hamile kalırsın.bak ben 8. ayımda hamile kaldım.bende artık adet olduğum zaman üzülüyordum ama daha önceki aylar kadar olmuyordu üzüntüm.

Umutsuz adet gününden 14 gün çıkarırsan yumurtlama günün o gündü biliyormusun o yüzden belki denk getirmediğinden de olmamış olabilir

canım benim çok teşekkür ediyorum bu kadar düşündüğün için ama ne yapalım kaderimiz bu böyle yaşamaya alışıcaz galiba, bu ay yine çok çalışıcam, hadi bakalım bu ay bari tuttursakta gerek kalmasa doktora

Umutsuz adet gününden 14 gün çıkarırsan yumurtlama günün o gündü biliyormusun o yüzden belki denk getirmediğinden de olmamış olabilir

canım bilmiyorum ama bu ay ona dikkat etmedik gerçekten, yumurtlama günleri herkesin aynı olmayabiliyo ama bu ay gerçekten umutluyum

walla ben bu ay tuhaf bir his hiçbişe hissetmiyorum.takmıyorum diyemiyrum ama takıyorumda diyemem.duygusuz nötür düşünce.tuhaf bişi anlamadım kii.

walla geçtik biz yumurtlama fasıllarını takmıyoruz umursamıyoruz yanı ben takmıyorum.eşim takıyor bu seferde.gelmiş vana yumurtlama dönemine kadar ilişki olmayacak diyor olmaz dedim ama uyudu naptı etti dediğini yaptı.sinir oldum yaw.

iyiki kan testi yaptırmamışım beklemekte fayda var gerçekten boşuna yaptıracaktım yine, yani ben gerçekten hissettiğim zaman yaptırıcam ve hamiş olucam inşallah

ben bu ay yumurtlama testide almayı düşünüyorum bilmiyorum faydası olurmu ama bir kerede onu denicem

canım bende hamile kaldığım ay dra gitmeyi düşünüyordum artık.en azından bir problem varsa bilelim diye ben drlardan tırsarım küçüklüğümden beri ve o ay hamile kaldım.ben drdan korktuğum için hamile kaldım herhalkaydirigubbakcemile3 hele şu son zamanlarda rahim filmi çektirme olaylarını duydum acılı oluyor falan filan derken şükür filme gerek kalamadı.:Saruboceq:ben sizin dra gitmeden hamile kalacağınıza inanıyorum.İnşallah dra gerek kalmadan hamile kalırsınız:Saruboceq:

ben kür falan denemiyorum denesemmi acaba.ne içiyorsun tadı nasıl umutsuz.ya ben pek öyle şeyler içemem.eşinde içiyormu içiyorsa ne içiyor.

ben kür falan denemiyorum denesemmi acaba.ne içiyorsun tadı nasıl umutsuz.ya ben pek öyle şeyler içemem.eşinde içiyormu içiyorsa ne içiyor.

valla doktora gitmeden önce dene bence, hayır tatları o kadarda kötü değil ben incir ve soğan kürünü deniyorum eşimede keçiboynuzu kaynatıyorum, ayrıca baltarçın ve çörekotu karışı yicem akşamları yatarken, bende senin gibi çok kararsızdım ama herkes bahsediyo bunlardan bi zararıda yok tam tersi başka şeylerede faydalı dene ya ne olacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…