• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ben daha hiç doktora gitmedim ama neden se hiç gitmek istemiyorum gitmeden kendim halletmek istiyorum, yani basit olan yöntemleri denicem kendim mesela bunu kullanıcam bu ay

canım şu yukarıdaki, yani önceki sayfadaki son sorularıma cvp vermeyecekmisin, seni zorlamakta istemiyorum tabi alsında ama ...

günaydın kızlar nasılsınız bakem bugun hepımız bomba gıbıyız değilmi insallah öyleyızdır ewet yenı suprızler varmı bakalım neler değişti dunden bugune benım ytumurtlama bugun neyse ben yıne bı heyecan bastı ha unutmadan ben sıze bısey anlatayım ınsallah ıse yararsa sızede soyleyeyım durun anlatayım

kızlar oncelıkle yazım bıraz uzun olacak ama sadece sızınle paylaşmak ıstedım bıde yaptıklarım doğrumu bılen varsa cevap hepınıze tesekkur ederım sızı sevıyorum ben kendımı tanıtayım ben 1 sene 4 aylık evlıyım ılk evlendığım gunden berı bebek ıstedım korunmadm ıyıkıde korunmamısım sımdı çok uzulurdum keske zaman kaybetmeseydım dıye neyse ben anlatayım bıze gecen dayımın kızı geldı oda gec gebe kalmış ve onun yengesı yanı eltısı oluyor oda 5 seneden sonra gebe kalmış neyse dayımın kızı dedıkı senın bısey yokmu daha bende yok nasıp dedım sonra bana ben ım de olmuyordu bu rahmın uzrınde damar var onu çektırdım eğrıymış gelecek aya hemen kaldım dedı ve onun yengesıde 5 sene sonra bu yöntemle hamıle olmus damarı eğriymış duzelttırmış gebe kalmış ve sımdı ıkıncıye gebe onuda göbeği duşmus yıne bı bılen bırıne gıtmış oda yıne damarın ı duzeltmış ve yıne hamıle bende gecen cumartesı esımle bu ışlerın ehlı bı kadına gıttım kadın çok tanınıyor heryerden bılıyorlar adı kadın doğumcu teyze olmus :) bana senın damarın bıraz eğrı dedi duzelttı ve yumurtlaman başla mıs dedı gercekten kadın bılıyor doktor bana yumurtlamayı üğretmıştı tam o zaman gıttım kadında bıldı elıyle bakıyor ve bılıyor ve bana badem cevız peteklı bal ve fındık yememı ve esımede yedırmemı ıstedı esımınkıne çörek otu koydum oyle dedı neyse bız yemeye devam edıyoruz bugun yarın yumurtlama olcak insallah dur bakalım bu sefer nasıl bı sonuc olacak kızlar sızden ıstedığım böyle sey bılen varmı eeeeeee umut dunyası sunu yap olur dıyolar yapıyorum ınşallah hepımız hamıle oluruz amın

valla bende ilk kez duydum kızlar ,bide ben korkarım öyle şeylerden ya...hiç cesaret edemem ya sonra başka şey olursa ...:((

benim de yumurtlamam bu hafta kızlar herkes için HADİ HAYIRLISI....

Merhaba kızlar ben ve eşim zorlu maratona bu ay başladık ( geçen yıl bu vakitlerde bir düşüğüm oldu nedeni belirsiz ) daha sonra ben korktum ve ara verdik sonra bıraktık bir ay olmadı , araya bir takım sorunlar girdi tekrar korunduk falan filan ,şimdi kararlıyız ve korunmayacağız , umarım bebek isteyen tüm anne adayları en kısa zamanda bebeğini kucağına alır ...

Şimdi listenize beni de eklerseniz sevinirim 9 Kasım

selam kizlar ben geldim nasilsiniz.?? uzun bi ara giremedim benim bilgisayar kadinlarkulubune giremiyordu hata olusuyordu ama virus girmis..

canlar merhaba nasılsınız ıkı gundur sıte acılmıyodu delırdım vallakaydirigubbakcemile2bu arada benım durum hala belirsiz bugun tam sekizinci gün adetim damlacıklar halinde beyaz akıntıyla karısık geliyor tam bıtmıs degıl ama gelıyo da denılmez napacagmı sasırdım.Doktor tam kesilsin bır hafta soınra ıdrar testi yap dedi ama ??:1ninca:saskınım ve de kaygılı bugun yolda yururken bı dukkanın onunden gecıyordum ıgrenc bı koku geldı burnuma mıgdem kalktı resmen sonra bıde sıcak çikolata geldi aklıma :bbo:bunlar ne oluyo anlamadım:bbo::mymeka:

canlar merhaba nasılsınız ıkı gundur sıte acılmıyodu delırdım vallabu arada benım durum hala belirsiz bugun tam sekizinci gün adetim damlacıklar halinde beyaz akıntıyla karısık geliyor tam bıtmıs degıl ama gelıyo da denılmez napacagmı sasırdım.Doktor tam kesilsin bır hafta soınra ıdrar testi yap dedi ama ??saskınım ve de kaygılı bugun yolda yururken bı dukkanın onunden gecıyordum ıgrenc bı koku geldı burnuma mıgdem kalktı resmen sonra bıde sıcak çikolata geldi aklıma bunlar ne oluyo anlamadım:sm_confused:

bunu göndermiştim ama daha cevap gelmemiş hiçkaydirigubbakcemile4

31.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

:uhm::uhm:
birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE??????????????????????
daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim BEKLEMEDE????????????????
ganno:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim BEKLEMEDE????????????????
Aybala42::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim BEKLEMEDE????????????????
umut_sevgim::::::::::::::::::::::::::::9 ekim BEKLEMEDE????????????????
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekimBEKLEMEDE????????????????
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekimBEKLEMEDE????????????????
buya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekimBEKLEMEDE????????????????
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekimBEKLEMEDE????????????????
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekimBEKLEMEDE????????????????
hnurkoçer::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekimBEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::::KASIM LİSTEMİZ::::::::::::::::::

Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 kasım
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 kasım
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 kasım
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 kasım
the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 kasım
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
zeytingözlü::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
cangema::::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 kasım
ecrinDE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 kasım
YESILDENIZ:::::::::::::::::::::::::::::::13 kasım
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 kasım
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 kasım
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 kasım
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 kasım
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 kasım
sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 kasım
aybala:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.26 kasım
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 kasım
bumuyani::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 kasım
özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ???????????????
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????? ?????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

:nazar::CüvCüv::nazar:
::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamiş imiz
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ham işimiz