Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaa ciddimisin.yani gebe olunmadığında sıfır cıkıyor diye biliyrum ben.pazartesi birdaha baktır katlamıssa hamişsin demektir.yanı zaten hamileysende yeni hamile kalmıssındır.değerin az olmasıda normal.ama gebelik olmadığında direk sıfır cıkıyor.yanı bu sitede biri öyle yazmıs okumustum.
kızlar ya benim adetime 6 gün var bhcg 27 çıktı acaba ümitlenmelimiyim:CADIARZU
canım deger ihtimal sayılamayacak kadar yuksek degil mi sen bu işin içindesin daha iyi bilirsin ve adet gunune bayagı var o yuzden biraz dusuk cıkmıstır ama hamile olmayacak kadar da degil inşallah canım hamilesindir ki oyle sanırım ne guzel herkes teker teker hamilelik haberi veriyor Allah olmayanlarada nasip etsin ne diyelim durumdan haberdar et bizi canım
canım ya site çok yavaş işliyor hastanedeyim sanırım baglantıdan kaynaklanıyor gece bidaha bakıcam kanda çok ümitlendim adetime 6 gün var valla olursa tam süpriz olacak tamda ameliyata karar vermiştik eşim için bide bugün en fenası grip oluyorum galiba çok kötüyümCADIARZU:uhm:
slm gelgit nasılsın cadı öyle yazıyorum cevap yazmıyorsun
sen hamilemisin.eğer öyleyse tebrik edrim. evet hailelikte kasık ağrısı cok normal hatta belirti diye burda konusuyoruz biz kızlarla.endişilenme yani.yer açıyor kendine olacak o kadar.slm kızlar
birşey sorabilir miyim?kasık ağrısı normal mi hamilelikte?
bence de kimse yok mu ya biraz dertlesseydik?