Erken Hamilelik Belirtileri

nerelerdesiniz kızlar ya ben siteyi çözemedim ne zor site yapmıslar

merhaba canım.bende konu açmayı karıştırırken tesadüfen bulmuştum.ama hatırlamıyorum.hatta sana yardımcı olabilir miyim diye tekrar karıştırdım ama bulamadım.
bir sorunun varsa yazabilirsin bilgimiz olan bir konu ise yardımcı oluruz.

ayy canım bende cumartesi dr daydım hersey iyide 10 haftalık hareket etmio dr zorla 1 kez oynattı kasım 29 da gitcem bende sen kac haftalık gittin hareketlimiydi

ayy canım bende cumartesi dr daydım hersey iyide 10 haftalık hareket etmio dr zorla 1 kez oynattı kasım 29 da gitcem bende sen kac haftalık gittin hareketlimiydi

benimki 8+1 di dr a gittiğimde.hareket ettimi bilmiyorum ki kalp atışına o kadar odaklanmıştıkki eşimle bir sorun olsa dr söylerdi herhalde

ayyy kızlar iyiyim ya test yapmadım yapmıcam gerek yok biliyorum hamiş değilim ya, bakın beni umutlandırıyosunuz zaten gün geçtikçe bende istem dışı seviniyorum ama sanmıyorum ya insanın hiç belirtisi olmazmı yok işte, bugün 5.gün geçti

ayyy kızlar iyiyim ya test yapmadım yapmıcam gerek yok biliyorum hamiş değilim ya, bakın beni umutlandırıyosunuz zaten gün geçtikçe bende istem dışı seviniyorum ama sanmıyorum ya insanın hiç belirtisi olmazmı yok işte, bugün 5.gün geçti

ayy inanmıyorum 5 gün gecti aferin otur sen yapma test kalk hemen yaaappppppppppp cıldırtma aaadddaamı hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:oklava:

senin daha kücük haftaya basla rhareketleri dr normal dedi ama ben taktım işte

canım takmasana kafana stres yapma biliyorsun bebekler herşeyi hissediyor.relax ol.Allah korur bebişlerimizi.
umutsuzcum sen bir test yap en azından ne olduğu ortaya çıkar.

ayy inanmıyorum 5 gün gecti aferin otur sen yapma test kalk hemen yaaappppppppppp cıldırtma aaadddaamı hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:oklava:

bak geçen ayda olabilir falan dedin çok umutlandım sonra adet olunca depresyona girdim ya, ama daha öncede oldu bu egecikmeler benim için çok farklı bir durum değil valla belirtim olsa yapıcam ama hiç yok boşuna ümitlenmicem zorlamayın beniiiiiiiii:delphin:

bu belirtilere takılmak istemiyorum ama göğüslerimin yanları ağrıyo sanki değişik bir ağrı, şiddetli değil ama farklı sanki bazende altı, üstü

bak geçen ayda olabilir falan dedin çok umutlandım sonra adet olunca depresyona girdim ya, ama daha öncede oldu bu egecikmeler benim için çok farklı bir durum değil valla belirtim olsa yapıcam ama hiç yok boşuna ümitlenmicem zorlamayın beniiiiiiiii:delphin:

canım hamile kalmadan önceki adetlerim ya gününden önce geliyordu ya da gecikiyordu ben buna rağmen geciktiği ilk gün test yaptım ve çıktı.

ayy cıldırtmasan adamı madem yok diyosun yok olduğunu kanıtlarız işte seninde bizimde aklımız kalmaz ya varsaaaaaaaaa

Back