Erken Hamilelik Belirtileri

Allahtan uzak yakında olsa napacak bide düşünemiyorum.çatlak biraz herhalde hergun o soruyu sormak için aranırmı.

bu arada senle gunlerimiz yakınmıs.hakkıı vermek lazım sende tartışmalara rağmen iyi çalıştın.inşallah önce senin sonrada benim hamiş haberlerini vereceğiz.

ya sanırım su sigarada baş ağrısı yapıyor bende cok kaçırınca ağrı hissediyorum bazen.5 daldan fazlası iyi olmuyor sanırım.

inşallah yaa zaten önce yengemi ararım bi o rahatlasın:) sırf gıcık etmek için yapıyor biliyorum aşağılık kompleksi varda biraz benden üstün olduğu bi nokta buldu ya vuruyorda vuruyorr. bide abim varken soruyor ya allahım abim kızdı geçenlerde beni yanımda konuşma diye ama anlamaz abimede duyuracak illa. annemede kesin o söyledi çünkü annem durup dururken siz deniyorsunuz ama olmuyor sanırım doktora götürelim demezdi

yuh yani abinin yanındamı soruyor ne düşüncesiz birde annene söylemiş birde barttıysa olmuyor işte üzülüyordur falan diye boşuna anneninde canını sıkmıstır.kaç yasında senin bu yengen.

35 yaşında ama 15 yaşında gibi davranın bi kere sordu bizde onlardaydık yumurtlamada siz geçin odaya ben abine söylerim demezmi yuh dedim saçmalama rezil olacağıma 1 ay daha beklerim daha iyi

yok ya çok içmiyorum eşim bıraktı etkilelemek için evde içmemeye çalışıyorum yemekten sonra içerim evde yada balkonda 2 tane o kadar iş yerinde içiyorum farkında olmadan ama onuda aza indirdim hem keseye hem sağlığa zarar.

35 yaşında ama 15 yaşında gibi davranın bi kere sordu bizde onlardaydık yumurtlamada siz geçin odaya ben abine söylerim demezmi yuh dedim saçmalama rezil olacağıma 1 ay daha beklerim daha iyi

yuh gerçektende.nasıl bir insan bu ya klava:kötükedihüsokusura bakma canım böyle söyledim ama ayıp yani.ne zamna yapacağınızı onamı soracaksınız

valla böyle biri işte ne desem kar etmiyor anlatamıyorum baya farklı utanmasa eşime soracak allahtan ondan utanıyor

yasıda çok yokmuskı cahil diyesin.ne diyeyim.boşver bugun bana sordu ya kayınvalidem hiç sormazdı 2 aydır soruyor.daha önce sormadığı için üzüldüm artık sorunlu kişi olarak gördüm kendimi. yuzden sordumsanada

bizde yok sorun soranlarda var hem sende olabilirliği ısbatlamışsın aslında 2 kere hamile kalmışsın bi sorun var sonuçta kan pıhtılaşması sormaması lazım ama dayanamazlar ki sormadan duramazlar

ama insanlar tuhaf işte 2.gebeliğimede 1 yıl sonra hamile kaldım ya herhalde kolay hamile kalamıyor diye düşünüyorlar.yanı onların zihniyetini düşüncesini bildiğim için böyle söylüyorum.şimdide aynı düşünce başladı onlarda biliyorum.bende acaba ben kolay gebe kalamıyormuyum diye düşünüyorum o yuzden.haklısın sanırım sorun bizde değil soranlarda.

herkesin bünyesi aynı değil işte bizim yenge hanım maşallah zırt pırt kalıyor zaman mekan dinlemiyor:)))

eşim üstüme ceketni atsa hamile kalıyorum diyen tiplerden yani.bizde su ceket olayını denesekmı ne belki ceketle klırız:))

haha:)))))) doğru bide ceketle denemek lazım:))) komşum vardı istanbula taşındı oda 1 sene uğraşmış kızı için 1 sene sonra beklemediği zamanda olmuş bana çok yardımcı oluyordu çoğu şeyi ondan öğrendim destek oluyordu ama gitti(

bak sana ne diyeceğim.benim bir arkadaşım var cocukları cok sevdiği için hemen bebek istiyordu ancak eşi istemiyordu.ne yapsa beğenirsin.on kalan prezervatifin ucunu delmiş ve bir seferde hamile kalmıs.şu an 7 aylık hamile ancak bundan eşinin hala haberi yok.hatalı üretilmiş bidaha o markadan almayacağım diyormus:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…