• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

aaaaaaaa ciddimisin.yani gebe olunmadığında sıfır cıkıyor diye biliyrum ben.pazartesi birdaha baktır katlamıssa hamişsin demektir.yanı zaten hamileysende yeni hamile kalmıssındır.değerin az olmasıda normal.ama gebelik olmadığında direk sıfır cıkıyor.yanı bu sitede biri öyle yazmıs okumustum.

canım ya site çok yavaş işliyor hastanedeyim sanırım baglantıdan kaynaklanıyor gece bidaha bakıcam kanda çok ümitlendim adetime 6 gün var valla olursa tam süpriz olacak tamda ameliyata karar vermiştik eşim için bide bugün en fenası grip oluyorum galiba çok kötüyümCADIARZU:uhm:

kızlar ya benim adetime 6 gün var bhcg 27 çıktı acaba ümitlenmelimiyim:CADIARZU

canım deger ihtimal sayılamayacak kadar yuksek degil mi sen bu işin içindesin daha iyi bilirsin ve adet gunune bayagı var o yuzden biraz dusuk cıkmıstır ama hamile olmayacak kadar da degil inşallah canım hamilesindir ki oyle sanırım ne guzel herkes teker teker hamilelik haberi veriyor Allah olmayanlarada nasip etsin ne diyelim durumdan haberdar et bizi canım

canım deger ihtimal sayılamayacak kadar yuksek degil mi sen bu işin içindesin daha iyi bilirsin ve adet gunune bayagı var o yuzden biraz dusuk cıkmıstır ama hamile olmayacak kadar da degil inşallah canım hamilesindir ki oyle sanırım ne guzel herkes teker teker hamilelik haberi veriyor Allah olmayanlarada nasip etsin ne diyelim durumdan haberdar et bizi canım

canım ya bu işin içinde olmak öyle kötü bişeyki anlatamam tam 3yıl 3 aydır bu anı bekliyoruz bakalım inşallah dediğin gibidir Güzel Allahım herkese nasip etsin benimle baraber.her adetim yaklaştığında kaç sefer kan aldırıp baktığımı ben bile bilemiyorum Allahım ne olur umudumu boşa çıkarma:Saruboceq:

meraba ben yenı geldım bıraz bılınc lenmek ıstıyorum mıdem bulanıyo basım donuyo ben hamıle ola bılır mıyım ılıskıden 14 gun gectı belırtısı ola bılır mı lutfen yardım cı olun

canım ya site çok yavaş işliyor hastanedeyim sanırım baglantıdan kaynaklanıyor gece bidaha bakıcam kanda çok ümitlendim adetime 6 gün var valla olursa tam süpriz olacak tamda ameliyata karar vermiştik eşim için bide bugün en fenası grip oluyorum galiba çok kötüyümCADIARZU:uhm:

genelde 5 in üzerinde ise değer sonuç pozitif oluyor.seninkisi daha yüksek çıkmış İnşallah hamilesindir canım.bende hamile olduğumu öğrenmeden önce grip olmuştum.hamilelikten dolayı vücut daha hassas oluyor ondan daha çabuk hasta olabiliyoruz.İnşallah sende hamilesindir canım.:CüvCüv:
ben iyiyim gelgitcim.sen nasılsın.arada bir baktığım için cevaplarda gecikiyor.kusurabakmayın artık.:1hug:

slm kızlar
birşey sorabilir miyim?kasık ağrısı normal mi hamilelikte?
sen hamilemisin.eğer öyleyse tebrik edrim. evet hailelikte kasık ağrısı cok normal hatta belirti diye burda konusuyoruz biz kızlarla.endişilenme yani.yer açıyor kendine olacak o kadar.

suzancım hamişim bende inanamıyorum hala pazartesi öğrendim ama dış gebelik riskim varmış tam sevinemedim dua e bana olurmu yarın dr a gidiyorummm kontrole bakalım nolcak sen nasılsınnnn neler yapıyorsunn

hı bu arada belirtilerim
1)göğüslerim acayip acıyo yanıyo ve acıyo şişler
2)kokulara karşı aşırı hassastım hala da öle
3)aşırı gaz sölemek istemezdim ama regl dekinden farklı karnım davul gibi
4)ağzımın tadı değişti

Back