Erken Hamilelik Belirtileri

umutsuz09 kullanıcısından alıntı
düşünsene adetin gecikmiş, test yapıyosun pozitif çıkıyo sen neler hissedersin

valla ben de suzan gibi ağlarım içimi dökerim sonrada eşime haber veririm süpriz yapıp ve hemen kk ya bildiri yayınlarım hahhahaha sonra da hemen dr a giderim dr dan sonra kesinleşirse annemi ararım hemen sonra kayınvalidemi sonra arkadaşlarımı ve benim haberimi bekleyen diğerlerine işteeee

allahım bu mübarek günlerde anneliği ve daha hissetmedikleri bebeklerini bu kadar özleyen bizlerin de yüzünü güldürür hayırlısıyla inşallah ben hep önce okul diye dua ettim suzancım bilir öle de oldu şimdi artıkilk duam allahım günahlarımızı affedip yolundan ayırmasın bunlardan sonraysa tek duam mis kokulum içinnnn

Burda kızlar diyor ya beklenen adet günüm, şu gün diye. Bende hep beklenmeyen adet günüm diyorum kaydirigubbakcemile3 Ben onu beklemiyorum ama hep geliyo terbiyesizkaydirigubbakcemile3

bak sen terbiyesize sende kovala gitsin olur mu öyle terbiyesizlikklava: :roflol: :roflol: :roflol:

Ayyy inşallaaaahh Yarabbim, sen bizim yüzümüze bak, nasipse hayırlısıysa bu müjdeleri vermek nasip et.. Ahhhh ahhhh... Hadi iyi geceler kızlar, ben gittim! Yarın görüşürüz inşallah!

iyi geceler canım kendine ve yeğenime iyi bak tamam mı?:ecrin_bebek:

canım dualarına bende yürekten katılıyorum bende her zaman aynı şekilde yapıyorum dualarımı, sen baya düşünmüşsün ben o kadarını hayal edemiyorum henüz yani sadece o öğrendiğim müthiş ana yoğunlaşmış durumdayım sonra ne yaparım bilmiyorum, belki aklımı kaybederim, inanın o kadar çok istiyorum

suzancım canım nasılsın cicim şükür benim bitti benim sınavlar veeee bittti hala inanamıyorum okulum bitti kurtuldum allahım nasip etti cuma öğleden sonra çıkış belgemi alıyorum bugün öğrencilikten ve üni.den ilişiğimi kestim mezun oluyorummm

bebek içinde çalışmalara başladık bu ayda bakalım nolcak artık bu ay da olmazsa tekrar dr a döncem canım göbekten iğnlere başlıcaz hayırlısı sen neler yapıyon bakalım uzun zaman oldu ara ara yazmışsın bizim topiğe ama sonra hep çevrimdışıydın yazışamadık çalışmalar nasıl var mı bi gelişme?????

472 de yazdım ama arada kaynadı ahanda tekrar yazdım kopyalayıp ok???

kutlarım canım sonunda öğrencilikten kurtuldun.bizim eskilerden burcu vardı hamiş kalmış hemde tüp bebeğe karar verdikleri zaman.hiç beklemedikleri zamanda oluşan hamişlik ne kadar güzel değil mi.demekki kafayı rahatlatmak gerekiyor.bence seninde olur sınav falan uğraşırken bebiş üzerinde fazla durmadın kafan rahatladı.:ecrin_bebek:

evet kafayı rahat tutmak gerek, ama ben bu ay hamile kalırsam benim kafam hiç rahat değildi çok stresliydim ilişkilerdede hep aynı stresi yaşadık ama yined eoldu demek istiyorum yaaa

İnşallah canım Allahın izniyle bu defa hamiş kalırız.

kalıcaz kalıcaz bu ay ben inanıyorum, gerçekten eğer ben kalırsam streslide olsan hamile kalabilirsin buna inanıcam, eğer kalamazsam demekki gerçekten stresten kalamıyomuşum dicem buna kesin inanıcam artık

ona kafa dağılması denmez ki cicim kafayı yemek denir allahım ne stressliydi allahım hak eden herkese nasip etsin okulu bitirmeyi ne zormuş inşallah iş hayatımda böle gitmezzzz

ama sınav stresi bebek yapma stresinden fazlaydı ve reglim gecikti bu yüzden suzan tam 52 gün arayla oldummm felaket tüm dengem alt üst oldu sonra ramazan da girdi bilmem ben geçen ay ve bu ay zaten hiç tekmıyom ama olacağı var ya eşim gün aşırı ilişkiye taktı ve bana belli etmiyo ama çok stres yapıyo hııı bu arada hocanın verdiği muskalar geldi taşıyoz anam suyun içine at suyu iç kağıda yazmış bunu yak kokla bide eşime cevşen yazmış esma-ül hüsna eklemiş böle işte bana da sadece bi tane kocaman muska nasıl kalın ve büyük için açtım baktım arapça yazıyo ben okuyabiliyom ya ondan sonra takmaya başladık işte böle cicimmmm uykum geldi be ekrarn bakmaktan sahura kadar oturuyom sonra yiyip yatıyoz eşim uyuyo genelde bu gece dışarda arkidişleriyle sahlideki kafelerde çok uzak deil eve 5 dakka bende kapıyı kitleyip kk da takılıyommmm iştesen neler yapıyosun evdesin ve sıkıldın dim cicimmmkaydirigubbakcemile5​

kalıcaz kalıcaz bu ay ben inanıyorum, gerçekten eğer ben kalırsam streslide olsan hamile kalabilirsin buna inanıcam, eğer kalamazsam demekki gerçekten stresten kalamıyomuşum dicem buna kesin inanıcam artık

benim kafam 2 aydır rahat ona bakacak olursan ama herşeyin bir vakti saati var demekki.mevlam neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…