Erken Hamilelik Belirtileri

yeşildeniz canım bende senın gıbı dusunuom bazıları gercekten belırledıgı tarıhte en fazla bır ay gecıkmeyle hamıle oluyor benım okuldakı bı öğretmen arkadas tatıle gırmeden once eylul ekım gıbı hamılelık planlıom dedı yaz tatılınden sonra hemen hamıle kaldı oysa bızler ne kadar ugrasırsak ugrasalım olmuo gercekten uzulmemek elde degıl

slm kızlar demekki bu insanlar kafada bitirmiş bu olayı. herşey planlı programlı. bizde uğraşıyoz bakalımm ne zaman Allah kısmet ederse artık. bu arada adetim dün olcaktı olmadı şimdi de bişi yok. acaba yarın test yapsam mı. yarın sabah yapmayı düşünüyorum. birde bu ay çok stresli geçti acaba ondan mı gecikti

arkadasalr selamlar oncelıkle her a,hayrda bı ser her serde bır hayr var demısler bukadr karamsar olmayın ve lutfen uzulmeyın sakın ısyanda etmeyın olmyosa mutlaka bı hayr vardr unutmayın ınsanlara bazen sınava tabı tuutlurlar sabır olcme sınavı oyuzden lutfen sabır dyrum sabredın allaha bpol dua edın ve hayrlısını ısteyın ınan cınız bırazda olsa varsa allahtan ısteyın dyrum bende 5haftalık hamıleyım cınızı ferah tutun dua edyrum allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallllhaaaaaaaa

kubras senin adetin ne kadar geçikti ne zaman test yaptın beltiler varmıydı.
beni 23 de olcak tı olmadı 25 sabahı yapsam mı. bi de hiç gögüs ağrım falan yok belirti yok karnım şiş. ne zaman yapsam ki

selam arkadaslar bende yenı üyeyım benımde bu ay kafam karısık gecen ay 15 ınde adet gordum bu ayda 2 gun gecıkmelı olarak 17 sınde olmam laızmdı fakat hala olmadım yarın 25 i ve adet gormedım 2 gun once kan testı yaptırdım belkı hamıleyımdır dıye negatıf cıktı fakat suphelerım gıtmıyo doktor 10 gun gecmesı lazım genelde oyle bellı olur dedı. 1 hafta daha beklıcem yanı ayın sonunu getırcem sanırım :1rolleyes: dılerım şüphelerım boşa cıkmaz eşime bişi demedım varsada surprız yapıcam onuda ümıtlendırmek ıstemem sımdıden acaba sızlerın arsaında bole bır durum yasayan varmı ?bılmek ısterım aydınletırsanız sevınırım .inşallah hamileyımdır:Saruboceq:. sevgilerle..kaydirigubbakcemile3.

çıdo bırgundaha bekle gecsın sabret bılyrum sabretek cok zor ama sabır canm ınsallah hamısısındr adet olcakmıs gıbı belrtı olyodu ara ara gogusleım cok acıdı ve agrıdı sonr hemen gectı ama ben 3,gunu ogrendım halıme oldugumu evde ıdrar testı yaprım negatıf cıktı kanda 1hatalık hamıs cıkmtım suan 5haftalık ama canm bence canım yarında olmassan gıt bı hastaneye hıc zor degıl beklycegınıe ver kanını bekel sonucu net bı sekılde al hem sende rahatla kan testı yaptr bence yarın gıdebılırsın cıkar

saryewo aaaa sasrdım bayada gecmıs ya ama kantestınde hemen cıkyo hangı hastaneye gıttın oyle sasrdım acıkcası kac gun gecmıs hıc gecıkmen olurmuydu canm eger hıc gecıkmen olmysa bence bıgun daha bekle ve hemn baska yerde bı kantestı yaptr buarada suphesı olan arkadaslar sakın ılac faan ıcmeyın aman ha allah korusun almayın sonucu ogrenen kadr

24.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
ecrinDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim BEKLEMEDE????????????????
patricia::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ekim BEKLEMEDE????????????????
daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim BEKLEMEDE????????????????
ganno:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim BEKLEMEDE????????????????
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim BEKLEMEDE????????????????
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim BEKLEMEDE????????????????
Aybala42::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim BEKLEMEDE????????????????
umut_sevgim::::::::::::::::::::::::::::9 ekim BEKLEMEDE????????????????
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekimBEKLEMEDE????????????????
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekimBEKLEMEDE????????????????
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekimBEKLEMEDE????????????????
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekimBEKLEMEDE????????????????
buya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekimBEKLEMEDE????????????????
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekimBEKLEMEDE????????????????
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekimBEKLEMEDE????????????????
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekimBEKLEMEDE????????????????
ingilizceci::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekimBEKLEMEDE????????????????
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekimBEKLEMEDE????????????????
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::21 ekimBEKLEMEDE????????????????
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekimBEKLEMEDE????????????????
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekimBEKLEMEDE????????????????
hnurkoçer::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekimBEKLEMEDE????????????????
bumuyani::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekimBEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

::::::::::::::::::KASIM LİSTEMİZ::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 kasım
the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 kasım
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 kasım
gelgit::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????????????
esay8235::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????????????
jasmincin::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????????????
NHLTLG::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????????????
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::::??????????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
suzanşan::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
kubrass:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

kubrass canımcım çok teşekkür ederim. işteyim çıkcam şimdi kapatmak zorundayım. inş. bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına. yarını bekleyim o zaman. 1 gün daha sabredeyim. Mevlam isteyen herkese versin. öptüm hepinizi.

merhaba kızlar beklemede yazdığım arkadaşlardan adet olan varsa kasım tarihleriyle belirtirlerse sevinirim.uzun zamandır takip edemiyorumda.görüşürüz.kendinize çok iyi bakın

suzansancım gene yetiştin listemize.ayarladın.ben 9 kasımda adet tarihim.
gannodan haberim yok ama serdi adet oldu sanırım 6 kasımda onun adeti tam bilmiyorum ama.

tam öle diil canım bi gebelik oluşmuş fakat sağlıksız embirio oluştuğundan dolayı vucut kabul etmemiş dışarı atmış doktor bunun bi düşük sayıldığını ama genelde kimyasal gebelik olarak adlandırdıklarını söyledi.. 10 gün beklenmeli dediğim bu tarz durum bi çok kadında oluomuş ama farketmiyolarmış biz sıkı takipte olduğumuz için farkettik yoksa test yapmasam adet geçikti sancaz...1 ay korunmamı istedi sonrası dewam ilk gün sarsıldım tabi ama şimdi iyim en azından bi bebeğim olabileceğini öğrendim :) hayırlı zaman değilmiş.. inancım dewam edio umutlarım war allah hepimize nasip etsin :)

selma kızlar.naılsınız.ben doktora gittim ama bana birdahakı adet tarihimin ilk gunu randevu almam gerektiğini söyledi.giderkende bütün yaptırmıs olduğum tahlilleri ve kullandığım ilaçları yazıp götürmemi istedi.ama benim içimden gitmek gelmiyor şimide eşim git dediği için gittim.iğneleri bıraktığımı söyledimya içimde rahat o yuzden bidahakı ay gitmem gibi geliyor. bir mucize olurda gitmm gerekmez diye dua edeceğim ne diyeyim.

aaaaaaaa ciddimisin.yani gebe olunmadığında sıfır cıkıyor diye biliyrum ben.pazartesi birdaha baktır katlamıssa hamişsin demektir.yanı zaten hamileysende yeni hamile kalmıssındır.değerin az olmasıda normal.ama gebelik olmadığında direk sıfır cıkıyor.yanı bu sitede biri öyle yazmıs okumustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…