Erken Hamilelik Belirtileri

kendine takıntı yapma hani biz deriz ya aklıma gelen başıma geldi diye o yüzden böyle şeyleri aklına hiç getirme ve karamsar olma

canım allah yasatmasın gercekten cok zordu ve bu elimde değil asırlar sonrada hamiş kalsam gebeliğimi bu korkuyla yasıycam hep unutmama imkan yokkk

ahh ahh zor günler beklio beni umarım saağlıcakla hayırlısıyla atlatırız rabbim yardımcımız olsun

canım allah yasatmasın gercekten cok zordu ve bu elimde değil asırlar sonrada hamiş kalsam gebeliğimi bu korkuyla yasıycam hep unutmama imkan yokkk

inşallah doğacak bebişin sana o günleri unutturur.ozaman keyfini çıkar bi kez daha anne olmanın ve ozaman anne olamayanlarada dualarını eksik etme:Saruboceq:

ankakusu canım mesajı görmemişim sende ölemi olmustuki

yok arkadaşım ben de bel ağrısı dışında bi belirti olmamıştı.

canlarım benim unutur muyum sizi, her gün okuyorum yazdıklarınızı, ne güzel sohbet ediyosunuz.. ama çok felaket mide bulantısı ve kusma var. çok kötüyüm. kafamı kaldırıp cevap bile yazamıyorum bazen. bu gece iyiyim biraz. hemen muhabbete dalayım dedim :)

kızlar kusura bakmayın ben kacıyorum sahura kadar gardolabını düzeltcez kocişle hepinizi cook öpüyorum

ahh ahh zor günler beklio beni umarım saağlıcakla hayırlısıyla atlatırız rabbim yardımcımız olsun

amin canım.naptın hallettinmi gardrobu düzenledinmi yani valla ben çok yoruldum 3 gündür oraya buraya gitmekten bide nöbetçiyim bugün arefe gününe kadar 3 nöbetim daha var yalaelaelaelaelae

saglıcakla kucagına alırsın inşallah bulantılar çok normal canım inşallah o günleri bizde görürüz iyi geceler

bende olmadı bi belirti. yalnızca adetime beş gün kala çok kötü belim ağrımaya başladı. bir de çok uyuyodum ama zaten her zaman biraz tembelim. adetim geçtikten sonra iki hafta karnımın alt tarafında sürekli bir kıpırdanma, kasılma ağrı falan oldu. memelerimin ucu çıkık duruyodu bi de. şimdi geçti. ama renklerinde koyulaşma falan hiç olmadı hala da yok. bir hafta 10 gündür de çok feci mide bulantısı, 5 gündür kusma. karın ağrılarım azalarak devam ediyor. yani anlayacağınız birçok belirtiyi yaşamadım, hala daha yaşamıyorum. o yüzden bu ay olmadı falan die üzülüp perişan etmeyin kendinizi. bakarsınız olmuştur. ben hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. inşallah en kısa zamanda kavuşacaksınız bebişlerinize.

selam kızalr nasılısnız.benim pc de sorun var bugun.deneme yapayım dedim bakayım gidecekmi msj.sayfalarda acılmıyor gibi

23.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
jasmincin::::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül BEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18:::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

canim benide ekim listesine yaz.3 gün gecikmeyle geldi kirmizilar.bu ayda olmadi.hayirlisi olsun çok üzüldüm ama olmadi işte

kızlar ben geldim ama siz gittiniz.neyse yarın denkgelirsem görüşürüz.kendinize çok iyi bakın.İnşallah bu defa hamile kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…