Canım ne olur üzülme, ben bu ay ne diye dua ettim biliyormusun? Allah ım bebeğim olmuyor bari rüyalarımda göreyimde hasret gidereyim, ve rüyamda görmeye başladım. Allah a şükür, bu duam kabul oldu. Kucağımda bebek sevdim, rüyası bile o kadar güzel ki!!
çıldırma sakın yoksa bebişinle nasıl ilgilenicen kız
Canım ne olur üzülme, ben bu ay ne diye dua ettim biliyormusun? Allah ım bebeğim olmuyor bari rüyalarımda göreyimde hasret gidereyim, ve rüyamda görmeye başladım. Allah a şükür, bu duam kabul oldu. Kucağımda bebek sevdim, rüyası bile o kadar güzel ki!!
çıldırma sakın yoksa bebişinle nasıl ilgilenicen kız
canım yaa İnşallah rüyaların gerçek olurda bebişini gerçekten kucağına alıp seversin
düşünsene adetin gecikmiş, test yapıyosun pozitif çıkıyo sen neler hissedersin:teytey:
düşünsene adetin gecikmiş, test yapıyosun pozitif çıkıyo sen neler hissedersin:teytey:
kesin bende o kadar ayın stresinden kurtulması olur sinirlerim boşalır ve ağlarım hemde öyle böyle değil yani
Amin arkadaşlar hepimiz inşallahhhh!! Pazar günü de eşimin doğum günü, eğer olursa bu ay ona en güzel hediyesini vermek istiyorum. Artık hakkımızda hayırlısı ne diyelim. Cumartesi falan bi test yapıcam nasipse, yani hala regl olmadıysam.:1no2:
O zaman şunu söylerim: Çıldırın çıldırın çıldırın, bu taraftar için çıldırınkaydirigubbakcemile3
İnşallah hamilesindir canım.dualarımız seninle:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5 süpersin ya valla şu an bile ağzım kulaklarımda hala hayal alemindeyim
birebira inşallah en güzel hediyeyi verirsin ona süper olur ya
kız adetimizde baya yaklaştı.sayılı gün ama nasıl geçecek bilmem.İnşallah kırmızıları görmeyiz hemide 9 ay:lepi:
kız adetimizde baya yaklaştı.sayılı gün ama nasıl geçecek bilmem.İnşallah kırmızıları görmeyiz hemide 9 ay:lepi:
benim kocişinde yaş günü 12 ekim adet tarihimde 2 ekim.hamişlik olursa ona yaş günü hedayesi olacak İnşallah.:Saruboceq: Şeniz :teytey:
benim kocişinde yaş günü 12 ekim adet tarihimde 2 ekim.hamişlik olursa ona yaş günü hedayesi olacak İnşallah.:Saruboceq: Şeniz :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?