Erken Hamilelik Belirtileri

eminim öyledir, dünyanın en anlatılamaz en güzel duygusu olduğunu söyler yaşayanlar, bizde inşallah hep bunları dinleyenlerden olmayız, bizede yaşayanlardan olmayı nasip etsin Rabbim:Saruboceq:

canım yaa İnşallah rüyaların gerçek olurda bebişini gerçekten kucağına alıp seversin

canım yaa İnşallah rüyaların gerçek olurda bebişini gerçekten kucağına alıp seversin

Amin arkadaşlar hepimiz inşallahhhh!! Pazar günü de eşimin doğum günü, eğer olursa bu ay ona en güzel hediyesini vermek istiyorum. Artık hakkımızda hayırlısı ne diyelim. Cumartesi falan bi test yapıcam nasipse, yani hala regl olmadıysam.:1no2:

İnşallah hamilesindir canım.dualarımız seninle:Saruboceq:

suzancım canım nasılsın cicim şükür benim bitti benim sınavlar veeee bittti hala inanamıyorum okulum bitti kurtuldum allahım nasip etti cuma öğleden sonra çıkış belgemi alıyorum bugün öğrencilikten ve üni.den ilişiğimi kestim mezun oluyorummm

bebek içinde çalışmalara başladık bu ayda bakalım nolcak artık bu ay da olmazsa tekrar dr a döncem canım göbekten iğnlere başlıcaz hayırlısı sen neler yapıyon bakalım uzun zaman oldu ara ara yazmışsın bizim topiğe ama sonra hep çevrimdışıydın yazışamadık çalışmalar nasıl var mı bi gelişme?????

kız adetimizde baya yaklaştı.sayılı gün ama nasıl geçecek bilmem.İnşallah kırmızıları görmeyiz hemide 9 ay:lepi:

Burda kızlar diyor ya beklenen adet günüm, şu gün diye. Bende hep beklenmeyen adet günüm diyorum kaydirigubbakcemile3 Ben onu beklemiyorum ama hep geliyo terbiyesizkaydirigubbakcemile3

benim kocişinde yaş günü 12 ekim adet tarihimde 2 ekim.hamişlik olursa ona yaş günü hedayesi olacak İnşallah.:Saruboceq: Şeniz :teytey:

benim kocişinde yaş günü 12 ekim adet tarihimde 2 ekim.hamişlik olursa ona yaş günü hedayesi olacak İnşallah.:Saruboceq: Şeniz :teytey:

Ayyy inşallaaaahh Yarabbim, sen bizim yüzümüze bak, nasipse hayırlısıysa bu müjdeleri vermek nasip et.. Ahhhh ahhhh... Hadi iyi geceler kızlar, ben gittim! Yarın görüşürüz inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…