Erken Hamilelik Belirtileri

ya uykumda çok geliyor bu saatte hiç uykum gelmezdi acaba buda belirtimi:çok üzgünüm:
yarın kan testimi yaptırsam yoksa bi kaç gün daha beklesemmi arkadaşlar akıl verin ne olur:(
adet olmadım bugün ikinci günüm bitiyor..

canım başka belirtilerin varmı.göğüslerde falan farklılık var mı

yeni güncellendi sayfam şimdi okudum yazdıklarınızı..
evet göğüslerimde kaşıntı vardı bugün fena halde ve farklılık var..
ayrıca akıntıda fazlalaştı..
kuruntuda yapıyor olmaktan korkuyorum..
halsizlik ve uyku basıyor vede..
kan testi için erken diyorsunuz yani öylemi

ya kızlar birşey sorucam.hamileyken saç kestirilmez diyenler oluyor siz böyle birşey duydunuzmu.ben dün duydum gerçekten böyle birşey var mı nedenini merak ettim

canım evet böylr bi söz vara emin ol hurafe başka bişey değil. güya anne hamileyken saçını kestirirse Allah korusun bebeği ömrü de kısa olurmuş nedeni buymuş yani. annemler söylerlerdi ordan biliyorum. şahsen saçma geldiğini söylüyorum ama ta çocukluktan beri kafama yerleşmiş bişey herhalde hamile olunca bende kestiremem yer etti çünkü kafama ne kadar hurafe desem de ki öyle zaten yinede kestiremem bende. canım buarada inşallah ikili taraman iyi çıkar hepimiz seviniriz. Allah hayırlı doğumlar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun.a.s.

günaydın kızlar bakıyorumda regli gecikenler varmış inşallah hamişsinizdir Rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

gunaydııııııııııııııııın arkadaslar bızım bugun evllık yıldonummuz ınanmyrum tam 1sene oldu bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok mutluyum

1 sene dilekolay dimi_bende evlenmeden önce zaman geçmekbilmiyordu şimdi insan sevdiğiyle olunca herşey geçiyor..

arkadaşlar bişey sorucam malum vajinusmus die bi rahatsızlık va bunu herkes biliyor burasıda kadınlar kulubü vajinusmus diye bi başlık açsaz bu tür rahatsızlığı olan arkadaşlarımızla konuşsak dertlerine deva olmaya çalışsak ben açamadım böyle bi başlık siz yardımcı olurmusunuz.

cok sagolun arkadslar amını amınnnnnn mavısım aynı rahtsızlık bendede vardı kesınlılkle sana katlyrum ben yendım sukur tedavı oldum 3seansta bıttı sukur sımdı hamısım allahın ıznıyle ayyy nelerc ektım bunalımdaydım yardımcı olabılrız aslında fıkr cok ıy canm ama baslık acmayı bende bılmyrum acan olursa emınım cıkar yazanlar

Back