Erken Hamilelik Belirtileri

kalp atışı diye panik bekledik o kadar hafta şimdide ikili tarama stresi başladı.Allah meleklerimizi sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın(Amin)

kasım ayı listesinden ben çok umutlu değilim ya ekim listemiz iyiydi, zaten kızlar en çok baharda hamiş kalınıyomuş bu ayların çok berekletli olması lazım aslında

ya kızlar birşey sorucam.hamileyken saç kestirilmez diyenler oluyor siz böyle birşey duydunuzmu.ben dün duydum gerçekten böyle birşey var mı nedenini merak ettim

iyi geceler kizlar
bemim de adet tarihim 2 gun sonra
yaklasik 6 gun onceden gohuslerim feci sizlamaya basladi uclari cok aciyobve sistiler.ama dunden beri kasik agrim var.sanirim tum hamisler kasik agrilarini yaklasik 1 hafta yada 10 gun inceden basladigini soyluyor....sanirim bu ay da olmadi :((((((

suzansan cim testlerin hepsi temiz cikar ins. saglikla alirsin kucagina melegini

off kzılar ya kasık ağrısı falan diyosunuz üzüyosunuz beni biliyorum hamiş değilim ama yinede bi umudum vardı bende hiç yok kasık ağrısı falan hiç olmadı, dün sadece hafif bir iki kere girdi çıktı

iyi geceler kizlar
bemim de adet tarihim 2 gun sonra
yaklasik 6 gun onceden gohuslerim feci sizlamaya basladi uclari cok aciyobve sistiler.ama dunden beri kasik agrim var.sanirim tum hamisler kasik agrilarini yaklasik 1 hafta yada 10 gun inceden basladigini soyluyor....sanirim bu ay da olmadi :((((((

suzansan cim testlerin hepsi temiz cikar ins. saglikla alirsin kucagina melegini

teşekkür ederim canım.bende kasık ağrısı fazla olmadı.bendeki en büyük belirti göğüslerimin gözle görülür bir şekilde büyümesiydi.resmen bir beden büyümüştü yani.

ya uykumda çok geliyor bu saatte hiç uykum gelmezdi acaba buda belirtimi:çok üzgünüm:
yarın kan testimi yaptırsam yoksa bi kaç gün daha beklesemmi arkadaşlar akıl verin ne olur:(
adet olmadım bugün ikinci günüm bitiyor..

ya uykumda çok geliyor bu saatte hiç uykum gelmezdi acaba buda belirtimi:çok üzgünüm:
yarın kan testimi yaptırsam yoksa bi kaç gün daha beklesemmi arkadaşlar akıl verin ne olur:(
adet olmadım bugün ikinci günüm bitiyor..

iki gün erken bence bak benim 5. günüm ama hala yapmıyorum

Back