bencede canım sonucta caresi var sebep bulunması cok iyi olmus sakın üzülme bence sevinmelisin tedaviden sonra hersey düzelir bitanem
sorun her zaman bulunamıo canım bence gercekten sanslısın
yarın sonuçları alıp perşembe tekrar doktoruma gidecem ne olur bize dua edin inanki bu son 1 yılda çok yıprandık biz evliliğimizin ilk gününden beri bebek istiyoruz hayırlısı bakalım
valla ederim canım sen sıkma canını allahım işte böle bi vesile verio insana zammanın gelmiş senin
ya bugün umutsuz09 un yazılarını görünce biraz heyecanlandım hamilemi diye 2-3 günün sayfalarına baktım böyle bi haber varmı diye meğer alıntıymış yazı
beni takma sen zaten ümitli değilim dedim ya benim asıl korkum hamiş kaldıktan sonrası biliosun durumu
canım belki tedavi bikaç ay sürebilir spermler çok katı ve geç sıvılaşıyo yumurtaya ulaşamadan saatler sonra ölüyo tek sevindirici gelişme sperm sayıları çok süper çıktı 160000
sebeyza yerleşme kanaması olmasın sakın o???? hadi hayırlısı bakalım, gel de şimdi meraktan çatlama di mi
öylede umutsuzda yaşanmıyo bak 9 günüm var daha gebelik testi baktım bugün negatif ama dedim kendi kendime daha 9 gün var üzülme problemi bildiğim halde umut kapısı işte
zaten nemli olan kısım sperm diğeri çözülür sorun değil canım dedimya nasip şimdi baslıo artık allah yardımcınız olur inşallah hepimizin tabii
ben aslında hamiş kalmış olmaktandaa korkuyorum ya yasadıklarımı yine yasarsam diye allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?