• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

mrb arkadaşlar beni de listeye ekleyin. 6kasımı bekliyorum. beliirti olarak bacaklarım ağrıyo ara ara kasığımda batmalar oluyor. ama göğüslerimde filan şişme yok.bakalım umutlanmak istemiyorum.ama umarım olur.

sweetbaby ben de 6 Kasim'i bekliyorum, insallah mujdeli haberler veririz :)...listeye beni de ekleyiiin

kızlar iyi gecelerrr bende garip belirtiler başladı yine gögüsleriime dokunamıyorum bile çok şişti ve agrıyoo uçları bi garip allahımmmmm bu ay nasip et YARABBİMMMMM... Hepimize ve Ecrindeye:)

kızlar iyi gecelerrr bende garip belirtiler başladı yine gögüsleriime dokunamıyorum bile çok şişti ve agrıyoo uçları bi garip allahımmmmm bu ay nasip et YARABBİMMMMM... Hepimize ve Ecrindeye:)

inşallah canım mutlaka olur üzülme bek Rabbim yıllar sonra bizi nasıl sevindirdi.bol bol dua et:Saruboceq:

hatay1977 konuştuğumuz herkes hamiş benden başka değilmi hepiniz bıraktınız beni sende girmezsin artık çok fazla

gerçekten çok sevindim senin için bi belirti varmıydıda yaptın kan testini yoksa kontrol içinmiydi[/canım benim önce şunu söyleyim özledim seni:1hug:yok öylesine yaparken tesadüfen çıktı 22 çıktı önce inanamadım 6 gün oldu.inanmadım bidaha ölçtüm27 çıktı ve pozitif yazıyodu

umutsuzcm gece 3 civarında yine ölçtüm 44 çıktı ya bu olamzdı mucizeydi innamadım.ve bugün yine ölçtüm gündüz326

benimde adet tarihim 5 kasım geçen gün sınıfta kasığıma bi ağrı girdi birden bacağım kasıldı o kadar sevindimki durdum gülümsedim kendi kendime karnım çok şiş ve gaz sancısı oluyo sık sık

aslında hamiş haberlerini duyunca gerçekten bir içim burkuluyo ama sana çok sevindim benimde içimde bi umut belirdi

Back