Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız
umutsuz orda mısın?hadi gelde iki lafın belini kıralım kız
kıralım kız, nasılsın nasıl gidiyo hamişlik varmı rahatsızlıkların
ya vall aherkes merak ediyo artık durumumu bende gerçekten umutlanmaya başladım bunu hiç istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ya umutlanmak istemiyorum ama bneim adım umutsuz, bugünde gelmedi canım valla bu kadar ümitlendirdi beni gelirse çok üzülücem ya bikaç gün önce gelmiş olsa hiç üzülmeyecektim bundan sonra gelirse kahrolurum ya
süreyi cumaya kadar uzatmaya karar verdik eşimle eğer kırmızılar gelmezseki innnşşşaaallah gelmez, cuma dersten sonra direk kan testi yaptırıcam
mide bulantıların başladı demek bendede olsa keşke ama yok
Allahtan mide bulantım çok aşırı değil yoksa sabah akşam lavabodan dışarı çıkamazdım herhalde
bugün 6. günüm geçti, yani umutlanmakta haksızmıyım bakın kızlar daha günleri gelmeden heyecan yapıyolar kolaymı koskoca 6 gün geçti
inşallah fazla olmazda rahat rahat geçirirsin hamişliği onun dışında şimdilik önemli bi değişiklik yoktur değilmi, bulantıların daha çok ne zaman oluyo belli bi zamanı varmı
İnşallah hamilesindir ve kırmızılar hiç gelmez
merhaba ben yeni üye oldum sayılır sanırım hamilesiniz allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
merhaba ben yeni üye oldum sayılır sanırım hamilesiniz allah hayırlı uğurlu etsin inşallah