Erken Hamilelik Belirtileri

sitede sanırım sorun var yazdıklarım 647 sayfaya gitti digeri nerde onu bilmiyom sizede oluyomu ya

ya sen bilirsin bende 2 kilo aldım 1 hafta içinde ki ben kilo almam çok zordur. bide çok yemek yemeye başladım ne olsa yiyorum hemde saat başı açıkıyorum benim bünyeme öle terski bu yaptıklarım acaba belirtimidir sence?

canım sen bir test yapsana.belki çıkar.en büyük belirti göğüsler oluyor galiba çünkü bende öyle oldu.bana sen hamilesin gibi geliyor.

ozge adetın nekadr gectı buarada canm ıdrarda benımde cıkmamıstı hemen moraını bozma ben 4gun gectı kanda ogrendım

canim 6 gün geçmişti ve az önce tamamem umutlarim gitti hastalanmişim..elimde olsa bugün büromu kapatip eve gidip hiçkirara hiçkara ağlamak istiyorum herşeyin hayirlisini versin..

hatay tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. bu arada kübra dinleme onları ya git sen dra nolucak için rahatlasın ne demek bekle eskiden di onlar şimdi herkes ne diyor erken hamileliği öğrenmenin bi sürü avantajı var bence ihmal etme anneni ablanı dinleme kocanı tak koluna git dra eskide kaldı o geç öğrenmeler

arkadaşlar merhba benim adetim 7 gün gecikti ve ağrım var yani ben pek ağrı çekmem ama belim,göğüslerim ve kasıklarımda ağrı var 3 gündür acaba hamilemiyim
yani hamileliktede bu belirtiler olurmu merak ettim

Back