• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ayy bende nokta nokta kahverengi akıntı oluo zaman zaman yani son iki gündür kötü bişimidir sence eskidende ara ara olurdu ama ne bilim işte

kız netin acık kalmıs sen yoksun nerdesin canım yaaa benim cok vaktim yok gardolabı dökcez temizlicez kocişle

pROFİLNE bakıyorum giriş yapıyor ama en son 16.09.08 de msj yazmış sanırım okuyup gidiyor. ve çok hızlı sayfalar ilerledigi için mesajlarımı görmüyor

güzel arkadaslarim benim!!!beni merak etmissiniz sanirim:1hug::1hug: inanin cok mutlu oldm,uzun zamandir yazamadimda,islerim cok yogundu,sinavlarim vardi.sizlerden ayri kaldim baya:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama neyseki sinavlarim iii gecti ve hepsini verdim,yani anliycaginiz bu ara cocuk telasindan uzak kaldm baya...ama artik yazarim,önceden takip ediodmm ama tek tek yazamiodum....ama the fts senin msjlarina hic rastlamadim yokdsa 2 kelimede olsa yazardimmm....artikk burdayim...

benimde moralim çok bozuk aslında dün spermiyogram yaptırdım eşimin vizkozitesi çok yüksekmiş yani sıvı çok katı o yüzden yumurtalara ulaşamıyormuş spermler

senden naber belirti varmı benim idrarım sanki sıklastı gibi tabi suylada alakalı olabilir biz kocişle umutlanmadık zaten olmamaış kabul ediyoruz

böyle bi sorun çıkması aslında iyi oldu bi bakıma çünkü 3 yıldır bişey çıkmıyodu.en azından şimdi tedavi çaresine bakarız yarın ürologdan randevu alacam

böyle bi sorun çıkması aslında iyi oldu bi bakıma çünkü 3 yıldır bişey çıkmıyodu.en azından şimdi tedavi çaresine bakarız yarın ürologdan randevu alacam

bencede canım sonucta caresi var sebep bulunması cok iyi olmus sakın üzülme bence sevinmelisin tedaviden sonra hersey düzelir bitanem

Back
X