Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doremi 2. çizgi silik olunca gebelik pozitif demek.cok nadirn yanlış cıkıyor pozitif olduğunda.bence sen 3-4 gun sona sabah ilk idrarla yap testi.zaten suanda gebelik olsada doktor keseyı yada bebeğin kalp atışlarını duyamayacaktır.hadi şimdiden hayırlı olsun diyeyim şididen hami grubuna giriyorsun
arkadaşlar; gebelik testinde ikinci çizgi çok ama çok silik çıkarsa test yanlışmı demek? gözüken bi ikinci çizgi var evet ama çok silik..
nolur acil yorumlayın. adetim bu arada yarın. dayanamayıp test yaptım..
slm kızlr.ganno serdi sebezya umutsuz suzansan hatay nerelerddesiniz yahu.ganno merak ettim seni.suzancım senide merak ettim nasıl olduğunu.düzeldinmi.bebeişinin kalp atışlarnı duydunmu.
hatay1977 hayır canım zaten 3 gun sitede sorun vardı.dünden beri rahatca girebiiyoruz bizde.bu arada hayırlı olsun kızkardeşine.
sen nasılsın bari.bu hafta buralardasın değilmi.
merhaba arkadaşlar.ben en son dr ageçen hafta gittim.kalp atışlarını duymadık ama bazen duyulmayabiliyormuş.15 gün sonra tekrar gel dedi o zaman duyulurmuş.NHLTLG canım geçmiş olsun Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.
ayseney kutlarım canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar ben şimdi kaçıyorum.kendinize çok iyi bakın.hepinizi öpüyorum.tekrar uğrarım
bende malum bu ay da olmadı yarın doktorla randevum var.bakalım ne diyecek bana.bu ay zaten hiç çalışmaadık.yumurtlama günlerimi yatakta yatarak geçiriyorum.grip oldum boazlarım şiş.kouşmaya bile halim yoktu bugun iyiym bira.z.
arkadaşlar; gebelik testinde ikinci çizgi çok ama çok silik çıkarsa test yanlışmı demek? gözüken bi ikinci çizgi var evet ama çok silik..
nolur acil yorumlayın. adetim bu arada yarın. dayanamayıp test yaptım..
CANIM HAYIRLI OLSUN DEMEK İSTERİM AMA... DİKKATLİ OL ADET BAŞLAMASI GEREKEN TARİHTEN 10 GÜN SONRA KAN TESTİ YAPTIR. BENDE DE AYNISI OLDU SİLİK ÇIKTI DEFALRCA YAPTIM EN SONUNDA KAN TESTİ YAPTIRDIM O DA POZİTİF ÇIKTI AMA 3 GÜN SONRA GELEN KANAMA İLE HEVESİM SONA ERDİ.. DOKTORUM Bİ DAHAKİNE KİMSEYE HABER VERMEDEN ONA GİTMEMİ VE EN AZINDAN 10 GÜN SABRETMEMİ İSTEDİ.. BEN O HEYCANLA HERKESE MÜJDE VERDİM ŞİMDİ GEÇMİŞ OLSUN TELEFONLARINA CEVAP VERMEKTEN YORULDUM...
LÜTFEN SABIRLI OL ... ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM![]()