Erken Hamilelik Belirtileri

ya vall aherkes merak ediyo artık durumumu bende gerçekten umutlanmaya başladım bunu hiç istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ya umutlanmak istemiyorum ama bneim adım umutsuz, bugünde gelmedi canım valla bu kadar ümitlendirdi beni gelirse çok üzülücem ya bikaç gün önce gelmiş olsa hiç üzülmeyecektim bundan sonra gelirse kahrolurum ya

ya vall aherkes merak ediyo artık durumumu bende gerçekten umutlanmaya başladım bunu hiç istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ya umutlanmak istemiyorum ama bneim adım umutsuz, bugünde gelmedi canım valla bu kadar ümitlendirdi beni gelirse çok üzülücem ya bikaç gün önce gelmiş olsa hiç üzülmeyecektim bundan sonra gelirse kahrolurum ya

yarın idrar testi mi yapacaksın yoksa direk kan tahlili mi diyorsun

süreyi cumaya kadar uzatmaya karar verdik eşimle eğer kırmızılar gelmezseki innnşşşaaallah gelmez, cuma dersten sonra direk kan testi yaptırıcam

daha önce konuşmadıklarım bile soruyo kızlar ya inşallah olurda hepimiz çooook seviniriz, o kadar heyecanlamıyorumki düşününce anlatamam, sonra ya kandırıyosa beni diyorum kendi kendime offff kızlar ya kötü bi durumdayım yani

bugün 6. günüm geçti, yani umutlanmakta haksızmıyım bakın kızlar daha günleri gelmeden heyecan yapıyolar kolaymı koskoca 6 gün geçti

Allahtan mide bulantım çok aşırı değil yoksa sabah akşam lavabodan dışarı çıkamazdım herhalde

inşallah fazla olmazda rahat rahat geçirirsin hamişliği onun dışında şimdilik önemli bi değişiklik yoktur değilmi, bulantıların daha çok ne zaman oluyo belli bi zamanı varmı

inşallah fazla olmazda rahat rahat geçirirsin hamişliği onun dışında şimdilik önemli bi değişiklik yoktur değilmi, bulantıların daha çok ne zaman oluyo belli bi zamanı varmı

bazen hiç olmuyor ama bazende akşama kadar bulanıyor en ufak bir kokuda lavaboya koşturuyorum.İnşallah daha fazla olmaz

değişiklik olarak 1 kilo almışım ama birkaç kilo almışım gibi şişti vücudum.pantolonlarıma sığamıyorum artık.

Back