• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

arkadaşlar; gebelik testinde ikinci çizgi çok ama çok silik çıkarsa test yanlışmı demek? gözüken bi ikinci çizgi var evet ama çok silik..
nolur acil yorumlayın. adetim bu arada yarın. dayanamayıp test yaptım..

doremi 2. çizgi silik olunca gebelik pozitif demek.cok nadirn yanlış cıkıyor pozitif olduğunda.bence sen 3-4 gun sona sabah ilk idrarla yap testi.zaten suanda gebelik olsada doktor keseyı yada bebeğin kalp atışlarını duyamayacaktır.hadi şimdiden hayırlı olsun diyeyim şididen hami grubuna giriyorsun

doremi 2. çizgi silik olunca gebelik pozitif demek.cok nadirn yanlış cıkıyor pozitif olduğunda.bence sen 3-4 gun sona sabah ilk idrarla yap testi.zaten suanda gebelik olsada doktor keseyı yada bebeğin kalp atışlarını duyamayacaktır.hadi şimdiden hayırlı olsun diyeyim şididen hami grubuna giriyorsun

ay gerçektenmi canım yaaa....
inş. yarın adet olmam, çünkü ümitlenemiyorum kiiii.... :bbo:

kızlar merhaba nasılsınız benim adet olma günüm dündü ama olmadım 2.3.damla kahverengi leke geldi bugun birşey yok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil bu ay durmadan çalıştık tabi bebeği düşünmeden yaptık :) 1. 2gün ara vermişizdir bakalım dua edin kızlar bana

merhaba arkadaşlar.ben en son dr ageçen hafta gittim.kalp atışlarını duymadık ama bazen duyulmayabiliyormuş.15 gün sonra tekrar gel dedi o zaman duyulurmuş.NHLTLG canım geçmiş olsun Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.
ayseney kutlarım canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar ben şimdi kaçıyorum.kendinize çok iyi bakın.hepinizi öpüyorum.tekrar uğrarım

arkadaşlar; gebelik testinde ikinci çizgi çok ama çok silik çıkarsa test yanlışmı demek? gözüken bi ikinci çizgi var evet ama çok silik..

Canım geçen ayda bana aynısı olmuştu çok çok silik çıkmıştı öyle ümitlenmiştim ki!!!!!! ama ne yazık ki adet oldum.Yine de çok ümitlenme derim işallah sen hamilesindir.

selam arkadaslar benımde kafam cok karıstı buara bı doktor dıyo ılk ogrendıgımde gebelıgımı 1haftalık yaklasık gebesın dedı aradan 1hafta gectı baska bı sıkayetle doktora gıttım raadyologda 5haftalıksınız dedı hangısıı dogru anlamadm aslında enson adetın ılk gunu hesaplanyo o dogru ama doktorlar neden boyle bısey soyledı anlamadım teredutte kaldım

aysenay benımde bebegım 5haftalık benımde son adte tarıhım 15eylul allahım ınsallah bı sorun cıkmaz allahım tum ısteyenlere bu guzel duyguyu nasıp etsın ınsallh amııııınn kalbınızı temız tutun dua edın hayrlısını ısteyın sabır cokk onemlı olur ınsaalh hamıs olmak ıstyenler bıgun sızde bu guzel haberı versnız ınsaalh benım hamılelık belırtımde gogus uclarım cok kasnyo evet ınanaılmaz ara sırada belım ve karnım agryo bunlar normalmıs sımdılık

kubras bende adetin ilk gununden hesaplanıyor diye biliyorum.zaten 1 haftalık denince nasıl yanı adet geçmedenmı öğrendiki diye düşünmüştüm.önceki doktorun yumurtlamanınanın son döneminde hamile kaldığını tahminen söylemiş sanırım.yanı bebek daha küçükse gelişimine göre hesaplamıstır.ama asıl haftalık adetten lk gün sayarak hesaplanandır sonucda 40+ - 41 haftalık olarak geçiyor gebelik takviminde.

slm kızlr.ganno serdi sebezya umutsuz suzansan hatay nerelerddesiniz yahu.ganno merak ettim seni.suzancım senide merak ettim nasıl olduğunu.düzeldinmi.bebeişinin kalp atışlarnı duydunmu.

canım benim bu hafat kızkardeşimin düğünü vardı ordaydım sizinle ilgilenemedim çok şeyler kaçırmadım umarıma.s.

hatay1977 hayır canım zaten 3 gun sitede sorun vardı.dünden beri rahatca girebiiyoruz bizde.bu arada hayırlı olsun kızkardeşine.
sen nasılsın bari.bu hafta buralardasın değilmi.

hatay1977 hayır canım zaten 3 gun sitede sorun vardı.dünden beri rahatca girebiiyoruz bizde.bu arada hayırlı olsun kızkardeşine.
sen nasılsın bari.bu hafta buralardasın değilmi.

canım işim olmadığı sürece her gün burdayım yarında nöbetteyim ama ordanda yazarım sen nasılsın yeni hamileler varmı.liste ne olduki sizi çok özledim

sen geldin ben gidiyorum.zaten bizim kızlarda fazla girmiyor son zamanlarda umutsuz bu ayda hamile kalamayınca girmeyecekmiş fazla sebezya ile suzan hamle biliyorsun.onlarda fazla girmiyor.bende öyle bakınıyorum işte kaç zamandır.
şimdi cıkmam gerek. kayınvalidemlere gideceğiz bu akşam.

listeye suzansan bakıyordu onunda hamileliğinde kanam görülmüş yanı içerde kanama görülmüş doktor yat deyince girmiyor fazla listede kaldı kimse yapmıyor.ben hep buralardayım ama takip edebileciğimi samıyorum.o yuzden listeyi almadım.

bende malum bu ay da olmadı yarın doktorla randevum var.bakalım ne diyecek bana.bu ay zaten hiç çalışmaadık.yumurtlama günlerimi yatakta yatarak geçiriyorum.grip oldum boazlarım şiş.kouşmaya bile halim yoktu bugun iyiym bira.z.

merhaba arkadaşlar.ben en son dr ageçen hafta gittim.kalp atışlarını duymadık ama bazen duyulmayabiliyormuş.15 gün sonra tekrar gel dedi o zaman duyulurmuş.NHLTLG canım geçmiş olsun Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.
ayseney kutlarım canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar ben şimdi kaçıyorum.kendinize çok iyi bakın.hepinizi öpüyorum.tekrar uğrarım

meraba canım korkma kalp atışları doktorun dediği gibi duyulmayabilir merak edecek bi durum yok nasılsın bakalımkaydirigubbakcemile2

bende malum bu ay da olmadı yarın doktorla randevum var.bakalım ne diyecek bana.bu ay zaten hiç çalışmaadık.yumurtlama günlerimi yatakta yatarak geçiriyorum.grip oldum boazlarım şiş.kouşmaya bile halim yoktu bugun iyiym bira.z.

çok geçmiş olsun bitanem umarım daha iyisindir.umutsuz yaşanmıyorki benimde 30-31 gibi adet olmuştum ama hesaplamaya göre 27 si diyor bakalım pek umudum yokya eşim 1 ay sonra ameliyat olacak umarım düzelir:Saruboceq:

ozaman sonra görüşürüz benimde eşim gelecek işten yemek hazırlayacam biz girmeye çalışalım yinede çok iyi geliyo bana teselli veriyor burasıçok öptüm seni

CANIM HAYIRLI OLSUN DEMEK İSTERİM AMA... DİKKATLİ OL ADET BAŞLAMASI GEREKEN TARİHTEN 10 GÜN SONRA KAN TESTİ YAPTIR. BENDE DE AYNISI OLDU SİLİK ÇIKTI DEFALRCA YAPTIM EN SONUNDA KAN TESTİ YAPTIRDIM O DA POZİTİF ÇIKTI AMA 3 GÜN SONRA GELEN KANAMA İLE HEVESİM SONA ERDİ.. DOKTORUM Bİ DAHAKİNE KİMSEYE HABER VERMEDEN ONA GİTMEMİ VE EN AZINDAN 10 GÜN SABRETMEMİ İSTEDİ.. BEN O HEYCANLA HERKESE MÜJDE VERDİM ŞİMDİ GEÇMİŞ OLSUN TELEFONLARINA CEVAP VERMEKTEN YORULDUM...

LÜTFEN SABIRLI OL ... ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM :emir_bebek:

CANIM HAYIRLI OLSUN DEMEK İSTERİM AMA... DİKKATLİ OL ADET BAŞLAMASI GEREKEN TARİHTEN 10 GÜN SONRA KAN TESTİ YAPTIR. BENDE DE AYNISI OLDU SİLİK ÇIKTI DEFALRCA YAPTIM EN SONUNDA KAN TESTİ YAPTIRDIM O DA POZİTİF ÇIKTI AMA 3 GÜN SONRA GELEN KANAMA İLE HEVESİM SONA ERDİ.. DOKTORUM Bİ DAHAKİNE KİMSEYE HABER VERMEDEN ONA GİTMEMİ VE EN AZINDAN 10 GÜN SABRETMEMİ İSTEDİ.. BEN O HEYCANLA HERKESE MÜJDE VERDİM ŞİMDİ GEÇMİŞ OLSUN TELEFONLARINA CEVAP VERMEKTEN YORULDUM...

LÜTFEN SABIRLI OL ... ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM :emir_bebek:

canım çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm.. ,
şuan kimsenin haberi yok zaten hiç birşeyde belli değil. doktora gidip evet hamilesin dediğini duymadan asla kimseye söylemem..
umarımki en yakın zamanda takrar bebeğine kavuşursun canım..

Back