günaydın kızlar
önce size belirtilerimi yada belirti sandıklarımı yazmak istiyorum. kasıklarda sürekli sancılar batmalareğilip kalkarken ani batmalar, göğüslerde dolgunluk hassasiyet sanki ucuna doğru çekiliyomuş gibi sızlamalar, belde ve sırtta ağrı, iştah artması, yoğun bir uyku hali, halsizlik, çok sevdiğim tatlıdan uzaklaşma ve tuzlulara saldırma, kasıklarda dolgunluk, kirpiklerde karışma, ara dönemde yoğun akıntıyla birlikte kanama ancak rengi çok açık pembe gibi, bu belirtiler herzamankinden okadar farklı ve değişiktiki kesin dedim. okadar inandımki. eşimle birlikte herşeye dikkat etmeye başladık. ağır kaldırmıyodum hareketlerime dikkat ediyordum. neyse dedimki 2 gün kaldı adetime kanda çıkar eşimede sürpriz yaparım. büyük bir heyecanla gittim kan verdim. 1 saat sonra alacaktım. ve emindim. nasıl söliyeceğimi eşime aileme karar vermiştim bile. sonucu almaya gittim. heyecanla açtım ve sadece 1 yazıyodu emin olamadım kadına sordum yani bu yokmu demek diye evet dedi gebelik yok. o an kendimi zor tuttum yıkılmamak için ağlamamak için. çok uzun yazdım özür dilerim hepinizden. ama ne olur hiçbir belirtiyi belirti saymayın. ben artık tekme atmadan inanmıycam bebeğimin olduğuna. okadar kırıldıki umutlarım ne olur sizde kırmayın umutlarınızı neolur :-((((((