• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ben sizin için çok umutluydum zaten içime doğmuştu, sizin içinde çok dua etmiştim benim dualarım başkalaı için kabul oluyo demekki sende benim için çok dua et olurmu çok ihtiyacım var buna

ben sizin için çok umutluydum zaten içime doğmuştu, sizin içinde çok dua etmiştim benim dualarım başkalaı için kabul oluyo demekki sende benim için çok dua et olurmu çok ihtiyacım var buna

bütün dualarım seninle canım:Saruboceq::CüvCüv:inşallah böyle şişko olursun

ramazan ayında ne güzel muhabbatlre ediyoduk ya şimdi kimse girmiyo bu saatlerde özellikle özledim o muhabbetleri, ben o zaman demiştim siz hamiş olunca artık girmezsiniz hamişlerin olduğu topiklere girersiniz beni yalnız bırakırsınız demiştim aynen oluyo çokmu ileri görüşlüyüm neyim

klomen ne işe yarıyodu canım ya bende kullansam olurmu

klomen ovulasyon uyarıcı adetin 5. günü başlıyosun sonra 1 hafta sonra pregnly iğnesi var yumurtaları çatlatmak için onu kullanıyosun normal ilşkiye giriyosun yumurtlama günlerinde bşraz daha kolaylaştırıyor gebeliği

ramazan ayında ne güzel muhabbatlre ediyoduk ya şimdi kimse girmiyo bu saatlerde özellikle özledim o muhabbetleri, ben o zaman demiştim siz hamiş olunca artık girmezsiniz hamişlerin olduğu topiklere girersiniz beni yalnız bırakırsınız demiştim aynen oluyo çokmu ileri görüşlüyüm neyim

canım yine ederizde benim evim biliyosun artık çok müsait olmuyor misafirim var haata misafir denmez artık şimdi nöbetteyim zaten hemşerim ben seni bırakırmıyım nereye girsem bu topikte başladığım için gözüm burda hep.

peki ilacı günde kaç kez açmı tokmu kullanıyosun, iğneden sonrada devam ediyomusun ilacı kullanmaya, yani yumurtlama günlerini hesaplayıp o günlerde ilişkiye giriyosun değilmi

bu ilacı ve iğneyi sağlık ocaklarından falan yazdırabilirmiyim acaba

canısı ilacı kadın doğumcu yazıyor.adetin 5 . günü başlıyosun 10 tane var zaten içinde sabah akşam alıyosun sonrada çatlatma iğnesi oluyosun normal yumurtlama günündeki gibi ilişkiye giriyosun

aç tok önemlimi, ilacın bittiği günmü iğne yaptırıyosun, iğneyi yaptırdığın günmü ilişkiye giriyosun yada o günlerde, birde daha öncede bunları kullanmışmıydın, biliyorum çok soru sordum istemiyosan cevaplamayablirsin canım

Back