Erken Hamilelik Belirtileri

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Bişey sormak istiyorum.Adetime 8 gün var ben bugün kan testi yaptırdırdım.negatif çıktı.sizce kesin midir sonuç???

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Bişey sormak istiyorum.Adetime 8 gün var ben bugün kan testi yaptırdırdım.negatif çıktı.sizce kesin midir sonuç???

canım daha cok erken degılmı bu acele ne boyle anlamadım bıraz sabır canm ya sabrettmek cok onemlı bukadr usutne dusme olur hele bı gecıksın oyle yaptr tekrara gecıkmesını bekle dogru sonuc vermeyebılır bu durum:uhm:

canım bildiğim kadarıyla beklenen adete 4 gün kala sonuç veriyior. yumurtlama gününde önemli tabiki..

benim adetim geçeli 3gün oldu 1. gününde gece idrar testi yaptım negatif çıktı..
şuan üçüncü günü sabırla bekliyorum ne olacağını..
burada arkadaşlar beş gün geçmesini bekle dediler yaptırmadım bende henüz kan testi

canım senin adetin 3 gün gecikmiş kan testi adete 1 gün kala bile sonuç veriyor.arkadaşlar idrar testi için erken demişlerdir.kan testi yaptırırsan sonucu öğrenmiş olursun.

genelde adet geçince idrar testi doğru çıkarmış.bendede negatif çıktı,adetimin geçmesinden 1 gün sonra..
acaba yüzde ne kadar ihtimal veriliyor idrar testinin doğruluğuna??

kubrasscım beraber geçireceğiniz daha nice mutlu,huzurlu,sağlıklı....yıllara canım.Allah mutluluğunu daim kılsın.

genelde adet geçince idrar testi doğru çıkarmış.bendede negatif çıktı,adetimin geçmesinden 1 gün sonra..

canım benim 1 gün gecikti test yaptım çıktı ama benimki erken döllenme olduğu için çıktı.eğer seninki geç döllenme ise ilk gün testte çıkmaması normal.ama varsa kanda belli olur.idrar testi yapıcam diyorsan birkaçgün daha bekle bence

canım benim 1 gün gecikti test yaptım çıktı ama benimki erken döllenme olduğu için çıktı.eğer seninki geç döllenme ise ilk gün testte çıkmaması normal.ama varsa kanda belli olur.idrar testi yapıcam diyorsan birkaçgün daha bekle bence

mavi58 canım geç döllenme ise çıkmaması normal.birkaç gün bekle sonra tekrar test yap belki o zaman çıkar.

mavi58 canım geç döllenme ise çıkmaması normal.birkaç gün bekle sonra tekrar test yap belki o zaman çıkar.

kızlar yaa kusurabakmayın bugün ben cevapları yazdığım zaman sitede sorun vardı galiba gönderilmemişti diye biliyordum ama birbirinin aynı birkaç mesajı birden okumak zorunda kaldınız.üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…