Erken Hamilelik Belirtileri

aynen öyle gelgit çok taktı kafasına çok kızıyor bana adet biter bitmez yaklaşmıyorsun illa 4 gün sonra geliyorsun sebebi belli dedi cidden sıkılıyor sanırım bi süre ara vericem karar veremedim aman off ya

ama haklı eşler.bende bugun eşime benim annemi susturdum seninki başladı dedim onlar sordukça ben kendimde sorun var sanıyorum dedim.bana çok kızdı er geç olacak umursama artık yeter diye kızdı.bende istiyorum ama böyle taktıkça olmazmısmıs falan filan.dedim senin için hava hoş sana sorulmuyor sürekli sen iğne vurulmuyorsun hergun dedim.dahada kızdı tabi.ama onlarda haklı bizde haklıyız.

bende diyorum banada kzıyolar aklından çıkar iye, ama başarılı oldular en azından yumurtlamayı unutucam artık

bencede 20 gun cok fazla.hem ablak bak biz aklımızdan cıkartıyoruz sözde eşimizle falan kavga yapmıyoruz yani sen yazdıklarımıza bakma aslında düşünmüyoruz bile yumurtlamayı falan:)) relax yani.tadını cıkarıyoruz biz.

neyse hepınıze sımdıden cok tesekkur ederım bencede tarıhlere fazla takılmamak lazım sonra cıkamıyoruz ısın ıcınden yuce rabbım bızımde yuzumuzu gulderecek zamanı bılıyordur hayırlı geceler yıne gorusmek uzere byy

gıt gıt gıdaaaaaaaaaaaaak yumurtam sıcaaaaaakkkk:roflol:
inanmazsan gelde baknaniknanikkaydirigubbakcemile3

gelgit süpersin valla:))) ben yedim azarı uykum kaçtı yok takmıyorum artık naparsa yapsın yanaşır 2 gün sonra nasılsa yumrtlama kaçmamış olur:))))))

heh sen burdasın demek.iyi bakalım bira daha dursun benim kociş.nasılsa sende az sonra gidersin.bende sahura kadar oyalanayım

yok kız ben burdayım uyudu bizimki artık otururum sabaha kadar ama elektirik gidebilir yağmur yağıyor az önce yoktu yeni geldi

evet ya serinlesin artık çok sıcaktı ama hala sıcak evin içi. konya nasıl serindir. bu arada çok gittim konyata küçükken abim orda okuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…