Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar ben kanser testimin sonucunu aldım herhangi bir kötü sonuç ok Allahıma şükür ilaç verdi inşallah geçecek

ben hamileyim ve suanda cok fena miğdem bulanıyor dün hastanede kaldım 4 sişe serum yedım miğde bulantım ne zaman gececek yaa cok bulanıyor

herkese selam kızlar a.s.NHLTLG gecmiş olsun canım cok kotu bir durum tam sevindim derken sevincin kursagında kalmış Allah kimseye yasatmasın Allah tüm isteyenlere saglıklı hamileliğin ardından saglıklı bebekler nasip etsin

arkadaşlar aranızda over kisti olan varmı tüpbebek için gittik kist çıktı daha yeni oluşmuş yumurtam çatlamamış çatlamayan yumurtada kiste çeviriyormuşilk defa geldi başıma doktor ilaç verdi

ya nerde benim ablalarım Allah aşkına ne kadar vefasızmışsınız ya hamiş olma bırakıp gidiyo böylemi anlaştık beni yalnızmı bırakacaktınız böyele umutsuz umutsuz size çok ihtiyacım var, nerde o gece sohbetleri çok özledim ya, ben olmasam bile özel msj yazın kızlar özledim hepinizi hiç konuşamıyorum kimseyle

aaaaa nhltlg sasrdım acıkcası hamıle degılmısın sen sımdı yanı cok ılgınc ya kan testınde pozıtıf ıkıp adte olmana ınankı sasrdım kantestı ıcın 10gun bekelemeye gerek yokkı ama ertesı gun bıle cıkyo benım 3gun sonra cıktı suan 5haftalk hamıleyım hastanenın testı yanlıs ozamn nasıl oyle bı hata yapyolar ya ılkdefa pozıtıf cıkyo umutlanysun sonra aadet olysun bende sasrdım ama sen hıııc canını sıkma umudunu yıtrme hadı heyecanla calısmalara devam senın de mutlu haberını bekleyrum canm moralını bozmaaaaaaaaaa buda unutulur sevgıyle kalll

kızlar ben kanser testimin sonucunu aldım herhangi bir kötü sonuç ok Allahıma şükür ilaç verdi inşallah geçecek

jasmincin hadi geçmiş olsun.buyuk stres yaşamıssındır sen.kötu bi durum kanser ihtimalini düşünmek bile.ama bu testten geçmişsin.inşallah en kısa zamanda sağlına kavusur ve hamiş kalırsın.

umutsuz ne oldu neden canın sıkkın.ya lütfen kendine gel yani bizde üzülüyoruz ama yıpratmamak geek kendimizi.burdakı herkesin umudu aynı.herkes aynı şey için umut ediyor.

selam kızlar naber ben geldim bayadır görüşemedik hadi hayırlısı bakalım bu adet döneminde bizleri ne gibi süprizler bekliyor hadi hayırlısı gelgit naber çalışmalara devam dimi ????*

gelgit gannodan haber alabildinmi ne demiş doktor niye gecikmiş günü o kadar merak ettim sitedede yok ne zamandır inşallah iyidir . sen ne yaptın varmı bi gelişme geçmiş olsun grip olmuşşsun. doktora gidicektin gittinmi?

doktora bugun için gun alabildim.saat 3 te randevum var.bu ay sadece 1 gun calıştık oda yumurtlama gunume denk gelmiyordu.bi eşim bir ben giripten kurtulamadık.gannoyu bende merak ediyorum.girmedi sanırım hiç.merak ediyorum acaba doktoru kötu bişemi dedi moralimi bozuldu diye ama malesef haber lalamadım.sen nasılsın çalışmalardan umut varmı

bende istiyorum bebiş hanımlar ama bakalım ne zaman nasip regl şu an ama bu ay çok hummalı bir çalışma yapıcam allah hepinizimn yardımcısı olsun

jasmincin hadi geçmiş olsun.buyuk stres yaşamıssındır sen.kötu bi durum kanser ihtimalini düşünmek bile.ama bu testten geçmişsin.inşallah en kısa zamanda sağlına kavusur ve hamiş kalırsın.

çok teşekkür ederim canım bende çok sevindim artık yola tam kaz ileri kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben bu ayda regl oldum hayırlısı bi dahaki aya inşallah. bazen düşünüyorum bazıları doğuştan şanslı oluyor. biz çocuk diye aylarca uğraşırken onlar sanki bu iş kendi elindeymiş gibi gayet kendilerinden emin bir şekilde bebek sahibi olma tarihlerini kendileri belirliyorlar. mesela benim dayı kızı yükseklisansımı tamamlamadan çocuk yapmıcam dedi aradan bir zaman geçti bi gün beni aradı bu ay bebek çalışması yapcaz dedi yemin ederim en fazla 1.5 ay sonra tekrar aradı ve hamileyim dedi. yine aynı şekilde çok samimi arkadaşım 1 yıl bebek istemiyoruz dedi. tam bir yıl sonra artık bebek düşünüyoruz dedi bir sonraki ayda hastaneye berarber gittik test yaptırdı ve hamile olduğunu öğrendik. geçen bi akrabama sordum (ikinci hamileliği) nasıl yaptınız hani bunun bi püf noktası varmı diye biz uğraşıyoruz olmuyor dedim aynen şöyle kendinden son derece emin bilmem biz uğraşmıyoruz ne zaman istersem o zaman çocuğum oluyor benim dedi. haspam gıcık oldum ama belli edemedim tabi. yani bazen düşünüyorum da bazıları gerçekten şanslı. dün eski iş yerime gittim bizim arkadaşta hamile 6 aylık hemde erkek nasıl güzelleşmiş anlatamam. Allah bizede nasip etsin kızlar ya. ha bu arada başıma ne geldi. adetime 1 gün vardı test aldım yaptım biri net diğeri silik çizgi çıktı kesin hamileyim dedim hastaneye gittim kan verdim veeeeeeeeeeee negatif artık gülüyorum ne yapayım yapcak bişey yok. Allah hepimize nasip etsin inşallah. sizleri seviyorum. Öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…